Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar ben interneti olmayan bir pc ye microsoft ulaşamaz demiştim.
İnterneti olmayan bir bilgisayara microsoft şirketi elektirik prizinden sinyal göndererek uzaktan ulaşabilir mi? Yani interneti olmayan pc yi elektrik prizine takıp açtığı zaman uzaktan pc yi microsoft yönetebilir mi?
Soru saçma gelsede merak ettim.
bu nasıl oluyor eve nasıl giriyor anlaam veremedim
Arkadaşlar ben interneti olmayan bir pc ye microsoft ulaşamaz demiştim.
İnterneti olmayan bir bilgisayara microsoft şirketi elektirik prizinden sinyal göndererek uzaktan ulaşabilir mi? Yani interneti olmayan pc yi elektrik prizine takıp açtığı zaman uzaktan pc yi microsoft yönetebilir mi?
Soru saçma gelsede merak ettim.
Bende anlamadım ama dediği varsa bu elin gavuru herşeyi yapar.
Windows, kendi Win32 ve System klasörleri içinde cookies biriktirir ve internet bağlantısı olduğu sürece bunları çok küçük boyutlarda raporlar. Elektrik prizi falan ne alaka onu anlamadım, çok fazla film izliyorsun sanırım. Siz isterseniz Win32 ve System klasörlerindeki caches ve cookie dosyalarını silerseniz bir nebze cookie akışı durur. Fakat en fazla 15 20 dakika aktarımı bırakıyor
.
Kısacası şu;
-Windows internete hangi hızla bağlı olursanız olun cookies alır sizden.
-İnternetiniz olmasa bile bu cookiesler toplanır sistem tarafından ve saklanır. İnternet gelince de tekrar cookies aktarır.
-Windows cookieslerini engellemek için çeşitli yöntemler mevcut. Fakat çalışırlığı tartışılır. Bunlar arasında ;
Port engelleme, DDNS Sunucularını VPN yada VPS'e dönlendirme, BackLocal klasörü oluşturup GodMod'dan blocklama. Firewall'ı programlarla blocklama vs.
işyerinde tartışmaya girdik. Ben internet ağ bağlantısı olmadan kimse bağlamaz dedim. Mantıken imkansız öyle birşey dedim. Onlarda tv den falan görmüşler heralde. Elektrik prizine sinyal göndererek girebiliyormuş dediler.
Zaten konunun başında da söyledim ben şöyle düşünüyorum diye Ama işte işyerindeki abilere kanıt sunmam gerekliydi. Googlede aradım bulamadım doğru düzgün bişey. Bende burada açtım. Konudaki yorumları tek tek okuyorum işyerindekilere.
Bir teori de benden olsun.Teknik olarak açıklayamam ama insanların ses frekanslarının evrende yayıldığı, uygun cihazın üretilmesi halinde geçmişteki konuşmaların tekrar toplanıp dinlenebileceği bir teknoloji fikri duymuştum.
muhtemelen sallama bir komplo teorisidir. deepweb filan da öyle "gizemli" bir yer değildir sanıldığı kadar. yani fbi bile giremiyor filan komik şeyler
böyle yüksek bir güçten (elektrik) bilgi aktarabilmek biraz hayalidir. lakin böyle bir teknoloji geliştirilirse harddisk kullanmaya bile gerek kalmaz. açarsın bilgisayarı dosyaya çift tıklarsın, doya buluttan iner ve şak diye açılır. keşke olsa! ama yok![]()
Valla hocam ben okudum , dedim ya teori sadece : ) Gerçi nette her yazana inanmamak lazım, buda ayrı bir konu![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.