Evet metrobüste +3 bin tl kazanç.Sizin için sorgulattım işi yapanlardan iyi fikirler aldım ama ben yapmam
.
İş sarkı işi hani piyano gibi birseye benzeyen bir müzik aleti var elde tasımalık resim bulamadım anlayan anlamıstır sokakta bol bol var çalıyolar para kazanmak için . İste anladınız siz
.
Gerekli malzeme :
müzik aleti
bir adet küçük yaşta sevimli çocuk kardeşiniz kuzeniniz vs
bir adet bardak sapka ( para toplamak için )
İş :
İş bugun metrobusdeyim bir bayan bir küçük kız girdi bayan elinde müzik çalmaya basladı kız küçük kızı elinden bardak bütün herkese uzatıp para istedi ve bir metrobüste koltuklarda tahminim 30 kişi var ayakta 20 kisi desek toplam metrobüste 50 kisiyiz.50 kisiden 3 kisi 1 tl atsa 3 tl kazanç .Yani bir metrobüste 3 tl kazanç sağladı belki daha çok ama 3 tl diyek.5 dakika ile duraklar var yani duruyor otubüs. Hemen baska otubüse gidiyolar metrobüsten parayı alınca diğer otubüse geçiyolar ve
Durak zamanı: 5 dakika olsa
5 dakikada 3 tl kazanç 1 otubüste dahada çok olabilir yardım sever toplum türkiye.
1 saatte 10 otubüse bindi desek 30 tl kazanç 1 saatte 30 tl kazanç.
Ne kadar çalıstı desek 6-7 saat çalıstı desek belki daha çok ama 6-7 saat bu işi yaptı desek 200 tl civarı kazanç.
Buda aylık 6 bin tl
Zarar:
Metrobüs 1 adet giriş 2 kisi = 2 tl
Yemek : 5 tl desek 2 kisi = 10 tl
Su : 6 su desek 2 kisi 3-3 yani = 3 tl
15 tl günlük masraf
15 çarpi 30 = 450 tl
6 bin - 500 ( diyek tuvalet parası vs vs )
5.5 bin tl kazanç aylık bir sey yapmadıkları halde.
Olay budur yapacak arkadasları iyi sanslar.
Edit: Ben yapmicam zaten yapmamda yapsam size anlatmam.Bana niye tepki var
gerçek olayı anlattım ne kadar kazandıklarını sanki yapan benim tepki oluyor .Ayrıca sanat yapmıyor sanat yapsa insanlara teşvik etmez para atması için önüne açacak bir sapka atacaklar insanlara kendi istegi ile. Bu işte teşvik var dolasıyor tek tek
İş sarkı işi hani piyano gibi birseye benzeyen bir müzik aleti var elde tasımalık resim bulamadım anlayan anlamıstır sokakta bol bol var çalıyolar para kazanmak için . İste anladınız siz
Gerekli malzeme :
müzik aleti
bir adet küçük yaşta sevimli çocuk kardeşiniz kuzeniniz vs
bir adet bardak sapka ( para toplamak için )
İş :
İş bugun metrobusdeyim bir bayan bir küçük kız girdi bayan elinde müzik çalmaya basladı kız küçük kızı elinden bardak bütün herkese uzatıp para istedi ve bir metrobüste koltuklarda tahminim 30 kişi var ayakta 20 kisi desek toplam metrobüste 50 kisiyiz.50 kisiden 3 kisi 1 tl atsa 3 tl kazanç .Yani bir metrobüste 3 tl kazanç sağladı belki daha çok ama 3 tl diyek.5 dakika ile duraklar var yani duruyor otubüs. Hemen baska otubüse gidiyolar metrobüsten parayı alınca diğer otubüse geçiyolar ve
Durak zamanı: 5 dakika olsa
5 dakikada 3 tl kazanç 1 otubüste dahada çok olabilir yardım sever toplum türkiye.
1 saatte 10 otubüse bindi desek 30 tl kazanç 1 saatte 30 tl kazanç.
Ne kadar çalıstı desek 6-7 saat çalıstı desek belki daha çok ama 6-7 saat bu işi yaptı desek 200 tl civarı kazanç.
Buda aylık 6 bin tl
Zarar:
Metrobüs 1 adet giriş 2 kisi = 2 tl
Yemek : 5 tl desek 2 kisi = 10 tl
Su : 6 su desek 2 kisi 3-3 yani = 3 tl
15 tl günlük masraf
15 çarpi 30 = 450 tl
6 bin - 500 ( diyek tuvalet parası vs vs )
5.5 bin tl kazanç aylık bir sey yapmadıkları halde.
Olay budur yapacak arkadasları iyi sanslar.
Edit: Ben yapmicam zaten yapmamda yapsam size anlatmam.Bana niye tepki var