Merhabalar yine bir oyun kanalı :)

• Kullanıcı Tri
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧠 İçerik Planlama & Strateji
Ek iş yapabiliyor musunuz? Sizin vazifeniz nedir? akşamları eve döndüğünüzde yarın çöcuklara ne anlatacağım birlikte neler yapacağım bunları düşünmek gerekmez mi. yanlış mı düşünüyorum?

Alanen sizi bir gün dersime davet ediyorum. O zaman peşin hüküm vermek yerine belki biraz daha vicdanlı olursunuz. Ben üstüme düşeni fazlasıyla yapan biriyim. Emin olabilirsiniz. Hatta bu hobiyi edinmekteki maksatlarımdan biri de mezunlarımla ve eski öğrencilerimle bağı koparmak istememem. En baştan öğretmenin öğütleri desem kimse gelmez o kanala ama oyun kılıfı kullanılarak bir çok başı boş evlada örtük eğitim verilebilir. Mahmut Hoca'nın da dediği gibi okul dört duvar arası değil eğitim olan her yerdir. Pekala youtube da bir okul olabilir.

Son düzenleme:
Alanen sizi bir gün dersime davet ediyorum. O zaman peşin hüküm vermek yerine belki biraz daha vicdanlı olursunuz. Ben üstüme düşeni fazlasıyla yapan biriyim. Emin olabilirsiniz. Hatta bu hobiyi edinmekteki maksatlarımdan biri de mezunlarımla ve eski öğrencilerimle bağı koparmak istememem. En baştan öğretmenin öğütleri desem kimse gelmez o kanala ama oyun kılıfı kullanılarak bir çok başı boş evlada örtük eğitim verilebilir. Mahmut Hoca'nın da dediği gibi okul dört duvar arası değil eğitim olan her yerdir. Pekala youtube da bir okul olabilir.

Böyle düşündükten sonra sizi ilk ben tebrik ederim. Kurban pazarlarında kurban satan öğretmenler bile gördüm ben hocam. Araba alım satımları bütün gün sahibinden.com u takipler falan. Ne insanlar var.

Böyle düşündükten sonra sizi ilk ben tebrik ederim. Kurban pazarlarında kurban satan öğretmenler bile gördüm ben hocam. Araba alım satımları bütün gün sahibinden.com u takipler falan. Ne insanlar var.

Böyle düşünenleri bildiğim için ilk olarak hobi amaçlı diye belirttim. Maksadım belli küfürsüz, düzeyli ve kaliteli zaman geçirebileceği 5-10 dakika oluşturabilirsem bebelere o yeter bana.
Şunu da demeden geçemicem o zaman doyursunlar kardeşim öğretmeni. Lisans mezunu memurlar içerisinde en düşük maaşı öğretmene ver sonra niye ek iş yapıyorsunuz. Okula girdiğin anda artık eski öğrencilerle karşılaşmıyor yeni öğretmenler. Veletler ayakkabının markasından tut da bindiğin arabanın modeline kadar yorum yapıyor. İyi giyinmek iyi görünmek zorundasın. Yoksa okuyup da sizin gibi 98 model arabaya mı bineyim diyen öğrenciyle çok karşılaştım. Artık çocuklarımızda maneviyat yerlerde. Materyalizm sarmış her yanı. Suç ben de mi muhakkak benim de var ama önce bir dönüp kendinize ve elinizdeki kumandanın açtığı dizilere bakın.
Başka bir diyeceğim yok hakim bey.

kanal için isim önerisi "DERsALLA"

bende bir devlet memuru olarak kimliginizi ve yüzünü ifsa etmenizi tavsiye etmem sahsen ben bu işten dolayı cok sikayet ediliyorum allahtan sürekli milletin dilinde paramedic youtubede kanal acmıs para kazanıyormsu vs vs cekemeyenler direk müüdürlüğe gidip sikayet ediyor bilginiz olsun.

Milli eğitimde bu konuyla ilgili teşvik var. Sürekli kısa filmler çekmem konusunda baskı görüyorum diyebilirim. Para kazanmasını açmadığım sürece hiçbir sıkıntı olmaz. Açsam da olmaz. Çünkü kısa film yarışmalarına katıldım ben öğrencilerimle kaç defa. Okulun ve milli eğitimin izni dahilinde. Normalde okulda kayıt almak yasak ama ben özel izinliyim. Tabi ki youtube için çocukları kullanmıcam. Etik bulmam. Ama eğer ki ilçe milli eğitimden istek gelirse yapmak zorundayız.

hocam kimseye bakma bakma sen . içinden geliyorsa aç.
oyun kanalı değilde deli deli hreketler yapsan saçmalsan herkes destek olurdu.
bence hiçbir sakınacsı yok millet neler yapıyor yt de !
isim hakkında bir fikrim yok malesef :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri