Milli Takım Kapatılsın. Yeter artık

Fenerbahçeli futbolcuların (caner hariç) hepsinin ve burak yılmazın kadrodan çıkarılması lazım.

Forvet umut bulut - M.Pektemek.

Diğer türlü iş yaş. emre denen şeyin ne işi var Milli takımda hala anlamıyorum zaten.

Yakın zamanda yabancı sayısı 3-4 e düştüğünde o zaman Dünya şampiyonu olacağız.

Bir kere Show TV de sunulan maç heycan vermiyor ki arkadaş :D bence gruptan çekilsinler benim vergimle seyahet etmesinler en azından adam olurlarsa ilerde bakarız :D hesabı düşünüyorum açıkcası benim Ülkemin takımı bana zevk vermiyorsa izlerken gerek yok diye düşünüyorum. Heycanıda sevincide hüznüde bize sonuçta

Bugün degildi tabikide ee siz bir maçlamı Milli takımı sorguluyorsunuz? Bir maçlamı Milli Takım kapatılsın deniyor? Ama suç bende belki birazda olsa futbolcugunuz biryerlerde profosyonel veya amatör bir takımda oynamışlıgınız olsaydı eminimki bu sözler agzınızdan çıkmazdı. Bu işlerin o kadar kolay olmadıgını anlardınız

Hala ben anlatamadım ki derdimi size. Diyorum ki ruh yok. Mesela 1 maçın kaybedilmesi değil. Sahada ve saha kenarında ruh yok. Mücadele edersin kazanmakta var kaybetmekte, elimizden geleni yaptık olmadı dersin. Ama elimizden geleni yapmadık. Neyse daha fazla yazmıcam iyi seyirler hocam bu futbol size doyurucu geliyor ise dicek pek bişey yok.

Bir kere Show TV de sunulan maç heycan vermiyor ki arkadaş :D bence gruptan çekilsinler benim vergimle seyahet etmesinler en azından adam olurlarsa ilerde bakarız :D hesabı düşünüyorum açıkcası benim Ülkemin takımı bana zevk vermiyorsa izlerken gerek yok diye düşünüyorum. Heycanıda sevincide hüznüde bize sonuçta

show tv de maç mı olur be star da olması lazım :D

Çifte zafer derken çifte hezimet yaşadık resmen . Sağlık olsun

72812_39761.jpg

Ah ulan ah

Yabancı sınırı kaldırılıp alt yapıya önem verilmedikçe milli basarı hep hayal hep mucize.

şimdi şuraya paragraflar dolusu eleştiri yazarımda. fanatik taraftarlar sataşır onu biliyorum ondan susuyorum. ama bu 11le gruptan çıkmak , bir sonraki turun andora 'sı olacagımız anlamındadır.

Dsmart'ın şakası yüzünden maçın başlarını kaçırdım. İlk golü yediğimiz anda geldi yayın ama kalan kısmı da çok dikkatli izlediğimi söyleyemem. İşlerim vardı biraz onlarla ilgileniyordum. Yine de gördüğüm kadarıyla öyle çok kötü bir 11 çıkmamıştı yani. Türkiye'nin en iyi oyuncuları bunlar. Belki maçına göre 1-2 isim değişebilir 11'den bana göre.

Belki form durumu çok kötü olduğu için Selçuk kenarda bekletilebilirdi. Özellikle de Emre oynuyorken. Ön tarafta Olcan'ın yerine Olcay olabilirdi ama çok net Olcay olmalıydı gibi bir şey de söyleyemem.

Kalede bence Onur, Tolga, Mert hangisi oynarsa oynasın sıkıntı yok. Volkan'ı karakter anlamında sevmiyorum yoksa o da kalede sırıtmıyor tabi.

Defans konusunda pek alternatifimiz yok aslında Egemen sakat sanırım, Semih desen aynı şekilde. Olabilecek en iyi defans hattıyla çıktık bana göre.

Bunun dışında Mustafa Pektemek ile Burak elimizdeki 2 forvet ve biri oynayacak haliyle Burak oynayacaktı o bölgede. Yalnız Umut Bulut hatta Ömer Şişmanoğlu varken Mevlüt'ün bu kadroda ne işi olduğunu hiç anlamıyorum onu söylemeden edemedim.

Artık ne taraftar taraftarlık yapıyor ne de futbolcular. Şuan burda bile Galatasaraylılar yok Fenerli oyuncuları çıkarsınlar kadrodan, yok şöyle yok böyle yorumlar yapıyor. Biz eskiden milli maçlarda tarafsız yorumlar yapar maçları tarafsız bir şekilde izlerdik. GS-FB-BJK-TS fark etmeksizin omuz omuza verirdik. Önceden önemli olan dostluk-kardeşlikti. Ama şimdi durum değişmiş herhalde. :)

burak gibi bir malı oynatırsa olacağı budur. kale önünde ardanın verdiği bomboş gollük pası 3 metre direğin üstünden auta attı

fatih terim'in misyonu da vizyonu da futbol anlayışı da futbolcu seçimi de bitti artık....

Yumurta kapıya dayanmadan bu takımdan maç kazanmasını beklemeyin bakarlar gruptan çıkma şansı az var o zaman oynamaya başlarlar çekler hollandayı da yendi zaten bizim bu gruptan çıkma şansımız yüzde 10 bile değil hollanda çek cumhuriyeti çıkar biz de ya 3 yada 4.cü oluruz.

tr liglerinin kalitesinden tiksiniyorum artık hele 2. lig izlemek cüneyt arkının filmlerini izlemek gibi bişey. bukadar futbol cahili bilgisiz beyinsiz adamlar futbolun içinde. hiddink gibi adamı kovdular abdullah avcıyı getirdiler.:D

Biz elenmediğimiz sürece kendimizi kandırmaya devam edeceğiniz ve fatih terimi ve futbolcuları boşa övmeye devam edeceğiz.Bunu anlayın artık.
Biz öyle bir milletiz ki andoya 5 tane attığımız zaman fatih terimi ve futbolcuları övebiliyoruz.
Ülkede herkes anladığı işi yapsa emin olun daha başarılı olurduk.
Nihat doğan'In dediği gibi tüpçüden federasyon başkanı mı olur.Gerçi onu oraya getiren başbakan.
Bugün sömürgeci zihniyetini ortadan kaldırmaya çalışıyor.Aynı zamanda kendi sömürgeci ekibini yerleştiriyor.Neyse o konulara girmiyim.Sonumuz hayır olsun ne diyelim.

Rüştü, Alpay, Hasan, Ümit Davala, Bülent korkmaz, Hakan Şükür, Emre Aşık, Ergün Pembe bunların olduğu milli takım keşke geri dönse.. Biz daha çok ilerleriz derken iyice dibi vurmaya başladık.

Yalnız buz izlandayı kimse küçümsemesin. Bu takım büyük işler yapacak bu grupta demedi demeyin. Biz gruptan %90 çıkamayız. İnşallah yanılırım..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri