Microsoft İnterneti Olmayan Windows kullanıcılarını Uzaktan Yönetebilir mi?

arkadaş ben evde kesinti olmadan düzgünce elektrik bile kullanamıyorum neyin tribi bu :D

Arkadaşlar ben interneti olmayan bir pc ye microsoft ulaşamaz demiştim.

İnterneti olmayan bir bilgisayara microsoft şirketi elektirik prizinden sinyal göndererek uzaktan ulaşabilir mi? Yani interneti olmayan pc yi elektrik prizine takıp açtığı zaman uzaktan pc yi microsoft yönetebilir mi?

Soru saçma gelsede merak ettim.

Windows, kendi Win32 ve System klasörleri içinde cookies biriktirir ve internet bağlantısı olduğu sürece bunları çok küçük boyutlarda raporlar. Elektrik prizi falan ne alaka onu anlamadım, çok fazla film izliyorsun sanırım :) . Siz isterseniz Win32 ve System klasörlerindeki caches ve cookie dosyalarını silerseniz bir nebze cookie akışı durur. Fakat en fazla 15 20 dakika aktarımı bırakıyor :) .

Kısacası şu;
-Windows internete hangi hızla bağlı olursanız olun cookies alır sizden.
-İnternetiniz olmasa bile bu cookiesler toplanır sistem tarafından ve saklanır. İnternet gelince de tekrar cookies aktarır.
-Windows cookieslerini engellemek için çeşitli yöntemler mevcut. Fakat çalışırlığı tartışılır. Bunlar arasında ;

Port engelleme, DDNS Sunucularını VPN yada VPS'e dönlendirme, BackLocal klasörü oluşturup GodMod'dan blocklama. Firewall'ı programlarla blocklama vs.

Arkadaşlar ben interneti olmayan bir pc ye microsoft ulaşamaz demiştim.

İnterneti olmayan bir bilgisayara microsoft şirketi elektirik prizinden sinyal göndererek uzaktan ulaşabilir mi? Yani interneti olmayan pc yi elektrik prizine takıp açtığı zaman uzaktan pc yi microsoft yönetebilir mi?

Soru saçma gelsede merak ettim.

seviyom bu formu ya :)

Windows, kendi Win32 ve System klasörleri içinde cookies biriktirir ve internet bağlantısı olduğu sürece bunları çok küçük boyutlarda raporlar. Elektrik prizi falan ne alaka onu anlamadım, çok fazla film izliyorsun sanırım :) . Siz isterseniz Win32 ve System klasörlerindeki caches ve cookie dosyalarını silerseniz bir nebze cookie akışı durur. Fakat en fazla 15 20 dakika aktarımı bırakıyor :) .

Kısacası şu;
-Windows internete hangi hızla bağlı olursanız olun cookies alır sizden.
-İnternetiniz olmasa bile bu cookiesler toplanır sistem tarafından ve saklanır. İnternet gelince de tekrar cookies aktarır.
-Windows cookieslerini engellemek için çeşitli yöntemler mevcut. Fakat çalışırlığı tartışılır. Bunlar arasında ;

Port engelleme, DDNS Sunucularını VPN yada VPS'e dönlendirme, BackLocal klasörü oluşturup GodMod'dan blocklama. Firewall'ı programlarla blocklama vs.

işyerinde tartışmaya girdik. Ben internet ağ bağlantısı olmadan kimse bağlamaz dedim. Mantıken imkansız öyle birşey dedim. Onlarda tv den falan görmüşler heralde. Elektrik prizine sinyal göndererek girebiliyormuş dediler. :D

Zaten konunun başında da söyledim ben şöyle düşünüyorum diye Ama işte işyerindeki abilere kanıt sunmam gerekliydi. Googlede aradım bulamadım doğru düzgün bişey. Bende burada açtım. Konudaki yorumları tek tek okuyorum işyerindekilere.

tabii ki arada girip kurcalıyor keranacılar, bir kaç kere bill'i arayıp azarlayınca yapmıyolar gari.

insanlık namına şu forumu kapatın artık :/

işyerinde tartışmaya girdik. Ben internet ağ bağlantısı olmadan kimse bağlamaz dedim. Mantıken imkansız öyle birşey dedim. Onlarda tv den falan görmüşler heralde. Elektrik prizine sinyal göndererek girebiliyormuş dediler. :D

Zaten konunun başında da söyledim ben şöyle düşünüyorum diye Ama işte işyerindeki abilere kanıt sunmam gerekliydi. Googlede aradım bulamadım doğru düzgün bişey. Bende burada açtım. Konudaki yorumları tek tek okuyorum işyerindekilere.

Soz konusu sey mumkun degil. Elektrige sinyal gonderirseniz Tesla Kanunlari'na diss atmis olursunuz. Corrupted modulune sinyal frekanslari verebilirseniz Einstein'i golgede birakirsiniz. Ayrica onlara kolay bir ornek soyliyim.

Basit bir elektrik frekans araligi mesajlasmasi olusturun. Bir tesla bobini yapip cikacak yuksek voltlu elektriklerin direnclerini, akimlarini ve amperlerini kontrol altina alip (imkansiz bir sey) A icin bilmem kac Amp, Ohm, R ve B icin bilmem kac Amp, Ohm, R parametrelerini her seferinde istikrarli bir sekilde gonderebilirseniz bu soyledikleri gerceklesir :) .

Bir teori de benden olsun. :) Teknik olarak açıklayamam ama insanların ses frekanslarının evrende yayıldığı, uygun cihazın üretilmesi halinde geçmişteki konuşmaların tekrar toplanıp dinlenebileceği bir teknoloji fikri duymuştum.

Bir teori de benden olsun. :) Teknik olarak açıklayamam ama insanların ses frekanslarının evrende yayıldığı, uygun cihazın üretilmesi halinde geçmişteki konuşmaların tekrar toplanıp dinlenebileceği bir teknoloji fikri duymuştum.

Bu teoriyi bende duymuştum abi ailemden biri büyügüm fizik ögretmeni bunu ona söyledigimde gerçek olmasının mümkün olabilecegini söylemişti. Tabi öyle bir teknoloji gelişirse :)

muhtemelen sallama bir komplo teorisidir. deepweb filan da öyle "gizemli" bir yer değildir sanıldığı kadar. yani fbi bile giremiyor filan komik şeyler :)

böyle yüksek bir güçten (elektrik) bilgi aktarabilmek biraz hayalidir. lakin böyle bir teknoloji geliştirilirse harddisk kullanmaya bile gerek kalmaz. açarsın bilgisayarı dosyaya çift tıklarsın, doya buluttan iner ve şak diye açılır. keşke olsa! ama yok :)

Aynen hocam fbi tor ağında açık buldu zaten hiçbirşey gizli değil. Silkroad ı da nunun gibi tesbit edip içeri tıkdılar.

Valla hocam ben okudum , dedim ya teori sadece : ) Gerçi nette her yazana inanmamak lazım, buda ayrı bir konu :D

closed shell sistemini diyosun hocam sanırım teori değil kendi evinde bile kurarsın bi modem 3-4 bilgisayar ve bi router yeterli
ama yazalım ile olacak iş değil network kablosu ile bi yere bi router a veya modeme bağlı olman şart

elektrik kabloları üzerinden bilgi aktarımı yıllardır yapılıyor ama daha kullanıma geçmedi maalesef inş. yakın zamanda geçer en basiti sokaktaki elektrik direklerinden telefon hattınıda geçirirler bu sayede evlerimiz görüntü kirliliğinden bir nebze kurtulur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri