Minergate Hakkında

salim59yt

Kayıtlı Üye
Uygulamayı bilgisayara kurdum. Kazım işleri devam ediyor. Fakat kesinleşen herhangi bir şey yok. Kesinleşmesi için belirli günlerimi var acaba?

Ekran görüntüsü aşağıdaki gibidir.
NO6D6X.png

Uygulamayı bilgisayara kurdum. Kazım işleri devam ediyor. Fakat kesinleşen herhangi bir şey yok. Kesinleşmesi için belirli günlerimi var acaba?

Ekran görüntüsü aşağıdaki gibidir.
NO6D6X.png

Kesinleşme diye birşey yok hocam ...
Zaten kazdıkca senin hesabına eklıyor ama birkac saat yada daha fazla gerıden gelıyor olabilir.
Değişik bir sistemleri var , mesela ben PC den giriyordum PC den hesabımda örnegın atıyorum 0.000154 Monero gozukurken TELEFONDAN girdigimde hesabıma 0.000053 Monero gozukuyordu sanırım ya gec yansıyor yada sistemde bi cacıklık var :)
Biraz bekleyın bakalım ...

Nedir bu kazma işi herkes buna sarmış :)

kazi işinde cok para var hocam ama tabiki sisteminizi nekdr büyütürseniz kazancta okdr büyüyor. Japonya da bir firma 300 milyon dolarlık yatırım ile bitcoin kazma işine girdi. kazancli olmasa koskoca şirket böyle bir yatırım yapmazdı tabiki .

Kesinleşme diye birşey yok hocam ...
Zaten kazdıkca senin hesabına eklıyor ama birkac saat yada daha fazla gerıden gelıyor olabilir.
Değişik bir sistemleri var , mesela ben PC den giriyordum PC den hesabımda örnegın atıyorum 0.000154 Monero gozukurken TELEFONDAN girdigimde hesabıma 0.000053 Monero gozukuyordu sanırım ya gec yansıyor yada sistemde bi cacıklık var :)
Biraz bekleyın bakalım ...

demek istediğim hocam sol üstteki account 0.00000 BTC oraya ne zaman aktarılıyor

Bende dünden beri kazıyorum. Herhalde belirli bir sınır var ondan sonra diğer tarafa geçiyor. Böyle bedava 10 tane vps bulsak güzel iş aslında.

XE7bq7.png

0.01 ya da 0.005 monero'da yukarıya çıkıyor yanlış hatırlamıyorsam

Digitalocean denemek lazım orda bedavaya alınıyor galiba

Artık forumda yeni bir konu açılmasın beyler Minergate ile ilgili her gün 3-5 post açılırsa 1 ay sonra bir şey aradığımızda bulamayacağız :) Bir konudan devam edilsin fikir alışverişleri lütfen.

---------- Spam Engelliyici 13:08 ---------- Önceki Mesaj 13:04 ----------

@salim59yt dün gece kazım hızını 11.000 e çıkardım ( bu konudaki görsellerde birisi 69 , diğeri 184 ) . gündüz benim de 80-100 idi kazım hızı ve akşama kadar hiç confirmed kısmına ya da güncel bakiyeye bir şey geçmedi ama makineler ekleyip hızı 10k lara getirince 1 saat içinde patır patır güncel hesaba geçti confirm kısmına kazılanlar aktarıldı. Yani kazım hızı ne kadar yüksek yapılırsa sitede işlemlerde o kadar hızlanıyor gördüğüm kadarı ile bilginiz olsun.

Artık forumda yeni bir konu açılmasın beyler Minergate ile ilgili her gün 3-5 post açılırsa 1 ay sonra bir şey aradığımızda bulamayacağız :) Bir konudan devam edilsin fikir alışverişleri lütfen.

---------- Spam Engelliyici 13:08 ---------- Önceki Mesaj 13:04 ----------

@salim59yt dün gece kazım hızını 11.000 e çıkardım ( bu konudaki görsellerde birisi 69 , diğeri 184 ) . gündüz benim de 80-100 idi kazım hızı ve akşama kadar hiç confirmed kısmına ya da güncel bakiyeye bir şey geçmedi ama makineler ekleyip hızı 10k lara getirince 1 saat içinde patır patır güncel hesaba geçti confirm kısmına kazılanlar aktarıldı. Yani kazım hızı ne kadar yüksek yapılırsa sitede işlemlerde o kadar hızlanıyor gördüğüm kadarı ile bilginiz olsun.

hocam bişey sorcam da kazımı vps ile mi yapıyorsunuz bide buradaki parayı normal çekebiliyor muyuz payneer veya banka ya acaba

şuan havuza ulaşılamıyor bir sorun yoktur inşallah. Offline diyor ama kazım işlemi artıyor

şuan havuza ulaşılamıyor bir sorun yoktur inşallah. Offline diyor ama kazım işlemi artıyor

Bende yeni fark ettim başka bilgisayarla yeni vps açıp onuda çalıştırmaya başladım. O yüzden oldu sanmıştım.

Yukarıda böyle yazıyor. Bununla alakalı'da olabilir.

Dear miners! We are already checking PPLNS rewards. Rest assured that we will credit all the due profits to your accounts within 24 hours.
Our apologies for the inconvenience.

Son düzenleme:
Bende yeni fark ettim başka bilgisayarla yeni vps açıp onuda çalıştırmaya başladım. O yüzden oldu sanmıştım.

Yukarıda böyle yazıyor. Bununla alakalı'da olabilir.

Dear miners! We are already checking PPLNS rewards. Rest assured that we will credit all the due profits to your accounts within 24 hours.
Our apologies for the inconvenience.

pps fee yapınca kalkıyor hocam o

hocam bişey sorcam da kazımı vps ile mi yapıyorsunuz bide buradaki parayı normal çekebiliyor muyuz payneer veya banka ya acaba

Hocam ben de dün başladım araştırmaya , para nasıl çekilir v.s hiç bilmiyorum. Vds'lerde deniyorum tabiki.

0.005 de kesinleşen kısıma geçer. Buradaki parayı çekmek için herhangi bir Coin borsasına çekin sonrasında aktardığınız coin ile BTC veya LTC ye çevirin. Burdan sonra tekrar banka hesabınıza çekmek için Türk Coin borsanına aktarma yapmanız gerekiyor. BTCTürk, Koinim gibi. LTC yi sadece koinim destekliyor diye biliyorum Türk borsalarında. Buradan da BTC veya LTC nizi TL ye çevirip banka hesabınıza çekebilirsiniz.

*** Borsalar arası aktarırken ücretlere dikkat edin elinizdeki miktar bu aktarım ücretlerinden dolayı büyük miktarlarını kaybedebilirsiniz.

0.005 de kesinleşen kısıma geçer. Buradaki parayı çekmek için herhangi bir Coin borsasına çekin sonrasında aktardığınız coin ile BTC veya LTC ye çevirin. Burdan sonra tekrar banka hesabınıza çekmek için Türk Coin borsanına aktarma yapmanız gerekiyor. BTCTürk, Koinim gibi. LTC yi sadece koinim destekliyor diye biliyorum Türk borsalarında. Buradan da BTC veya LTC nizi TL ye çevirip banka hesabınıza çekebilirsiniz.

*** Borsalar arası aktarırken ücretlere dikkat edin elinizdeki miktar bu aktarım ücretlerinden dolayı büyük miktarlarını kaybedebilirsiniz.

yada direk şahısa satabiliriz borsaya aktarmadan daha az zararla kapatmış oluruz.

bu site güvenlimidir araştıran var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri