arkadaşlar özgün çalışıyorum, leptop bilgisayarım için profesyonel mikrofon arıyorum. konu yerinin yanlış olduğunu biliyorum bir moderatör ayarlarsa sevinriim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar özgün çalışıyorum, leptop bilgisayarım için profesyonel mikrofon arıyorum. konu yerinin yanlış olduğunu biliyorum bir moderatör ayarlarsa sevinriim
Bütçen nedir?
max 50 tl. biliyorum profesyonel e göre az ama piyasayı araştırdım, kaliteli mikrofonlar var. örn:
TRUST 19850 Mini Masaüstü Mikrofon Mikrofonlu Kulakl1k
Gönderdiğin mikrofon fiyatına göre gayet iyi fakat yeterli olur mu bilemem.
bende behringer c-1u var çok kaliteli. kaç aydır kullanmıyorum . satabilirim istiyosan tabi .
Behringer C-1U Kardioid Kondansatör Mikrofon GittiGidiyor'da 129678665
kaça bırakırsın hocam?
280 küsüre almıştım . 200 tlye yollayabilrim kadeşim
Bende Behringer B2 Pro Mikrofon var. İnternetten bi araştır istersen. Kaliteli Mikrofon 500 tl falan almıştım. 1.5 sene önce. Stüdyoda kullanıyordum.
Nt2a satabilirim yüksek bütçeli düşünüyorsan
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
150 tl de anlaşalım?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.