Merhaba

• Kullanıcı video
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Hoş Geldiniz (Tanışma Forumu)

video

Kayıtlı Üye
Merhaba!

R10 dan aldım bilgileri atladım geldim.

2007'den beri full time internet pazarlamacısıyım, evden çalışıyorum ofisim Amerika'da, son yıllarda yurtdışındaki ekibim ile beraber dijital ürünler hazırlıyoruz.

YouTube'un gücünü farkettikten sonra bu alanda çalışmaya başladık, yakında türkçe de bir ürün çıkaracağız.

Özellikle yeni başlayan arkadaşlara şunu söylemek istiyorum: "Harekete geçin!"

Evet bir an önce harekete geçin, zorlu bir yol biliyorum, hatalarınız olacak ama ASLA pes etmeyin!

Herkese kolay gelsin.

Aleyküm Selam!

Hoş geldin forumumuza. Türkçe de bir ürün çıkaracağı derken?

ürünlerinizden biraz bahsedermisiniz?

İki çeşit ürün geliştirme çalışmam var:

1. Amerika'da küçük ve orta ölçekli işletmelere dijital ürünler satmak isteyenlere yönelik ürünler geliştiriyoruz.

Örnek: Local Client Magnet

2. İnternetten nasıl para kazanılacağına dair ürünler geliştiriyorum. (Info Products)

Aleyküm Selam!

Hoş geldin forumumuza. Türkçe de bir ürün çıkaracağı derken?

Hoşbulduk. "Video ile nasıl kazanılır" konulu bir video kurs programı hazırlıyorum. Uzun bir süredir ingilizce olarak yaptığım videoları türkçe de neden olmasın diyerek 2 aylık bir test sonucunda gayet güzel neticeler aldım.

Evet bu işten Türkiye'de de para kazanılır dedikten sonra neyi nasıl yaptığımı ve bu işten nasıl para kazanılacağını anlatacağım kurs programında.

Kısaca YT ile sadece Adsense'den para kazanılmıyor, başka yöntemlerde var. Bunları göstermek istiyorum.

Hoş geldiniz. sizede bol bol kazançlar.

Hoşbulduk hocam.

ücretli bir bilgi satışı mı kısa ve net olarak?

Üyelik sistemi olacak, ücret bir kereye mahsus ödenecek.

Adım adım nasıl para kazanılacağını ve ne yapılması gerektiğini videolu anlatımlar ile göstereceğim.

Sonuçta YT Adsense i anlatan başka arkadaşlar var, benim tecrübe ettim konu daha farklı.

Doğru kullanan için YouTube gerçekten bir altın yumurtlayan tavuk.

Günde minimum $50 kazandıran bir koçluk programım daha var ama yeri burası değil tabiki :cool:

Üyelik sistemi olacak, ücret bir kereye mahsus ödenecek.

Adım adım nasıl para kazanılacağını ve ne yapılması gerektiğini videolu anlatımlar ile göstereceğim.

Sonuçta YT Adsense i anlatan başka arkadaşlar var, benim tecrübe ettim konu daha farklı.

Doğru kullanan için YouTube gerçekten bir altın yumurtlayan tavuk.

Günde minimum $50 kazandıran bir koçluk programım daha var ama yeri burası değil tabiki :cool:

tamam o zaman şöyle yapalım. bı calısma baslatalım. siz bana günde 5$ kazandırın kendı sıstemınızle. okeylersek, 50-100$ kazanmak ıcın yapılması gerekenler hakkında bılgı verırsın yada bır referans gibi.

Ürünlerinizi merakla ve indirimli olarak bekliyoruz. Hosgeldiniz :)

Hoşbulduk Torontos, ytpara.com da video pazarlama ile ilgili ürünlerime yer vereceğim yakında.

tamam o zaman şöyle yapalım. bı calısma baslatalım. siz bana günde 5$ kazandırın kendı sıstemınızle. okeylersek, 50-100$ kazanmak ıcın yapılması gerekenler hakkında bılgı verırsın yada bır referans gibi.

Video ile kazanma video kursu şeklinde olucak forum üyelerine özel indirimim olabilir. Ürünü hazırladığımda haber veririm.

Günde minimum $50 kazanabileceğiniz koçluk programım biraz daha farklı, öncelikle programa dahil olmak isteyen kişiler ile Skype üzerinden kısa bir görüşme yapıyorum. Bu görüşmenin sonucunda ilgili kişiyi eğitim programıma alıyorum. İlk olarak 1 saat boyunca Skype da birebir canlı çalışıyoruz. Sonra hazırladığım videolara erişimlerini sağlıyorum.

Programın güzel tarafı, kazanmaya hemen başlayabiliyorsun. Para Paypal hesabına geliyor.

Orta derecede ingilizce bilgisi şart. İngilizce basit cümleler kurabilmeli öğrenci. İngilizce konuşmaya gerek yok ama okuduğunu az buçuk anlamalı :)

Eğer öğrencim, gösterdiklerimi uygulayıp ben para kazanamadım abi derse 30 gün içerisinde para garantisi veriyorum.

Koçluk programıma sınırlı sayıda öğrenci alacağım. Katılmak istersen konuşalım.

bunu demek istediniz dimi. teyid edelim alıntılayarak

Evet hocam para "iade" garantisi olacaktı, teşekkürler.

Hoşgeldin platformunu daha fazla meşgul etmiyeyim. Dediğim gibi öncelikle forumun yapısı gereği "video ile kazanma yöntemleri" hakkında bilgiler vereceğim, eğitim programlarım olacak.

Ama başka konularda da bilgi almak isteyen olursa bana Skype'tan ulaşabilirler.

Herkese kolay gelsin!

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri