Milyarder işadamı David Rockefeller, 101 yaşında öldü.

Allah günahlarını affeylesin diyelim. Hak yemiş, cehenneme gidecek diyen arkadaşlar birşey sormak istiyorum. siz herhangi müslüman olmayan ülkede doğduğunuzu düşünseydiniz bi. Çok şükür müslümanız, onun bunun dinine laf ediyorsunuz. Tamam siz müslümansınız da ne kadar ???

Allah günahlarını affeylesin diyelim. Hak yemiş, cehenneme gidecek diyen arkadaşlar birşey sormak istiyorum. siz herhangi müslüman olmayan ülkede doğduğunuzu düşünseydiniz bi. Çok şükür müslümanız, onun bunun dinine laf ediyorsunuz. Tamam siz müslümansınız da ne kadar ???

Saçmalamışsın.

Hocam mevzu müslüman olup olmaması değilki? Kurdukları sömürge imparatorluğu. David Rockefeller; parayı yöneten ailenin ve rockfeller şirketler grubunun bir ferdiydi. Bankacı, petrolcü, savaş tüccarı. Bence bu ailenin kennedy
Suikastinde bile parmağı var. Baksana yaşamak için nekadar çırpınmış ama nafileee o kazığa oturacak. Kimsenin bu dünyada sormaya gücünün yetmediği nekadar şey varsa sorulacak.
Kabir azabı bol olsun inşallah. Bu da benim duam olsun

Bu adam hakkinda iyi seyler soylemiyorlar ama benim bilgim yok ondan bilmeden konusmak olmaz...

!!! Mobildeyim !!!

Nasıl hesap verecekler bunlar....

İyi veya kötü Ölünün arkasından ancak rahmet okunur, kalpleri yalnızca ALLAH Bilir. Elhamdülillah son anında tövbe edip Müslüman ölmediğimi kim bilebilir ki? o yüzden ben kim olursa olsun ALLAH taksiratını affeylesin Rahmet Eylesin derim, ALLAH c.c En iyisini bilir Elhamdülillah

Seytanin yeryüzündeki elçisi , cehenneme Zümera

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İyi veya kötü Ölünün arkasından ancak rahmet okunur, kalpleri yalnızca ALLAH Bilir. Elhamdülillah son anında tövbe edip Müslüman ölmediğimi kim bilebilir ki? o yüzden ben kim olursa olsun ALLAH taksiratını affeylesin Rahmet Eylesin derim, ALLAH c.c En iyisini bilir Elhamdülillah

hocam dediğiniz kısmen doğru bilemeyiz.ve bilemediğimiz için ve bu adamın ne oldğunuda bilemediğimiz için zalime rahemt okumakta mantıklı gelmiyor bana.

Aynen hocam. ölünün arkasından konuşmak bir müslümana yakışmaz. Allah rahmet eylesin.

Son düzenleme:

hocam canınız neye sıkkında böyle saçmalamışsınız ? canınız sıkkınsa sohbet edelim derdinize çare olmasada ferahlarsınız.kimse müslümanlığını sorgulamıyor yada dinini.Kişinin yaptıklarını ne olduğunu sorguluyorlar ondan bu davranışlar..

Üst akıl saçmalıklarını duymacağız artık. Bir de böyle yorumlamak lazım[emoji846]

offf yine akıl verme konusuna dönmüş konu,
zenginin parası zügürtün çenesini yorar
herif ölmüş işte ister rahmet oku ister beddua et,

Gerçek Rakı Efe eller 1970 yılında aşırı doz anason'dan hayatını kaybetti. yerine Yahudi asıllı rock sanatçısı Rockefeller geçti :'(

Bi ara (bundan bi kaç ay önce) nicki minaj ile beraberken kalp krizinden öldüğü haberini okumuştum bir yerden :D

Kim İslamdan başka bir din ararsa asla ondan kabul edilmez. O, ahirette de hüsrana uğrayanlardandır.” (Al-i İmran 85)

hepinizden özür dileyerekten yazımı editliyorum. Allah katındaki değeri ne ise o olsun...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri