Millete extra ekler bizde kesinti yapar !

• Kullanıcı Cortex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Cortex

Yasaklanmış
Mayıs ayı kazancından 11 $ kesinti yapılmış :mad:
Temmuz 1 'de ödememi aldığım gibi tekrar yardır müslüm yapıcamda haziran ayındanda 0,18$ eklemiş bu neyin nesi. ?

Tahmini Kazancınızı 1,22 bölün çıkan kazanç kesinleşmiş kazancınız olacakdır, bunun haricinde + sı veya - si adsensenin işine kalmış ne diyelim, 1400 doları kesilen arkadaşa çok üzüldüm bende malesefki.

Adsensemin birine toplma kazançlara göre 20€ fazla yazmış birine 45€ eksik ne iştir anlamadım??

Adsensemin birine toplma kazançlara göre 20€ fazla yazmış birine 45€ eksik ne iştir anlamadım??

kanali bir adsense hesabindan digerine aktarinca kanalla birlikte kazanc ta o adsense hesabina geciyor, ornegin 50ser euro kazancli 4 kanalin var, 2si bir adsense diger ikisi diger adsense hesabinda, ay sonuna dogru her ikisinde de 100er euro kazanc olur ama ay bitmeden bir kanali digerine gecirirsen kazanci da gecer, sonucta 150-50 seklinde gorunur, bu ozellikle kanal satanlarin dikkat etmesi gereken bir durum, ay bitmeden satilan kanal icindekileri de yaninda getirir.

1400$ dolar kaybeden arkadaş yerinde olsam intahar ederim galiba. Vallahi çok üzüldüm. İnşallah bir daha ki aya iki katını kazanır.

nisan ayında 40$ kazanmıstı kanalım 9$ kesıntı yapmıstı.mayıs ayında 640 dolar kazandı 120$ kesinti yaptı.

Geçen ay , 400 doların 300 ünü kestiler , bu ay da 180 dolar kesinti 450 nin, bizi kek sandı yiyor :)

p4c6c.png

Bizimki Kesinleşmemiş Herhalde Hocam?

Mayıs ayında, para kazanma devre dışı bırakılan hesaplarımdan dolayı yaklaşık 3000$'ın üzerinde bir kesinti yansıdı kesinleşen kazancıma. Takılmayın bu kadar ufak paralara beterin beteri vardır diyerek buna da şükretmek lazım.

Mayıs ayında, para kazanma devre dışı bırakılan hesaplarımdan dolayı yaklaşık 3000$'ın üzerinde bir kesinti yansıdı kesinleşen kazancıma. Takılmayın bu kadar ufak paralara beterin beteri vardır diyerek buna da şükretmek lazım.

Öhh. Hocam çok fazla kazanıyorsunuz ki 3k$'a rahatsınız yani. Hayırlısı olsun. :)

Öhh. Hocam çok fazla kazanıyorsunuz ki 3k$'a rahatsınız yani. Hayırlısı olsun. :)

Aksine rahat değilim ama şu an için beklemekten yapacak başka birşey de göremiyorum. İtiraz etsem, para kazanma devre dışı kalmış ondan ödeme yapılmadı, haklarımızı ihlal ettiniz, kurallarımızı çiğnediniz ondan ödeme yapılmadı denilecek. Zaten bir ihlal söz konusu olmasa neden para kazanma devre dışı kalsın? :) Youtube çoğu zaman risk, bazen şansın yanında olur bazen olmaz önemli olan bunlardan ders çıkarıp daha temkinlik davranmak diye düşünüyorum.

Throck demin fotoğraf paylaşmıştı onda gözüküyordu ama :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri