Millet çalışıyor.. :)

Rock3r

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar az önce youtube girdim. Şöyle bir bakayım dedim.

Arama kısmına "bölüm" yazdım. Filtrelerden son 1 saati seçtim.

Karşıma neler neler çıktı. :D Herkes şu an oynanan dizileri birbirlerinden kopyalamış kısım kısım, oynanan dizilerin bu gün ki bölümünden alakasız ilk bölümlerini yükleyen mi ararsın, gelecek haftanın fragmanı yayımlanmış gibi isim ve tarih değiştirerek önceki haftanın fragmanını koyanlar mı ararsın :D (çakaLLar) :D ya çoğumuz zaman zaman spam çalışıyoruzdur ama ne biliyim böyle bir kişi yüklemiş herkes ondan çekmiş farklı farklı kanal isimleri alakasız videolar diziler bölümler, neler neler. (:

İyi kazandırıyor mu bu yöntem ? Yoksa başkasının videosunu çekmek kadar kolay bir durum yok herkes yapar. :)

Bir sonraki haftaya yada aya çalışmak çok mantıklı. Bunu yapan çok fazla var. Tabi içeriklere gelecek olursak. Seninde dediğin gibi adam ilk bölümü son bölümmüş gibi koyabiliyor. Bunlar geçici kazançlar için. Millet her daim kazanmak yerine gittiği yere kadar gitsin uğraşında hep. :) Buda büyük zaman kaybı..

Bir sonraki haftaya yada aya çalışmak çok mantıklı. Bunu yapan çok fazla var. Tabi içeriklere gelecek olursak. Seninde dediğin gibi adam ilk bölümü son bölümmüş gibi koyabiliyor. Bunlar geçici kazançlar için. Millet her daim kazanmak yerine gittiği yere kadar gitsin uğraşında hep. :) Buda büyük zaman kaybı..

Bunları Sadece Biz Türk Milleti Yaparız :) git bi youtubede part yaz bakim yalan dolan koyan varmı :D

Onu bunu bilmemde, bildiğim tek bişey varsa, millet ne yaparsa tersini yapmak çok iyi para kazandırıyor :)

Bunu yapan arkadaşlar illaki vardır bu forumda. İlk bakışta zekice bir davranış olarak geliyor.
Ama birazda kötü bir durum. Adam 4 hafta sonraki fragmanı koymuş, 30k izlenim almış. İzleyici gelip filmin adını fragmanını arattığında karşısına direk 30k izlenen önceki haftaların fragmanı çıkıyor, ama halbuki şimdiki gerçek fragmanla uzaktan yakından alakası yok. :)

Türkçe içerikte para olduğuna inanmıyorum. Tbmsi mi dersin telifi mi dersin. En basitinden değeri beş para etmeyen karadayı dizisi, dizi daha bitmeden yüklememe rağmen telif yedim yemeseydim bile en geç sabaha kanal ihtardan kapanmıştı bu aç gözlü emek hırsızları yüzünden. Bir de conan o'brien ın müthiş talk show'unu yükledim, 3 ay geçti hala ne telif ne ihtar.. Yurt dışındaki adamlar rahat abi bizim gibi 3-5 kuruş kazanmak için bin bir çeşit aç gözlülük yapmıyorlar. Daha anlatacak çok şey var da neyse..

Bir çok videonun altında küfürlü yorumların olmasının sebeplerinden biriside bu. Zevkine küfür edenlerin dışında küfür etmek zorunluluğunda kalanlarda oluyor artık. Artık izleyiciler öyle bir olmuş ki doğru yapılan özgün videoların altına bile küfür yazıyor..

Mesajı okuyunca şu resim geldi aklıma :D Ortam temiz fakat serverların içi arınmaz :D
1GoogleDatacentre_Screengrab-1-670x413.jpg

sonra kanalları kapanıyor bir aylık uğraşları çöpe insan gibi bölümleri yükleyin 1 ayda bakın nasıl doğal yükseliyor gerek yok hileye hurdaya dönüp dolaşacağınız yer : "Google Hesabınızı oluşturun"

onlar boşa kürek sallıyor salladıkları yerede yakında düşerler zaten

Türkçe içerikte para olduğuna inanmıyorum. Tbmsi mi dersin telifi mi dersin. En basitinden değeri beş para etmeyen karadayı dizisi, dizi daha bitmeden yüklememe rağmen telif yedim yemeseydim bile en geç sabaha kanal ihtardan kapanmıştı bu aç gözlü emek hırsızları yüzünden. Bir de conan o'brien ın müthiş talk show'unu yükledim, 3 ay geçti hala ne telif ne ihtar.. Yurt dışındaki adamlar rahat abi bizim gibi 3-5 kuruş kazanmak için bin bir çeşit aç gözlülük yapmıyorlar. Daha anlatacak çok şey var da neyse..

Ben bu durumu bir kaç gün önce fark ettim. 5 milyondan fazla abonesi olan bir kanalın bir kaç videosunu atmıştım adamlar telif attılar contendıd kırmızı olmuştu daha sonra kibarca mesaj yazdım telifi geri çekmişler hesap durumum yeniden iyi olmuş 3 ü de yeşil yanıyor. :rolleyes:

Karadayı Ayyapıma bağlı ve resmi kanalları var muhtemelen onlar kapattırmıştır emek hırsızımı oluyorlar şimdi?

Türkçe içerikte para olduğuna inanmıyorum. Tbmsi mi dersin telifi mi dersin. En basitinden değeri beş para etmeyen karadayı dizisi, dizi daha bitmeden yüklememe rağmen telif yedim yemeseydim bile en geç sabaha kanal ihtardan kapanmıştı bu aç gözlü emek hırsızları yüzünden. Bir de xxxxxxxxx ın müthiş talk show'unu yükledim, 3 ay geçti hala ne telif ne ihtar.. Yurt dışındaki adamlar rahat abi bizim gibi 3-5 kuruş kazanmak için bin bir çeşit aç gözlülük yapmıyorlar. Daha anlatacak çok şey var da neyse..

Bölümünü paylaşmamanı tavsiye ediyorum mumkunse kaldırmanı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri