Milli Piyango Sizce Hile Var mı?

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar farklı bir konu açayım dedim.Ben zaman zaman şans oyunları oynayan biriyim açıkcası süper loto sayısal loto şans topu milli piyango hileler olduğunu düşünüyorum.Her yerde faaliyet gösteren fetö örgütü burda neden faaliyet göstermesin diyorum kendi kendime biraz daha sert yorum yazmak isterdim ama herkesin fikrine okumak isterim.

Bu video bugün yayınlandı.1:23 saniye kürenin arkasında sanki bir kedi var onu gözden kaçırmayın.Ben zaten hiç bir zaman inanmıyorum insanlara çıktığına kime çıktığı belli bu ülkede zaten hiç bir zaman doğru şekilde adalet olmadı.Milyonda bir belki şans gülecek insanlarından şanlarını elinden alıyorlar.
https://www.youtube.com/watch?v=gSQW6Qxl-rk

Milli piyango eski bir çalışan neler anlatmış
https://odatv.com/istedigimiz-bilete-ikramiye-cikariyorduk-0502151200.html

Sizce Milli Piyango dahil Diğer Loto ve benzeri oyunlarda hile var mı?

Burdan Moğollar grubuna kucak dolu sevgiler

https://www.youtube.com/watch?v=O2Jbryj_tyk

Son düzenleme:
az evvel facede gördüm bu videoyu harbiden artık rahatça gösteriliyor nasıl soygun yapıldığını :)
butona basılmadan noter 6 rakamını söylüyor :D

her hafta lotodur şans topudur onnumaradır millipiyangodur sürekli çekiliş yapılıyor yıllardır...
Bir tane yakınınıza çıkan veya yakının yakınına çıktığını veya herhangi birine çıktığını duyan oldumu öyle birini gördünüzmü?

az evvel facede gördüm bu videoyu harbiden artık rahatça gösteriliyor nasıl soygun yapıldığını :)

Aynen hocam daha önce Bir milletvekili milli piyango çalışan ile konuşmuş ve o bile hile olduğunu neler döndüğü yazmış.İnternet haber kaynaklarında görebilirsin.Ben zaten inanmıyorum kesinlikle bu haber yayınlandı diye değil daha öncedende inanmıyordum şimdi hiç inanmıyorum.

İlla oynayacaksa arkadaşlar Spor toto oynasınlar diğer şans oyunları şaibeli

Ne zaman insan olacagız anlamiyorum dolandiricilik, yattigi yerden kazanma istegi, bencillik, adaletsizlik ne derseniz o var. Lafa gelince herkes vatan icin dini icin canini vermeye hazir ama vatanina da dinine de en buyuk lekeyi en buyuk kotulugu yapmaya devam ediyorlar. Biktim bu ulkeden !

Senelerdir var olan bişey. Hep piyango bileti alırdım bu sene almadım ve almam da bundan sonra. Siz de almayın sadece yolsuzlara daha fazla kazandırmış olursunuz.

Arkadaşlar farklı bir konu açayım dedim.Ben zaman zaman şans oyunları oynayan biriyim açıkcası süper loto sayısal loto şans topu milli piyango hileler olduğunu düşünüyorum.Her yerde faaliyet gösteren fetö örgütü burda neden faaliyet göstermesin diyorum kendi kendime biraz daha sert yorum yazmak isterdim ama herkesin fikrine okumak isterim.

Bu video bugün yayınlandı.1:23 saniye kürenin arkasında sanki bir kedi var onu gözden kaçırmayın.Ben zaten hiç bir zaman inanmıyorum insanlara çıktığına kime çıktığı belli bu ülkede zaten hiç bir zaman doğru şekilde adalet olmadı.Milyonda bir belki şans gülecek insanlarından şanlarını elinden alıyorlar.
https://www.youtube.com/watch?v=gSQW6Qxl-rk

Sizce Milli Piyango dahil Diğer Loto ve benzeri oyunlarda hile var mı?

adam var arkada gözlüklü ne ayaksa her top atılmasında bu şahıs eliyle bişeyler yapıyor. nette birisi demiş çıkacak toplar düşecek yer ile aynı ölçüde ve diğer toplar ise milimetrik olarak biraz daha büyükmüş yani deliğe istesede girmiyormuş. acaba açıklamaları ne olacak. arkada görünen kişi aslında o kişi değil hayalettir :) inanılmaz bir şekilde millipiyango çekilişinde ortaya çıkmıştır demesinler sonra :)

2 bilet aldım gerimi versem. Loto ve mp fetönün ülkeyi tam işgal ettiği dönemde (gerçi şu anda da durum aynı ya) tüm bu ikramiyelerin fetönün adamlarına çıktığı itiraf edilmişti, şu anda da durumun aynı olduğunu tahmin ediyorum. Gerçekten bir mücadele olmadığı sadece göstermelik yapıldığına artık bir çok kişi kanaat getirmiş durumda.

9 Ekim 2018 Tarihli Milli Piyango Çekilişi ile İlgili Duyuru

20.12.2018
9 Ekim 2018 tarihli Milli Piyango Çekilişi ile ilgili olarak bazı basın ve yayın organlarında yer alan haberlere ilişkin aşağıdaki açıklamaların yapılması zarureti ortaya çıkmıştır:
İdaremiz tarafından düzenlenen şans oyunlarına ait çekilişler halkımıza ve medyaya açık olarak çekiliş heyeti tarafından ve noter gözetiminde gerçekleştirilmektedir. Çekilişlerin tamamı www.millipiyango.gov.tr adresinden canlı olarak yayınlanmaktadır.
İdaremizce düzenlenen tüm çekilişlerden önce, Çekiliş Heyeti ve Noter huzurunda teknik personel tarafından çekiliş kürelerinin kontrol ve testleri yapılmaktadır. Çekiliş küreleri ile ilgilenen teknik personel çekiliş esnasında küreler ile ilgili herhangi bir sorun veya arıza olduğunda anında müdahale edilebilmesi amacıyla arkada hazır bulunmaktadır.
Bahse konu 9 Ekim 2018 tarihli Milli Piyango Çekilişinde de kürelerin kontrolü ve testleri yapılarak canlı yayın çekilişine geçilmiştir.
Çekiliş esnasında top düşürme sepetini açan bobin arızasından kaynaklanan bir sorun nedeniyle butona basılmadan ikinci amorti küresinden düşen numaralı top Çekiliş Heyeti ve Noter tarafından iptal edilmiş, küre içerisine tekrar atılarak çekilişe devam edilmiştir. Aynı numaralı topun tekrar düşmesi tamamen tesadüfen gerçekleşmiş ve çekilişimiz sorunsuz bir şekilde tamamlanmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ba ba ba ba Yersen Durum bu demişler..

9 Ekim 2018 Tarihli Milli Piyango Çekilişi ile İlgili Duyuru

20.12.2018
9 Ekim 2018 tarihli Milli Piyango Çekilişi ile ilgili olarak bazı basın ve yayın organlarında yer alan haberlere ilişkin aşağıdaki açıklamaların yapılması zarureti ortaya çıkmıştır:
İdaremiz tarafından düzenlenen şans oyunlarına ait çekilişler halkımıza ve medyaya açık olarak çekiliş heyeti tarafından ve noter gözetiminde gerçekleştirilmektedir. Çekilişlerin tamamı www.millipiyango.gov.tr adresinden canlı olarak yayınlanmaktadır.
İdaremizce düzenlenen tüm çekilişlerden önce, Çekiliş Heyeti ve Noter huzurunda teknik personel tarafından çekiliş kürelerinin kontrol ve testleri yapılmaktadır. Çekiliş küreleri ile ilgilenen teknik personel çekiliş esnasında küreler ile ilgili herhangi bir sorun veya arıza olduğunda anında müdahale edilebilmesi amacıyla arkada hazır bulunmaktadır.
Bahse konu 9 Ekim 2018 tarihli Milli Piyango Çekilişinde de kürelerin kontrolü ve testleri yapılarak canlı yayın çekilişine geçilmiştir.
Çekiliş esnasında top düşürme sepetini açan bobin arızasından kaynaklanan bir sorun nedeniyle butona basılmadan ikinci amorti küresinden düşen numaralı top Çekiliş Heyeti ve Noter tarafından iptal edilmiş, küre içerisine tekrar atılarak çekilişe devam edilmiştir. Aynı numaralı topun tekrar düşmesi tamamen tesadüfen gerçekleşmiş ve çekilişimiz sorunsuz bir şekilde tamamlanmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ba ba ba ba Yersen Durum bu demişler..

Hocam Moğollar durumu anlatıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=O2Jbryj_tyk

ne istedilerse verdiler, vermeye de devam ediyorlar. ALLAH yolunda yapılan herşey mübahtır, TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN var olan malı, gavurun malı gözü ile baktıklarından, herşey onlara helal. vs vs vs

birader fetö dediğimiz örgüt zaten yıllarca iktidar partisi ile birlikte ülkeyi yönetmişler.
Bu ülkede fetöden hesap vermesi gereken bir kişi varsa o da adı sanı bellidir.
Milli piyango olayına gelince her şey olabilir, ülkeyi yönetenler dürüst değilmiş yıllardır biz kime ne inanıcaz.

Tam çekiliş sırasında noter tuşa basmadan birkaç saniye önce bobinin arızalanıp topun düşüp 6 sayısının gelip, sonra topun tekrar çekilip yine aynı sayı gelme olasılığını hesaplıyabilecek varmı? Bir kaç yüz katrilyonda bir yada sonsuz galiba :D

Konu siyasete girsin diye açmadım.Ama hep herşeye göz yuma yuma böyle kafamıza vurmaya devame edicekler.Milli piyango ile ilgili bu video sadece 1 tane arkadaşlar şaibeli olduğu bu video ibaret değil.Milli piyango ile ilgili şaibe olduğuna dair daha önce bir çok bunun gibi şeyler çıktı ortaya ama gelin görün ki bu duruma bile nasıl cevap veriyorlar.

Cidden yazık insanları enayi yerine koyuyorlar ama insanlar buna müsade ediyor.Yapıcak birşey yok biz isteğimiz kadar anlatalım

Geçende iddia ihalesini yaptılar.
Bilenler bilir İnteltek firması hariç (şimdiki iddia oynatıcısı) hiçkimse teklif vermedi.
İddia'yı neden millet kaçak oynuyor internetten?
Oranlar komik derecede düşükte ondan.
Gerçi devlet iddia'ya tek firma teklif verdi diye ihaleyi iptal etti ama birşey değişmez.

Altılı ganyanda toplanan ikramiyenin %40'ı dağıtılıyor.
%60'sı kasada kalıyor devlete vergi + Tjk'nın giderleri.

Sayısal + Süper loto denen oyunlarda en çok Ankara'da Yenimalleye çıkıyor ne hikmetse.
:D
Devlet yasal yoldan halkı söğüşlüyor.
Halkta memnun.

Bu devlet kumarı serbest bırakıp, Bwin gibi dünya devlerini getirerek netten her türlü oyunu oynatmalı.
Vergiyse vergi, adamlar gelsin oynatsın, yeterki hile-Hurda olmasın.
Ama yapmazlar neden yapsınlarki?

İçinde insanın olduğu her şey de;

Torpil ve hilenin olmamasının mümkünatı yoktur.

fotoşoptur o ya hiç öyle şey olur mu?
Bunu yapanlar hain derler ve kimse birşey olmamış gibi oynamaya devam eder.

Kolay para ve kısa yoldan zengin olma yollarını aradıkça,iflah olamayız kusura bakmayalım, eğri oturalım,doğru konuşalım, zaten dinimizce haram olan birşeyden de herkesin şeffaf ve düzgün sonuçlar beklemesi ayrı bir komik oluyor inanmayan arkadaşlara lafım yok burda ancak bu milli piyango loto toto bizlerin zamanını çalıp oyalayan uyutan belirli bir sistemden başka saçmalık olmadığını aklı başında olan ve düşünen her vatandaş bilmesine rağmen gidiyor her sene havuza üşenmeden milyonlarca türk lirası para biriktirtiyor, şimdi bunun çiftlik banktan ne farkı var ki, göz göre göre hile olduğunuda bilenler yaşayanlar yorum yapanlar almayın güzel kardeşim ne diye paraların nereye gittiği bile belli olmayan bu sistemi çarkı döndürüyorsunuz, Ey iman edenler! (Aklı örten) içki (ve benzeri şeyler), kumar, dikili taşlar ve fal okları ancak, şeytan işi birer pisliktir. Onlardan kaçının ki kurtuluşa eresiniz. Hayırlı geceler,kimseyi küçümseyecek veya aşağılayacak bir lafım yok sadece aklımızı başımıza alalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri