miiletimizn başı sağolasun arkadaşlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne zaman son bulacak bu acılar ya çok merak ediyorum, ne zaman bu o.... ların kökü kazınacak ne zaman !

Siyasiler ne zaman teröristle mücadeleden terörle mücadeleye geçerlerse o zaman başarı sağlanacak.
maalesef 40 yıldır bir terör politikamız yok hep bir siyasi ve oy kaygısı...
kimin vebali varsa Allah 2 cihanda helak etsin.

Azerbaycan'ın düşmanı belli savaşıyorlar. Biz ise bu ne idüğü belirsiz etek giyip kaçan çip kurularından ülkeyi temizlemeye çalışıyoruz.Allah belalarını versin diyecek laf kalmadı. Allah şehitlerimize rahmet eylesin

VATAN İçin Yaşayıp Öldünüz; Siz Toprağa Değil, Kalplere Gömüldünüz.

Son düzenleme:
böyle bi kalleşlik dünya tarihinde görülmemiştir o.. çocukları

Başımız sağolsun

Arkadaşlar bir başlık açıyorsunuz bari biraz detayını da konuya yazın aceleniz var ise bırakın başkası açsın.

Söylenecek çok söz varda neyse diyorum... ALLAH Vatanımıza ihanet edenleride , ülkenin bu duruma gelmesine göz yumanları'da KAHHAR ismi ile Kahretsin.

2. Sultan II. Abdülhamid Hân; Hak arayan varsa, hakkını verin. Baş kaldıran varsa, başını kesin.

Cumhuriyet tarihinin en kanlı terör olaylarını yaşıyoruz. Eskiden pkk vardı şimdi işid,tak,ypg,hpg...alfabede harf bırakmadı ********ler. Yedi düvele karşı düşman olmuşuz rusya,ermenistan,amerika,suriye,iran,paralel yapı,israil... Bu ülkeyi böyle bir çıkmaza kim soktu arkadaş. Dış politikada Türkiye söz sahibi olmaya başladığı için bunlar oluyor deniyor. Bunca kaybın karşılığında dış politikadaki kazancımız ne oldu? Son 4 yılda dış politikada hangi kazanımı elde etmişiz? Suriyeden toprak mı aldık? Musul Türkiye topraklarına mı katıldı? İflas eden bir dış politika var sorumlu yok.

Son düzenleme:
Ateş düştüğü yeri yakacak yine :(
Başımız sağolsun...

Kınamayı bırakın artık,kına kına kına gecesine çevirdiniz lan artık kazıyın şunların kökününüüüüüüüüüü

Allah rahmet eylesin, Ailelerine sabır versin...

Gencecik insanlar görev için hayatlarının baharında ailelerinden koparılıyorlar...

Bu terör illetinden ülkeler ve şahıslar nemalanmaya devam ettiği sürece bu haberlerin sonu gelmez...

Hakkımızda hayırlısı...

eskiden ımf'den borç alan Türkiye şimdi ımf'ye borç veriyor , ülkenin refah düzeyi arttı gsyh yıldan yıla artış gösteriyor . diğer devletlerden alınan borçlar ise bir kenara koyuluyor . maksat diğer devletlerle ilişkilerimiz artsın ama izin vermiyorlar . gezi parkı olaylarında koç holding , eczacıbaşı gibi maşalar otellerinin altına ilk yardım malzemeleri doldurup insanlara orda ilk yardım müdahalesi yapıp tekrar eylem yerine yönlendiriyorlardı. o zaman imkb 98.000 seviyelerindeydi o gezi parkı olayı olmasaydı borsa şuan 200.000 seviyelerinde olacaktı hasta adam iyileşti ayağa kalkmalarına izin vermiyorlar vermeyecekler ülkemizde olan bütün bu olaylar iç savaş , terör olayları , eylemler vs dış güçler ve onların ülkemizde bulunan maşalarının düzenlediği bir senaryo

eskiden ımf'den borç alan Türkiye şimdi ımf'ye borç veriyor , ülkenin refah düzeyi arttı gsyh yıldan yıla artış gösteriyor . diğer devletlerden alınan borçlar ise bir kenara koyuluyor . maksat diğer devletlerle ilişkilerimiz artsın ama izin vermiyorlar . gezi parkı olaylarında koç holding , eczacıbaşı gibi maşalar otellerinin altına ilk yardım malzemeleri doldurup insanlara orda ilk yardım müdahalesi yapıp tekrar eylem yerine yönlendiriyorlardı. o zaman imkb 98.000 seviyelerindeydi o gezi parkı olayı olmasaydı borsa şuan 200.000 seviyelerinde olacaktı hasta adam iyileşti ayağa kalkmalarına izin vermiyorlar vermeyecekler ülkemizde olan bütün bu olaylar iç savaş , terör olayları , eylemler vs dış güçler ve onların ülkemizde bulunan maşalarının düzenlediği bir senaryo

Güzel fıkra ;)

Mobil Mesaj

ahahahahahahah. teşekkürler hocam akşam akşam güldürdün beni.

parayı nerden kazanıpta imf ye borç veriyoruz onu da bi söyle de biraz da ona gülelim.

Siyasete kaymis

SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri