Metro Turizm Terbiyesizliği

o araç hız sınırını aşmıyor mu şuan?
edit:tamamını şimdi bitirdim, ne denir ki standart metro..

Metro ile bir defa yolculuk yaptım ankara adana arası kaç kaza atlattık saymayı bilmiyorum. Bir daha asla kullanmam.

Motor kullananlar çok iyi bilirler, bu yeni birşey değil. Bu arkadaşlar bu olayı tamamı ile kayıt altına almış olmaları ve otobüsün temsil ettiği firmanın kuyruğu titretiyor olması ilgi odağı oldu.

Bir defasında Şaşkınbakkal'da adam ara sokakta önüme fırladı ve çarpmamak için ben motoru yere yatırdım sonuçta motor oldukça hasar aldı, masraf ogünün parası ile 2 bin lira gibi birşeydi.

Polis çağırdık temas olmadığı için yapacak birşey yok dedi. Kısacası bu olayada polisin birşey yapması için motoru kullanan kişinin ölmesi gerek.

Motor kullananlar çok iyi bilirler, bu yeni birşey değil. Bu arkadaşlar bu olayı tamamı ile kayıt altına almış olmaları ve otobüsün temsil ettiği firmanın kuyruğu titretiyor olması ilgi odağı oldu.

Bir defasında Şaşkınbakkal'da adam ara sokakta önüme fırladı ve çarpmamak için ben motoru yere yatırdım sonuçta motor oldukça hasar aldı, masraf ogünün parası ile 2 bin lira gibi birşeydi.

Polis çağırdık temas olmadığı için yapacak birşey yok dedi. Kısacası bu olayada polisin birşey yapması için motoru kullanan kişinin ölmesi gerek.

Tam ******** hocam böyle adamlar

Yüksek araç kullananların hepsi böyle bana birşey olmaz diye rahat rahat sürüyorlar kamyon sürücüleri de böyle herif altına alsa motorlu ölecek kendisine birşey olmaz ki hepsi bu kafadalar bunlara gerekli cezalar artsa ve her önüne geleni kamyon, otobüs şoförü yapmasalar biraz azalır

Bir gün birisi böyle kenara çektirip altına alır.adamına denk gelirse kimse de bir şey yapamaz

motorsiklet kullanmış biri olarak söylüyorum :D metronun şerit değiştirmesi normal dikkat ederseniz metronun şöförü sinyalde kullanıyor :D motorsikletlinin yaşamış olduğu durum gayet normal trafikte olabilecek ufak riskler :D motorsikletli artistlik yapmış, böyle bir diyalogda her ikiside suçlu kanımca

geri kalan ise tosun paşa hikayesi olmuş :D

https://www.youtube.com/watch?v=ov4e5o6-af4

bu firma yuzunden metro cikolatası bile yemez oldum hala bilet alıp binenler var. binen yolcuda zaten inmis bize carpsan kaza yapsak ne olcak diyor al birini vur digerine hacı hacıyı mekkede i.. i... metroda bulurmus :D

Hâlâ Metro kullanan var ben ona şaşırıyorum. Gerçi burası Türkiye. :)

Kamyoncular bunlardan da beter camı açıp küfredip basıp gidiyorum, eğer araç ticariyse zaten hiçbir trafik kuralını dinlemiyor kafasına göre gidiyor karaktersizler...

Hala Metro Turizm kullanan varmı arkadaşlar.Bu firmada şöförlük yapanlar başka hiçbir firmada çalışamayan kasaplar zaten.Yapılan kazalardan belli değilmi?Otobüs kazalarının çok büyük bir çoğunluğu bu firma araçları.Kimseye tavsiye etmiyorum.

Bayram tatilene giderken 16 saatlik yolu tam 30 saatte gittik klimalar çalışıyordu kapılar açık gittik 60 km hızla giderken otobüs şoförler yerdegistiriyordu firma metro değildi bir çok firmada böyle rezillikler var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri