Merhaba Arkadaşlar

• Kullanıcı plesk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hoş Geldiniz (Tanışma Forumu)

plesk

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar herkeze merhabalar.

r10 dan aranıza yeni transfer oldum.öncelikle forumda çok değerli insanlar var.karşılık beklemeden yardımlaşan tüyolar veren arkadaşlar var hepsine saygılarımı sunuyorum.

forumda ilk sıralar ziyaretçi sıfatıyla göz gezdirdim. buradan öğrendiklerimle tek gmail altında 10 kanal açtım.tabiki acemilik hiçbirisinde telefon doğrulaması yoktu 15-20 video attım hepsine 4 gün sonra hepsi kapandı. :) tabiki pes etmedim. derinlemesine araştırmalar yaptım. şuanda 4 adsense 100 kanal ile 20 gündür çalışmalarım sorunsuz devam ediyor.ileride neler olur olmaz bilemeyiz tabiki ama telif vs yemezsem işler yolunda gibi görünüyor.

forumda yeni olmama rağmen problem yaşayan arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmak isterim.

selamlar.

Günün ilk transferi gerçekleşti :) Hoşgeldin aramıza.. Kazançlar nasıl bari iyi kazanıyor musun 100 kanalla kazanmasan ayıp zaten :)

hocam henüz 1 adsense bağladım 10 kanala günlük 10 tl gibi bi rakam türkçe içerik. diğer 90 kanalı bir süre para kazanmayı aktif etmeyceğim kanallar biraz otursun diye :) ben yüksek izlenim alıp dikkat çekmek istemiyorum açıkçası 100 kanal günde 100 tl bıraksa yeter diye düşünüyorum. umarım bırakırda emekler boşa gitmez.

hoşbulduk arkadaşlar çok teşekkürler.

öncelikle hoşgeldiniz. soru sorun dedınız ben sorayım bari :D izninzle ve musadenızle....

benım 1500 goruntulemeye 10-20 aralıgında tık gelıyor. nedenı turkçe olması mı yoksa 1 dakıkalık vıdyolar oldugu ıcın mı? nasıl yukselır kı bunlar?

@plesk

öncelikle hoşgeldiniz. soru sorun dedınız ben sorayım bari :D izninzle ve musadenızle....

benım 1500 goruntulemeye 10-20 aralıgında tık gelıyor. nedenı turkçe olması mı yoksa 1 dakıkalık vıdyolar oldugu ıcın mı? nasıl yukselır kı bunlar?

@plesk

merhaba hocam. ilk başta yazdığım gibi 4 adsense 100 kanal mantığı ile gidiyorum ben. 1500 görüntülenme vs bu tür konularla ilgilenmiyorum dolayısı ile size bu konuda bişey söyleyemem :) eğer amacınız para kazanmak ve özgün birşeyler üretemiyorsanız bence sizde böyle şeylere takılmamalısınız. umarım anlatabildim. :)

mantıksal olarak şunu söyleyebilirim. videolarınız ne tür, mesela orta yaş sınıfı veya bayanlara yönelikse tıklama fazla olur çunki mouse haraketlerini düzgün yapamıyorlar reklamı kapatayım derken reklama tıklıyorlar veya onun reklam olduğunu bilmiyorlar. mesela mobilya sektörü sağlık sektörü gibi konularda izleyenlerden daha çok tıklama alırsın. izlettiğin videoda reklamın çıktığı bölümde izleyenin görebilmesini etkileyen bir görüntü varsa haliyle reklam etkileşimi daha fazla olur. eğer olay üst kısımdan zaten anlaşılıyorsa izleyen reklamın bir süre sonra kaybolacağını bildiği için hiç dokunmuyor.

merhaba hocam. ilk başta yazdığım gibi 4 adsense 100 kanal mantığı ile gidiyorum ben. 1500 görüntülenme vs bu tür konularla ilgilenmiyorum dolayısı ile size bu konuda bişey söyleyemem :) eğer amacınız para kazanmak ve özgün birşeyler üretemiyorsanız bence sizde böyle şeylere takılmamalısınız. umarım anlatabildim. :)

mantıksal olarak şunu söyleyebilirim. videolarınız ne tür, mesela orta yaş sınıfı veya bayanlara yönelikse tıklama fazla olur çunki mouse haraketlerini düzgün yapamıyorlar reklamı kapatayım derken reklama tıklıyorlar veya onun reklam olduğunu bilmiyorlar. mesela mobilya sektörü sağlık sektörü gibi konularda izleyenlerden daha çok tıklama alırsın. izlettiğin videoda reklamın çıktığı bölümde izleyenin görebilmesini etkileyen bir görüntü varsa haliyle reklam etkileşimi daha fazla olur. eğer olay üst kısımdan zaten anlaşılıyorsa izleyen reklamın bir süre sonra kaybolacağını bildiği için hiç dokunmuyor.

cok tessekkurler. pekı 4 adsenseyı nasıl yaptın. isiler ve adresler farklı mı yaptın ailenden mı bırılerını coksa arkdaslardan fılan mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri