Miley Cyrus - Wrecking Ball (Chatroulette Version)

• Kullanıcı cemil2006
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
hahah çok iyi olmuş. bu adam'daki özgüven kimse de yoktur :D

adam sanat için soyunmuş,biz konuşmaya cesaret edemiyoz adam full soyunmuş

Valla deseler ki bu kadar izlenim alacaksın gerisini söylemiyorum anlayın arkadaşlar :)

zaman içinde zihniyetinin değiştiğini hissediyor insan..

bir zaman görse taşlayacağın insan , bir zaman ayıplamakla yetineceğin insan ve bir zaman hayranlık duyup özenip bözenip onun gibi olmak isteyeceğin insan..

yok abi , evet artık büyüdük , paranın daha konforlu bir yaşam demek olduğunu biliyoruz ama bu kendini kaybetmek.

Aslında fikir güzel. İş bunu yapacak adamı bulmakta. Bul böyle deli birini ver 300-500 eline. çek klibini. gelsin paralar.

1 milyar izlenim 500 miyon tık :D ?
şaka tabi bize ters :cool:

vallahi hocam kendimi biliyorum. Yapmak istesem bile, yaparım desem bile ama iş zamanı yapamam ya. :) ama arkadaşa helal olsun yapıyo. metroda bakın neler yapmış. bir söz diyende yok herkes alkışlıyo destek çıkıyo. ve normal komedi gibi bakıyo herkes. ama bizim ülkede bu olsa adamı taşa basarlar. :)

Bu video nasıl şarkıdan dolayı eşleşen vermiyor onu anlamadım?

Biz olsak anında yapıştırır 3 eşleşeni.

20 milyona yaklasmis ama reklam cikmiyor artik

Birini bulup böyle video yapsak küçük resimde çıplaklık var diye inceleniyorda kalır yada reklam çıkmaz. :D adamlar bide ana sayfalara düşürüyor. İlk bunu ana sayfada gördüğümde acaba argo yerlere mi girdim diye geçmişi sıfırlamıştım direk adam 2 3 gündür ana sayfada :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri