Merhaba Dostlar :) Yeni Bir Gün Ses Kaydım :)

• Kullanıcı Braddleyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Braddleyy

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.teknokips.com
Selam dostlar uzun bir aradan sonra yeni bir kayıtla karşınızdayım :) 2 haftadır griple öksürükle boğazlarımın ağrısıyla uğraşmaktayım hala sesim daha tam kedine gelmişş değil ama bir kayıt alayım dedim ben pek memnun olmasamda sizlerinde görüşlerini desteklerini almak istedim daha güzel kayıtlarımla yakın zamanda yine buralarda olacağım desteklerinizi bekliyorum saygılar :))

https://www.youtube.com/watch?v=JUmKOtJAnHU

"GözLeRiNn KuRşUnN gibi" bana sorarsan kelimelerde bir takım harfleri yutuyor yada vurgulamadığından kelimeler yutuluyor, anlaşılmaz oluyor, yada ne bilim ulama sonucu bazı kelimeler düşüyor...."gözlerin" = Gzlerin olarak ağzından çıkıyor yada
"ağır ağır yerine ağzından" = "aıraır" olarak çıkıyor ... yani bence ulamalar yada harfleri yutmaların buda bilinmeyen bir şakının sozlerını dinleyen kişinin anlayamamasına vesile oalcaktır.ben dinlerken şahsen, bildiğim için bir takım kelimeleri zihnimden tamamlayarak eşlik ettim ;) bilmeme izah edebildimmi...

özgüvenin , çalışmalarım, çaban , ve medeni cesaretin takdir edilmeli elbette. bu iş bir tutkudur bilirim.. yoluna devam et. ama kelimelerin anlaşılır olmalı bana sorarsan... kolay gelsin iyi çalışmalar...

"GözLeRiNn KuRşUnN gibi" bana sorarsan kelimelerde bir takım harfleri yutuyor yada vurgulamadığından kelimeler yutuluyor, anlaşılmaz oluyor, yada ne bilim ulama sonucu bazı kelimeler düşüyor...."gözlerin" = Gzlerin olarak ağzından çıkıyor yada
"ağır ağır yerine ağzından" = "aıraır" olarak çıkıyor ... yani bence ulamalar yada harfleri yutmaların buda bilinmeyen bir şakının sozlerını dinleyen kişinin anlayamamasına vesile oalcaktır.ben dinlerken şahsen, bildiğim için bir takım kelimeleri zihnimden tamamlayarak eşlik ettim ;) bilmeme izah edebildimmi...

özgüvenin , çalışmalarım, çaban , ve medeni cesaretin takdir edilmeli elbette. bu iş bir tutkudur bilirim.. yoluna devam et. ama kelimelerin anlaşılır olmalı bana sorarsan... kolay gelsin iyi çalışmalar...

hehe eyvallah kardeşim söyleyiş tarzımdan dolayı harfleri birazcık yutup biraz ulamadan dolayı kaynatabiliyorum önerilerini dikkate alacağım :) bu kayıt zaten istediğim gibi olmadı tam olarakta sesim yerine gelmedi gribim birazcık :D önerilerin için çok teşekür ederim :) yorumlarını esirgeme benden :)))

Ses rengin çok değişik ve güzel umarım iyi yerlere gelirsin. Sultan süleyman'ı söyle diyecektim söylemişsin zaten :D

valla sen özgün içeriğini bulmuşsun her gün bir şarkı söyle at :) tabi telif gelmezse biliyorsun bizim türklerin işi belli olmaz :) videoların ismi aynı diye telif atanı gördüm :)

Besteye de telif gelebiliyor dikkat etmek lazım. Bunun dışında şu önde çıkan kanal fragmanını kaldır hocam kendi 10 saniyelik konuşmanı koy daha güzel abone çekersin. Bir de nereye bakıyorsunuz? Doğal olması açısından karşıya bakmanız daha iyi gibi bence. Şarkının sözlerini okuyorsunuz sanırım.

Selam kardeşim sesin gayet güzel. Tebrik ederim güzel bir yol seçmişsin. İnşallah izlenimin çok olur. Senin gibi kendine güvenen ve özgün işler yapan kardeşlerimize sonuna kadar destek olmalıyız. Allah yolunu açık etsin..

Ses rengin çok değişik ve güzel umarım iyi yerlere gelirsin. Sultan süleyman'ı söyle diyecektim söylemişsin zaten :D

hehe eyvallah kardeşim sağolasın :)

---------- Mesaj saat 14:27:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:00:46 civarında gönderildi. ----------

valla sen özgün içeriğini bulmuşsun her gün bir şarkı söyle at :) tabi telif gelmezse biliyorsun bizim türklerin işi belli olmaz :) videoların ismi aynı diye telif atanı gördüm :)

bulduk bir yol gidiyoruz kardeşim :) pek sanmıyorum telif yiyeceğimi ama arada eşleşen veriyo itiraz edince düzeliyo :D

---------- Mesaj saat 14:29:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:27:38 civarında gönderildi. ----------

Besteye de telif gelebiliyor dikkat etmek lazım. Bunun dışında şu önde çıkan kanal fragmanını kaldır hocam kendi 10 saniyelik konuşmanı koy daha güzel abone çekersin. Bir de nereye bakıyorsunuz? Doğal olması açısından karşıya bakmanız daha iyi gibi bence. Şarkının sözlerini okuyorsunuz sanırım.

eyvallah kardeşim sözleri okuyorum arada nereye nasıl bakmam konusunda daha bir sonuca varamadım inşallah kısa sürede hallederim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri