Merhaba Ytpara.com :)

erdem98

Kayıtlı Üye
Web sitesi
dizin.tk
Merhaba arkadaşlar ben Erdem aranıza yeni katıldım diyebilirim. Aslında üyeliğimi kayıtlar açılınca almıştım lazım olur diye şimdi iyiki almışım diyorum. Youtube işlerine girmek istiyorum bende sizler gibi bu yüzden artık aktif olacağımı söyleyebilirim.

Bu konu aracılığı ile sizlere birkaç soruda yöneltmek istiyorum.

1- Yeni başlayanlar için bir rehber var mı ?
2- Nasıl bir türde kanal açmalıyım ? (çizgi film , komedi vs vs.. )
3- Videoları tek tek elle mi yüklemeliyim yoksa hemen bir bot(yt kazan) mu almalıyım ?

Tekrardan herkese merhaba ! İyi forumlar . :)

Çizgi film en berbat sektör video atıyorsun daha işlenmeden telif geliyor yada toplulukdan kanal kapatılıyor bence uzak durulması gereken bir kategori

keşke üyeliğini aldığın zaman bu işe başlasaydın o zaman işler cilloptu şimdi ortalık savaş alanına döndü :D

Aramıza hoşgeldin kardeşim. Serkan Abi'nin konuları var ama biraz eski sistemi anlatıyor. Youtube 1 sene'de çok değişti. Forumda bir süre vakit geçir eski konuları oku zamanla nasıl bir yol izleyeceğini bulursun.

Çok geç kaldın ünlem eziyeti var toplu kapanma var ne dert ararsan var :/

Teşekkür ederim açtım okumaya başlayacağım.

Çizgi film en berbat sektör video atıyorsun daha işlenmeden telif geliyor yada toplulukdan kanal kapatılıyor bence uzak durulması gereken bir kategori
Peki Varmı kategori öneriniz ?
keşke üyeliğini aldığın zaman bu işe başlasaydın o zaman işler cilloptu şimdi ortalık savaş alanına döndü :D
Nerden bileceksiniz ki hocam böyle olacağını . Keşke başlasaydım demiyorum çünkü o zaman youtube yerine yaptığım işler bana daha çok deneyim kazandırdı gerçekten.

Aramıza hoşgeldin kardeşim. Serkan Abi'nin konuları var ama biraz eski sistemi anlatıyor. Youtube 1 sene'de çok değişti. Forumda bir süre vakit geçir eski konuları oku zamanla nasıl bir yol izleyeceğini bulursun.
Hoşbulduk tavsiyenizi dikkate alacağım hocam birazdan başlarım okumaya.

Çok geç kaldın ünlem eziyeti var toplu kapanma var ne dert ararsan var :/
Allah yardımcımız olsun o zaman ne diyelim :)

1 yılda neler değişti bir bilsen keşke geçen sene başlasaydım dersin :(

Merhaba arkadaşlar ben Erdem aranıza yeni katıldım diyebilirim. Aslında üyeliğimi kayıtlar açılınca almıştım lazım olur diye şimdi iyiki almışım diyorum. Youtube işlerine girmek istiyorum bende sizler gibi bu yüzden artık aktif olacağımı söyleyebilirim.

Bu konu aracılığı ile sizlere birkaç soruda yöneltmek istiyorum.

1- Yeni başlayanlar için bir rehber var mı ?
3- Videoları tek tek elle mi yüklemeliyim yoksa hemen bir bot(yt kazan) mu almalıyım ?

Tekrardan herkese merhaba ! İyi forumlar . :)

Hoş geldin diyelim o zaman,

1- Forum tam bir rehber niteliğinde yeni başlıyanlar bölümünden kendine yarar bilgiler edinmeye başlıyabilirsin..

2- İllaki çoğu kişi çizgi film sektörüne bir bakmıştır, deneyerek kendine göre bir kategoriye demir atabilirsin..

3- Bot hızlıdır, kendi alır ve atar ama ünlem sıkıntısı çekebilirsin..

Uzun lafın kısası, kanallarını açıp kategorileri dolaş teker teker at deneyerek en iyi yöntemini kendin bulabilirsin, bu arada para kazanamıyorum diye kendinide kaptırma yaşın genç ve okulların açılmasıda yaklaşıyor derslerine ihmal etme derim, bol kazançlar şimdiden.. :)

Bu tarihte başlasan herşey süt limandı.

Şimdi forumu okumakla bakla.
Sonra render Terimi nedir onu öğren, sonra ! geçme taktiklerini öğren, sonra içerik bul kanal oluştur kazanmaya başla.
Artık buda senin azmin vede hızına bağlı.
Kolay gelsin. . .

1 yılda neler değişti bir bilsen keşke geçen sene başlasaydım dersin :(
Çıkan para büyüdükçe önlemler de artmıştır .

Hoş geldin diyelim o zaman,

1- Forum tam bir rehber niteliğinde yeni başlıyanlar bölümünden kendine yarar bilgiler edinmeye başlıyabilirsin..

2- İllaki çoğu kişi çizgi film sektörüne bir bakmıştır, deneyerek kendine göre bir kategoriye demir atabilirsin..

3- Bot hızlıdır, kendi alır ve atar ama ünlem sıkıntısı çekebilirsin..

Uzun lafın kısası, kanallarını açıp kategorileri dolaş teker teker at deneyerek en iyi yöntemini kendin bulabilirsin, bu arada para kazanamıyorum diye kendinide kaptırma yaşın genç ve okulların açılmasıda yaklaşıyor derslerine ihmal etme derim, bol kazançlar şimdiden.. :)
Teşekkürler hoşbulduk, okul benim için pek engel değil aslında sınav zamanları çalışmakla lise geçiyor. Önemli olan lys ygs. Ama günde 1 saat bile bilgisayarda olsam bu 2 tane video atsam bu bile cep harçlığımı çıkarmama yeter diye düşünüyorum.

Render yaparım iyi video düzenlerim dersen. çizgide iyi para var. kim ne derse desin ;) katagori önerilerinde her zaman aksini yap ;)
Teşekkürler ama video düzenlemedim hiç.

Bu tarihte başlasan herşey süt limandı.

Şimdi forumu okumakla bakla.
Sonra render Terimi nedir onu öğren, sonra ! geçme taktiklerini öğren, sonra içerik bul kanal oluştur kazanmaya başla.
Artık buda senin azmin vede hızına bağlı.
Kolay gelsin. . .
Herkes sizle aynı fikirde. Dediğiniz gibi yapacağım teşekkürler.

Buralar bir zamanlar hep üzüm bağı idi kardeş kırlarda koşar,dolar yakardık şak diye,ünlem çok ama çok uzaklardaydı,sahte telif nedir bilmezdik,render ile pek işimiz olmazdı render olmazdı bizim pazarda,off canım sıkkın abilerin en kestirme yolu söylemiş işin zor ama forumu takip et çözümler mevcut başarılı olman dileği ile kardeşim...

Buralar bir zamanlar hep üzüm bağı idi kardeş kırlarda koşar,dolar yakardık şak diye,ünlem çok ama çok uzaklardaydı,sahte telif nedir bilmezdik,render ile pek işimiz olmazdı render olmazdı bizim pazarda,off canım sıkkın abilerin en kestirme yolu söylemiş işin zor ama forumu takip et çözümler mevcut başarılı olman dileği ile kardeşim...
Teşekkür ederim aklıma takılan birşey var bu render olayını kesinlikle öğrenmem mi gerekli ?

Ama günde 1 saat bile bilgisayarda olsam bu 2 tane video atsam bu bile cep harçlığımı çıkarmama yeter diye düşünüyorum.

Cep harçlıgı cıkarmaksa önemli olan, mail aç gunde 15 tane aç 50 krs 75 krs verirler tanesine herhalde mail açtıracak kişiler, 15 taneyi açmanda epi topu 1-2 saat surer sana baglı olarak bu sure degişir :)

okul harçlıgını cıkarırsın tatillerde daha fazla açıp daha fazla kazanırsın :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri