yaw ne olacak benim bu kazanamamam![]()
Sabır...
bu başlığı görünce boş boş takıldığımı öğrendim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yaw ne olacak benim bu kazanamamam![]()
Merhaba boş boş takılırken eski kanallarımı excel üzerinden takip edeyim istedim. Linklere her tıkladığım bu web sayfası açılamıyor uyarısı alıyordum. Daha önce de bu tarz takip ettiğim için genelde kanal kapandıysa direk uyarı mesajı geliyordu aynı bu şekilde. Kanal sıralamasın 80 lere gelince iyice kıllandım. Sonra dedim ki zaten 3-4 aylık kanallar gitmişlerdir dedim. Neyse kanalların hepsi bitince excelden sildim. CTRL + Z işe yaramıyor. ytpara da bir konuya bakacak oldum ki. Meğersem internetim yokmuşo yüzden kanalları açamamışım.. merhaba ben boş boş işte
![]()
Merhaba boş boş takılırken eski kanallarımı excel üzerinden takip edeyim istedim. Linklere her tıkladığım bu web sayfası açılamıyor uyarısı alıyordum. Daha önce de bu tarz takip ettiğim için genelde kanal kapandıysa direk uyarı mesajı geliyordu aynı bu şekilde. Kanal sıralamasın 80 lere gelince iyice kıllandım. Sonra dedim ki zaten 3-4 aylık kanallar gitmişlerdir dedim. Neyse kanalların hepsi bitince excelden sildim. CTRL + Z işe yaramıyor. ytpara da bir konuya bakacak oldum ki. Meğersem internetim yokmuşo yüzden kanalları açamamışım.. merhaba ben boş boş işte
![]()
[MENTION=15636]mustyy58[/MENTION] [MENTION=8229]diray67[/MENTION] [MENTION=8951]Dean[/MENTION]
nabüyonuz![]()
![]()
![]()
Napam csmi atak[MENTION=15636]mustyy58[/MENTION] [MENTION=8229]diray67[/MENTION] [MENTION=8951]Dean[/MENTION]
nabüyonuz![]()
![]()
![]()
hacı kelin ilacı olsa başına sürer senden beterim bende11 saatlik yolculuk sonrası kendime gelme çabalarıbana gaz ver hacı 13 gün oldu daha ne video yükledim ne kanal açtım
Napam csmi atak
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
11 saatlik yolculuk sonrası kendime gelme çabalarıbana gaz ver hacı 13 gün oldu daha ne video yükledim ne kanal açtım
Hacı bana taktik yada kategori ver ben hep ölürüm :dhacı kelin ilacı olsa başına sürer senden beterim bende![]()
![]()
3 günde 10 kanal anca açmışım
![]()
vuruyolar hacı ya![]()
sen bana ver teke tek girek beni sabaha kadar vurHacı bana taktik yada kategori ver ben hep ölürüm :d
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu soruya cevap vermek istemiyorumbu gece kim alkollü herkes ayık mı beyler![]()
bu soruya cevap vermek istemiyorum![]()
![]()
![]()
az içeydinGeçen gece baya içtik dedim foruma gideyim iki makara yapalım kalkınca vurdu benieve zor girdim
her zaman beklerim aga buyur gel misafirim olaz içeydin
o tarafa gelirsem uğrucam senin yanına mutlaka![]()
![]()
![]()
aga kayseride bi araç var onu değerlendiriyorum dönüşte ugrarım kısmet olursa bakalımher zaman beklerim aga buyur gel misafirim ol![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.