Metro Turizm Terbiyesizliği

Bayram tatilene giderken 16 saatlik yolu tam 30 saatte gittik klimalar çalışıyordu kapılar açık gittik 60 km hızla giderken otobüs şoförler yerdegistiriyordu firma metro değildi bir çok firmada böyle rezillikler var
Klimalar calismiyordu

2 tarafta haksız. İlk başta otobüs şoförünün hız sınırı aşması ve makas atması , motorcunun da otobüsün önüne geçip artistlenmesi, tamam motorcuda can ama sen gidip 50 kişinin hayatını riske atamazsın. Madem hatalı olduğunu düşünüyorsun şikayet edersin. Ayrıca metro turizm i bende sevmem aşırı hız yapar kazaya meilliler hep genelde. Bu video sayesinde kanal sahibi istediğini elde etmişe benziyor gibi geldi bana :)

Motorcu sürekli orta şeriti kullanmakta haksız.
Metro Turizm adamın önüne kırmakta haksız.
Motorcunun son yaptığı ise komple rezalet. Hem kendi hayatını hem de otobüstekilerin hayatını büyük riske atmış. Sonuç olarak 2 tarafta hatalı ancak sözkonusu şirket Metro Turizm adlı yer olunca birkaç kez daha düşündürüyorlar. Rezil firma.

Otobüslerin sol şeritten gitmesi yasak, sağ şerit otobüsler içindir bu yüzden video ile şikayette bulunun plakayıda verin ceza yesinler.

Metro turizm kapatılmalı ve çevre yollarında motor kullanmak yasaklanmalı. videoda metro turizmin hatası var diyenler hayatında hiç trafiğe çıkmamış galiba. uzun araçların hepsi kafayı yan şeride soktuktan sonra arkasına bakmaz. ne yazikki türkiye şartlarında böyle motorcuya gelince klasik motorcu apaçiliği orta şeridi iki motor 100 metre arayla işgal etmiş ne yol veriyorlar ne hızlanıyorlar otobüste sol şeridi işgal etmek istememiş sağdan geçmiş.

Son düzenleme:
metro'da hata var ama motorsikletlide masum değil otobüste 50 kişi var sen önüne geçip fren yapıyorsun birde artislenip videoya almışlar. Her taşıt sürücüsüne saygım var ama bu bizim ülkedeki motorcuların çoğuda 5 para etmez tipler. Metro'dakilerin çoğu çomar zaten anlatmaya gerek yok.

Son düzenleme:
Motorcunun 60km hizla sollama seridi mesgul etmeye hakki yok motorcuda en az otobus soforu kadar haksiz. Madem yavas gidiyon gec kardesim sag seride trafikte en uyuz oldugum tip

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beni otobanda 3 valizle bıraktığından beri(emniyete şikayet edildi ceza kesildi),bu firmayı tercih etmiyorum zaten zorda kalmayınca da otobüse binmiyorum

Metro turizm savunacak değilim ama 50 kişi bir motoru beklemez arkadaş, acelem var diyor adam zaten ne olacak sağ şeride kırsan bıraksan geçip gitsinler. Ne gerek var ki uğraşmayas motorcualrda ayrı bir kafada anlayamıyorum.

şoför artislenior milletin arkasından 2 koysan dağılcak suratı :D ben olsam girerdim direk motorcuların yerinde olsam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri