Merhaba Ytpara Ailesi Aranıza Yeni Katıldım

polo44

Kayıtlı Üye
herkeze merhaba :) Aranıza yeni katıldım bu ailenin bir parçası olmak gerçekten insanı mutlu ediyor :)

davetiye yollayan [MENTION=10495]orcunkazan[/MENTION] kardeşime de buradanda teşekkür ederim :)

Herkeze hayırlı bol kazançlı günler dilerim.

Hoşgeldin kardeşim YTcenter ı daha iyi yerlere taşırız inşallah en kısa sürede :)

İnşallah hocam sizin katkınız çok burada olmamda umarım herşey gönlümüzce olur :)

Hosgeldin hocam bu forum sana cok sey kazandiricagindan eminim iyi forumlar dilerim

Hoş geldin, adın ney yaşın kaç normal hayatta ne işle meşgulsün biraz bahsedermisin kendinden. :)

Merhaba hocam hoşbuldum :) Adım Mehdi Sivaslıyım 26 yaşındayım.Galatasaraylıyım :D ticaret ile meşguldüm. Bütün işlerimi bıraktım orcun kardesim ofis acınca onun yanında bütün gün bu işi yapıcam artık :)

Merhaba hocam hoşbuldum :) Adım Mehdi Sivaslıyım 26 yaşındayım.Galatasaraylıyım :D ticaret ile meşguldüm. Bütün işlerimi bıraktım orcun kardesim ofis acınca onun yanında bütün gün bu işi yapıcam artık :)
Hoşgeldin aramıza..
Yahu bu Konya da bi ofis açan yok mu bi baskın yapayım oraya :)

Sırtını sağlam yere yaslamışsın güzel, hayırlı uğurlu olur inşallah :) , birde biraz önce gittigidiyordan sivasdan laptop aldım Aras kargo ile aynı iş günü kapıda olurmu. :D Satıcıya soramıyorum telefon vermek maillaşmak yasak merak ettim. :D

ha bu arada Antalyaya gelicek Sivasdan. :D

hosgeldin kardesim,hersey cok iyide birde cimbomlu olmasaymissin süper olurmus.:)

Hoşgeldin hocam buradan faydalı bilgiler alacağından şüphem yok :D

Konu dışı, bu ara herkes ofis açıyor ne yapsam ben de Eskişehir şubesini mi açsam bilemedim ki şimdi :D

Ofis açmak kaça patlıyor beyler ümraniyede bende açıp ekip toplamak istiyorum ytden başka iş düşünemiyorum ne cevherler var en ağır işlerde harcanıyor bu durumdan kurtarıp değerlendirmek lazım :)

Ofis açmak kaça patlıyor beyler ümraniyede bende açıp ekip toplamak istiyorum ytden başka iş düşünemiyorum ne cevherler var en ağır işlerde harcanıyor bu durumdan kurtarıp değerlendirmek lazım :)
Ben ortalama söyliyim hemen kaça patladığını :D
1 Ev kirası
2 depozito
1 kira parası emlakçı ücreti
Kapasiyeyi zorlayacak adette dedicated ücreti
Eşyaları sağdan soldan ayarladın varsayıyorum yoksa oda ayrı bi dert
Elektrik doğalgaz ve su faturalarını üzerine alma bedeli
Birde extra çıkan ufak ödemeler olur 20-30 şeklinde ıvır zıvır alımları gibi.
Kolay gibi dursada çok yorucu ama değermi bence sonuna kadar :)

aha da bir ofis açan daha :D
umarım yanınızdakilere doğru yoldan da kazanabilindiğini anlatırsınız.

Hoş geldin üstad. Sivası çok severim. Sivaslı 4-5 arkadaşım olmuştur hepsi de sagolsunlar çok iyi çocuklardı. Başarılar diliyorum sanada:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri