MHRS'den randevu almadan aşı olmam mümkün müdür?

Maze

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar 2 doz sinovac oldum.Şimdi biontech olmak istiyorum.Ancak randevu alamıyorum.Tv'de görmüştüm bazı yerlerde aşı yapıyorlardı.Size sorum randevu almadan biontech olabilir miyim?

evet ben 2 aşımıda o şekilde yaptırdım form doldur gir sıraya içeride söyle kimliğe bakıp sistemden bişey yapıyor sonra tamamdır

Arkadaşlar 2 doz sinovac oldum.Şimdi biontech olmak istiyorum.Ancak randevu alamıyorum.Tv'de görmüştüm bazı yerlerde aşı yapıyorlardı.Size sorum randevu almadan biontech olabilir miyim?

Özel hastanelerde yapıyorlar.

Teşekkürler arkadaşlar. @mrpres @Hergin @Scotland

Aklıma 2 soru geldi:
1)Özel hastanelerde biontech aşısı olmak ücretli mi?Ücretliyse ne kadar?
2)Ya çok kalabalık olduğu için korkuyorum.Hastaneler çok yoğun oluyor mu acaba?

Son düzenleme:
Teşekkürler arkadaşlar. [MENTION=65364]mrpres[/MENTION] [MENTION=26012]Hergin[/MENTION] [MENTION=93392]Scotland[/MENTION]

Aklıma 2 soru geldi:
1)Özel hastanelerde biontech aşısı olmak ücretli mi?Ücretliyse ne kadar?
2)Ya çok kalabalık olduğu için korkuyorum.Hastaneler çok yoğun oluyor mu acaba?

ücretsiz

normalde üstdeki mesajlarda söylendigi gibiydi ama şuan çogu yerde randevusuz olamazsın.çin aşısında sorun yok ama saglık bakanı demişti geçenlerde,alman aşısında sorun var tüm ülkede şuan.normalde kapının önünden adam yakalayıp içeri çekiyorlardı gel aşı vuralım diye ama şuan durumlar farklı.

geçen hafta özel hastahaneye sorduk;alman aşısı şuan yok,randevu alıp haftaya gel dediler.ben bikaç gün önce saglık ocagında 2.aşımı olmaya gittim.2 tane adam geldi randevuları yoktu ve aşı olamadılar.renduvusu olmayan var mı dedi,2 adam el kaldırdı sonra hemşire sordu hangi aşıdan yaptıracaksınız diye.onlar da alman aşısı diyince hemşire ikisinide geri gönderdi ve dedi ki;alman aşısında sorun var,yeterince yok hiçbiyerde.bu yüzdende randevu alacan,o güne getirmeye çalışacaz.son olarak,bi arkadaş ve abise alman aşısı yaptırmak için sıra alıp gittigi halde 3.gitmelerinde ancak olabildiler.

kısacası,büyük ihtimalle randevusuz olamazsın eldeki alman aşısının miktarından dolayı.ama şansına elinde olan biyere denk gelirsen tabiki yaparlar.

Arkadaşlar 2 doz sinocav 1 doz biontech olmuştum.1 doz biontechi geçen ayın 28 inde olmuştum.Ordaki bayan randevu almana gerek yok.3 hafta sonra gel 2.dozu yapalım dedi.Sabah aradım gel yapalım dedi.Az önce geldim.Orda 6 ay sonra gel diyor.Ben randevu almadan 2.doz biontechi olamaz mıyım?

Şimdi mhrs'den randevu al tuşuna basıyorum.Yazan bu: "Saygıdeğer vatandaşımız aşı süreciniz tamamlanmıştır."

Arkadaşlar 2 doz sinocav 1 doz biontech olmuştum.1 doz biontechi geçen ayın 28 inde olmuştum.Ordaki bayan randevu almana gerek yok.3 hafta sonra gel 2.dozu yapalım dedi.Sabah aradım gel yapalım dedi.Az önce geldim.Orda 6 ay sonra gel diyor.Ben randevu almadan 2.doz biontechi olamaz mıyım?

Şimdi mhrs'den randevu al tuşuna basıyorum.Yazan bu: "Saygıdeğer vatandaşımız aşı süreciniz tamamlanmıştır."

corona süreci yaşadıysanız onun için ileri tarihe atmış olabilir

Kardeşim liseye gidiyor, yaşı 17, sağlık bakanı aşının yaşı 12ye düştü demesi üzerinden 3 ay geçti ve kardeşime aşı sırası halen gelmedi. Randevusuz kaç kere farklı hastaneye vs. gittik yapmadılar, okulları zorunlu hale getirdiler ama aşı yok ortada. Resmen tehlikenin ortasına korumasız bıraktılar. Böyle saçma sapan bir yönetim sistemi görmedim ben, gerçekten her konuda illallah dedirttiler.

Kardeşim liseye gidiyor, yaşı 17, sağlık bakanı aşının yaşı 12ye düştü demesi üzerinden 3 ay geçti ve kardeşime aşı sırası halen gelmedi. Randevusuz kaç kere farklı hastaneye vs. gittik yapmadılar, okulları zorunlu hale getirdiler ama aşı yok ortada. Resmen tehlikenin ortasına korumasız bıraktılar. Böyle saçma sapan bir yönetim sistemi görmedim ben, gerçekten her konuda illallah dedirttiler.

Ben aile sağlık merkezinde oldum. Oradaki görevli arkadaşlar deli gibi aşı yapacak insan arıyorlar. Randevusuz gelenleri de kendileri sisteme girip hemen aşılarını yapıyorlar.

ben 2 doz biontech oldum. ikisinede randevusuz gittim iki dakikaya halledip çaktılar. geçen hafta baldızın oğlunu götürdük 15-16 tam bilmiyorum yaşını. iki dakikaya hallettiler. acep sistemsel bişi mi var senin yiğende hocam:confused::(;).

Son düzenleme:
Ben aile sağlık merkezinde oldum. Oradaki görevli arkadaşlar deli gibi aşı yapacak insan arıyorlar. Randevusuz gelenleri de kendileri sisteme girip hemen aşılarını yapıyorlar.

Bende aile sağlık merkezine gittim.Ancak yapmadılar 6 ay sonra diyor.Bana virüs bulaşsa ne olacak dedim.Biz de aynı şekilde dedi.Bende ne yapayım.Peki dedim ve gittim.

[MENTION=86993]bytayfun42[/MENTION] hocam şuana kadar çok şükür koronavirüs bana bulaşmadı ancak 6 ay içerisinde bulaşması muhtemel maalesef.Ne yapıcam bilemiyorum.

Alışveriş merkezlerinde olabilirsiniz

bi önceki mesajımda belirttigim gibi bi ara alman aşısında sorun oldu ama sanırım o sorun çözüldü sonra.hatda 40 gündür filan bizim burada çarşıya her çıktıgımda aşı çadırı var bi yerde,onu hep görüyorum.dedigin gibi aşı yapacak insan arıyorlar.işportacı gibi yoldan geçene yapışıyorlar abi aşı oldun mu,gel hemen halledelim filan diye.

ben 2 doz biontech oldum. ikisinede randevusuz gittim iki dakikaya halledip çaktılar. geçen hafta baldızın oğlunu götürdük 15-16 tam bilmiyorum yaşını. iki dakikaya hallettiler. acep sistemsel bişi mi var senin yiğende hocam:confused::(;).

Gitmediğimiz yer kalmadı, tatile okula göndermekten çok çekinceliydik şehir hastanesinde sormazlar dediler oraya da gittik en son o kadar sırada bekledik, sıra gelince yallah dediler. Tekirdağ'da ikamet ediyorum burada randevusuz iş yapan bir yer yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri