Metrobüste +3000 bin tl kazanç

• Kullanıcı moonlive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Farklı Kazanç Yolları

moonlive

Kayıtlı Üye
Evet metrobüste +3 bin tl kazanç.Sizin için sorgulattım işi yapanlardan iyi fikirler aldım ama ben yapmam :p.

İş sarkı işi hani piyano gibi birseye benzeyen bir müzik aleti var elde tasımalık resim bulamadım anlayan anlamıstır sokakta bol bol var çalıyolar para kazanmak için . İste anladınız siz :D.

Gerekli malzeme :

müzik aleti

bir adet küçük yaşta sevimli çocuk kardeşiniz kuzeniniz vs

bir adet bardak sapka ( para toplamak için )

İş :

İş bugun metrobusdeyim bir bayan bir küçük kız girdi bayan elinde müzik çalmaya basladı kız küçük kızı elinden bardak bütün herkese uzatıp para istedi ve bir metrobüste koltuklarda tahminim 30 kişi var ayakta 20 kisi desek toplam metrobüste 50 kisiyiz.50 kisiden 3 kisi 1 tl atsa 3 tl kazanç .Yani bir metrobüste 3 tl kazanç sağladı belki daha çok ama 3 tl diyek.5 dakika ile duraklar var yani duruyor otubüs. Hemen baska otubüse gidiyolar metrobüsten parayı alınca diğer otubüse geçiyolar ve

Durak zamanı: 5 dakika olsa

5 dakikada 3 tl kazanç 1 otubüste dahada çok olabilir yardım sever toplum türkiye.

1 saatte 10 otubüse bindi desek 30 tl kazanç 1 saatte 30 tl kazanç.

Ne kadar çalıstı desek 6-7 saat çalıstı desek belki daha çok ama 6-7 saat bu işi yaptı desek 200 tl civarı kazanç.

Buda aylık 6 bin tl :D

Zarar:

Metrobüs 1 adet giriş 2 kisi = 2 tl

Yemek : 5 tl desek 2 kisi = 10 tl

Su : 6 su desek 2 kisi 3-3 yani = 3 tl

15 tl günlük masraf

15 çarpi 30 = 450 tl

6 bin - 500 ( diyek tuvalet parası vs vs )

5.5 bin tl kazanç aylık bir sey yapmadıkları halde.

Olay budur yapacak arkadasları iyi sanslar.

Edit: Ben yapmicam zaten yapmamda yapsam size anlatmam.Bana niye tepki var :D gerçek olayı anlattım ne kadar kazandıklarını sanki yapan benim tepki oluyor .Ayrıca sanat yapmıyor sanat yapsa insanlara teşvik etmez para atması için önüne açacak bir sapka atacaklar insanlara kendi istegi ile. Bu işte teşvik var dolasıyor tek tek

işte böle insanların iyi niyetini kullanın. Günah deilmi ?

işte böle insanların iyi niyetini kullanın. Günah deilmi ?

Ben yapmıyorum ki . Vermesin para zorlama sahsen ben vermem çalıssın kazansın.Ayrıca bu para bir sey degil ne paralar çalınıyor haberimiz olmadan.

bi arkadaşım gecen sene espiri olsun diye bir şey demişti bu az ona benziyo
mazeme : 10 cocuk
iş : dilenme
kazanç : her cocuk günde 10 20 lira getirir 20 dersek
bi ayda bir cocuk 600 tl getirir
600x10 6000 tl
zarar : yok
hahahha baya güldürmüştü ama düşündürmedi degil :D

bi arkadaşım gecen sene espiri olsun diye bir şey demişti bu az ona benziyo
mazeme : 10 cocuk
iş : dilenme
kazanç : her cocuk günde 10 20 lira getirir 20 dersek
bi ayda bir cocuk 600 tl getirir
600x10 6000 tl
zarar : yok
hahahha baya güldürmüştü ama düşündürmedi degil :D

Yapan ypaıyor zaten metrobüs köprüsüne git suriyeli çocukar her bir 5 metrede.Bu arada müzik çalan bayan suriyelidi yabancıdı kafa çalısıyor adamların.

hayatımdaki duyduğum en saçma fikir.

benimde aklıma ne geldi bi yerde okumuştum bu dilenen çingenelerin kucaklarındaki çocuklar hep uyuyor ya onlara alkol uyuşturucu vs veriyorlarmış ki sakin dursun bu şekildede çok bebek ölüyormuş onlara para vermekinki bu sektör ilerlemesin yazıyordu

benimde aklıma ne geldi bi yerde okumuştum bu dilenen çingenelerin kucaklarındaki çocuklar hep uyuyor ya onlara alkol uyuşturucu vs veriyorlarmış ki sakin dursun bu şekildede çok bebek ölüyormuş onlara para vermekinki bu sektör ilerlemesin yazıyordu

+1 bu konyu açmamdaki amaç ne kadar kazandıkları hepsi zenginler siz siz olu vermeyin .

o işler öle masabaşında hesapladığın gibi olmuyor hocam

he dilenenler güzel para kazanıyor orası ayrı. merkez bankasında teyzeye denk geldim bigün bozuk para bütünlüyordu kağıt paraları koynuna soktu sora devam bi ekmek parası demeye :D:D:D

suistimal çok fazla var ihtiyacı olanda dışarda olmayan da

Fazla takmayın bence böyle şeylere kafanızı mis gibi youtube var işte :D

Spam/Kopya Biterse Halimiz Bu Olur. :D :D

Bunun dilencilikten ne farkı var. Forumda gördüğüm en gereksiz ve en basit tavsiyelerden birisi olmuş. Acınacak ve zavallı bir insan durumuna düşecek kadar aciz değiliz çok şükür.
Bendende bir tavsiye aklımız var arkadaşlar, Allah'a şükür eliniz ayağınızda tutuyorsa gidin 1000 tl maaşla çalışın ama bu tür işlere girmeyin. Edilen bedduanın yanında edilen küfürlerde cabası..

İyi niyet istismarı oluyor böyle şeyler sonra gerçekten ihtiyaç sahibi olanlara oluyor insanlar güvenemiyor kimseye

Burda yorumlarda neden bu kadar negatif yaklaşılmış bu olaya anlayaladım. Sanırım kaçırdığım bir nokta var. Yaşadığım yerde sık sık rastlıyorum metro ve trenlerde şarkı söyleyip çalanlara. Oldukça iyi müzik yapanlara bile denk geldim. İnsanların para verme oranı da oldukça fazla.

Keşke orda olsaydım dediğim bir video

https://www.youtube.com/watch?v=27Dx6ztJ8jw

o değilde ben breaking badi full sezon bitirdim meth yapımınamı girsek acaba walter reyiz iyi para kırdıydı.

desen daha çok dikkatimi çekerdi kardeş :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri