Meslek İş Önerisi

• Kullanıcı zyjo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Saygılı ol dürüst ol sözünün eri ol ondan sonra olabilirsen bilgisayar mühendisi ol ve mobil uygulama işine odaklan.

mobil mesaj

Yanlış anlama kardeşim ama çok yanlış bir konu olmuş. Bunu sen düşünüp karar vermelisin. Başkasının çok kazanıp mutlu olduğu bir iş seni mutlu etmeyebilir. O işi severek yapmazsan sana bir faydası olmaz. Ama severek yaptığın bir işse, hiç alakasız bir işten bile hayatını kazanabilirsin.

Misal ben işletme okudum ama işletmeyle bi alakam yok. Zamanında doğru tercihler yapıp bilgisayar üzerine tahsiller yapsaydım şuan çok iyi yerlerde olabilirdim

Domates bile yetiştiriyorsan en iyisini yap. İnan ben 30 yaşında bunu öyle çok benimsedim ki, keşke kafam 20sinde yerinde olsaydı. Yine de Allah'a şükür kendimce çizdiğim yolda gidiyorum. Bir de hayallerinden vazgeçme. Robot olma kısaca :)

makıne muhendısı ve bılısım yanı bılgısayar muhendıslıgı 2sını bırden okumak ıstıyorum nıtelıklı guzel bır unıversıtede fıkırlerınızı almak ısterım bu yorumumla

Ne olmak istiyorsan onu ol neye merakın ilgin varsa. Diyelim ki puanın doktor olmaya yetiyor
ama sen bilgisayar mühendisi olmak istiyorsun. Mühendis ol doktorluk okuma

hele sukur saglam cevaplardan bırı
oncelıklı olarak ılgı alanım tam olarak 1 alanda degıl
ama bılgılenmek ıstedgım konular muhendıslık ve bolumlerı bılgısayar bılısım vb seyler hocam aylıkları kazncları ozel hayatları varmı vb seylerden bılgılenmek ıstıyorum meslek olarak aranan bır meeslekmı yurtdısı veya sehır dısında

Matematigi seviyorsan programlamaya yonelebilirsin. Java dilinde uzmanlasip, mobil yazilimina yonlenirsen ac kalmazsin. Surekli gelisen teknolojiyi takip etmek beni yorar dersen hiic bulasma programlama isine. Kesinlikle sevdigin isi yap. Buna ne kadar erken karar verirsen o kadar iyi. Ben rahat adamim ugrasamam atraksiyonlarla dersen de memur ol.

Arkadaslar nasıhat vb seyler ıstemıyorum bu yorum ıcın sızden ozur dılıyorum ama bana onerıde bulunun

Arkadasim makina mühendisliği ve bilgisayar mühendisliği beraber okumak istiyorum demissin de bizim okulda (erciyes universitesi) makine mühendisliğini 5 yilda bitirmek normal 4 yilda 5-6 kisi bitirebiliyor bilgisayar da ayni şekilde mühendislik okumak kolay birşey gibi mi geliyor dışarıdan bilmiyorum

Konuyla alaklı değil ama bende tavsiye istiyorum.Tercih döneminde yerleşemedim.Haliyle ek tercihleri bekliyorum.Bu ek tercihler nasıl olacak ? Tercihleri yaparken üniversiteler başlamışmı olacak ? vs vs binbir türlü soru var aklımda.Tavsiyelerinizi bekliyorum abiler :)

Bir arkadaşımın kardeşi Kıbrısta (Uluslararası kıbrıs üniversitesi) bilişim mühendisliği okudu, 2008 de ben dönerken o yeni başlamıştı, okul bitti ingiltereye(üniylle anlaşmalı) gitti, şu anda istanbulda https://www.giggem.com'da çalışıyor. benden sonra başladı hayata, tahmin edersin ki şu anda çok önde. Nacizane tavsiyem Piyasada çok bulunmayan meslekler her zaman avantajdır.

Merhabalar arkadaslar,
Herkeze ıyı aksamlar konuyu burya actıgım ıcın herkez den ozur dılıyorum herkezın gormesı ıcın yazdım
Sızlerden meslek onerısı ıstıyorum gelecegı ozel hayatı parası mukemmel olan kısaca rahat yasamaya elverıslı meslek onerılerı ıstıyorum herkeze fıkırlerı ıcın tesekurler

Kesinlikle programcılık oku.Şaka yapmıyorum keşke şimdiki aklım olsaydı da programcılık bitirmiş olsaydım işletme yerine paraya para demezdim :(

sana hayatta ölmüyecek bir meslek söyelyimmi aşçılık yaşlandıkça daha çok tecrüben oluyor daha güzel ve rahat para kazanıyırsun. (en azından bizim otelde öyle) :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri