Evet arkadaşlar özgün çalışan birisiyim ve 2 hafta önce örnek olarak kullandığım bir resim yüzünden video yükleme bittikten sonra video direk ünlem oldu. Sonrasında ise ne atsam ünlem geldi. Yani kara listeye girdi işte kanal. Kendimi çekip koyuyorum gene ünlem geliyor. Forumdaki bir arkadaş bu ünlemleri belirli bir süre kanıtladıktan sonra kanal kara listeden çıkıyor dedi ve ben ard arda büssürü özgün video yükledim. Tabikide hepsine ünlem geldi. Sonra hepsini itiraz etme yerinden itiraz ettim. Bu video bana aittir dedim. Videodaki kişinin benim oldugunu söyledim. Videoyu hangi kamera ile çektiğimi belirttim ve yolladım itirazı. Sonrasında ise hepsi teker teker dolar oldu. 2 gün devam ettim böyle toplam 15 video kanıtladım ve bugün bir deneme yapıyım dedim ne atsam direk dolar oluyor 
Ne çektin derseniz arkadaşlar. Hayranlarım ile sohbet videosu gibi birşeyler çektim. Yani kendi yüzümü ve sesimi kullanarak çektim hep. Bazıları ekran görüntüsünü felan çekiyor ben kendimi çektim.
Ne çektin derseniz arkadaşlar. Hayranlarım ile sohbet videosu gibi birşeyler çektim. Yani kendi yüzümü ve sesimi kullanarak çektim hep. Bazıları ekran görüntüsünü felan çekiyor ben kendimi çektim.