Mining Yapan Var Mı?

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kripto Para Dünyası

JiTeM

Kayıtlı Üye
Selamlar arkadaşlar aramız da mining yapan var mı? çok değil de ufak miktar da kazanabileceğimiz bir yöntem falan ? unmineable şöyle bir site vasıtası ile mining yapılıyormuş youtube da videoları var iyi kötü ufak da olsa normal bir pc ile mining yapabilir miyiz?

Bir çalışma arkadaşım var. Kendisi etherium kazımı yapıyor. 3 adette 3080 ekran kartı var. Kendisi aylık ortalama bir 8-10k kazancı oluyor. Bende biraz bakayım dedim ama ekran kartları ateş pahası. Onun aldığı vakit çok daha uygunmuş. Şimdi ekran kartı fiyatları tavan yapmış durum da. Kendisi 6 ayda kartları amorti ediyor demişti. Şimdi şu an ekran kartlarını almaya kalksak 1.5 yıl civarında amorti ediyor. Yani bütçe anlamında yapmak biraz zor gibi hocam.

Selamlar arkadaşlar aramız da mining yapan var mı? çok değil de ufak miktar da kazanabileceğimiz bir yöntem falan ? unmineable şöyle bir site vasıtası ile mining yapılıyormuş youtube da videoları var iyi kötü ufak da olsa normal bir pc ile mining yapabilir miyiz?

Unmineable Programı iyi ama onu sadece CPU ile kazım için kullansan daha iyi ayrıca bu program kapatsanda görev yöneticisinde çalışmaya bilgisayarı kasmaya devam ediyor. Tavsiyem https://ethermine.org/start Burada en alta in Phoenix Miner var onu indir. Dosyayı rardan çıkar, start_miner.bat Dosyası olacak onu not defteri ile aç en altlarda Wal kısmı var orada örnek cüzdan var onu senin binance yada hangi borsadan wallet alıyorsan al yapıştır ama sonda .rigg001 yazıyor onu da cüzdanla silme sakın yoksa kazım olmaz. dosyayı kaydet ve sonrada çık 2 defa tıkla kazıma başla. Kazım sürecini takip içinde https://ethermine.org/ sitesine gir sağ üstter miner address kısmına kendi cüzdanını yaz anlık verilerini takip et. Ekran kartın minimum 6 gb olmalı. Kolay gelsin.

Bir çalışma arkadaşım var. Kendisi etherium kazımı yapıyor. 3 adette 3080 ekran kartı var. Kendisi aylık ortalama bir 8-10k kazancı oluyor. Bende biraz bakayım dedim ama ekran kartları ateş pahası. Onun aldığı vakit çok daha uygunmuş. Şimdi ekran kartı fiyatları tavan yapmış durum da. Kendisi 6 ayda kartları amorti ediyor demişti. Şimdi şu an ekran kartlarını almaya kalksak 1.5 yıl civarında amorti ediyor. Yani bütçe anlamında yapmak biraz zor gibi hocam.

kazanç şuan mı öyle hocam? eth fiyatı %50 düştü biliyosunuz. yani 1 ay önce arkadaş 15 20 k mı kazanıyordu

kazanç şuan mı öyle hocam? eth fiyatı %50 düştü biliyosunuz. yani 1 ay önce arkadaş 15 20 k mı kazanıyordu

Hocam yanlış bilgi vermeyin lütfen Eth nasıl yüzde elli düştü yani 46000 lira (5300 Dolar) oldu da sonra tekrar düştü de bizim haberimiz mi yok. 3400 dolardan düşen bir coin zaten süpriz bir çıkış yaptı ve gayet güzelde kazandırdı halada kazandırıyor. Yani anlayacağın Eth %50 düşmedi.

Hocam yanlış bilgi vermeyin lütfen Eth nasıl yüzde elli düştü yani 46000 lira (5300 Dolar) oldu da sonra tekrar düştü de bizim haberimiz mi yok. 3400 dolardan düşen bir coin zaten süpriz bir çıkış yaptı ve gayet güzelde kazandırdı halada kazandırıyor. Yani anlayacağın Eth %50 düşmedi.

hocam o kadar önemli bir hatayı düzeltmişsiniz ki insanların hayatı kurtulacak teşekkür ediyorum.
binance'de 4300 dolara kadar çıkmış. geçen hafta da 1900 2000 e kadar düştü. benim aklımda kalan o olduğu için lafın gelişi söyledim %50 diye

hocam o kadar önemli bir hatayı düzeltmişsiniz ki insanların hayatı kurtulacak teşekkür ediyorum.
binance'de 4300 dolara kadar çıkmış. geçen hafta da 1900 2000 e kadar düştü. benim aklımda kalan o olduğu için lafın gelişi söyledim %50 diye

Dostum inan kusura bakma senin üstün zekan karşısında ezildim, ve inanırmısın senin yazdıklarına bakan bu işi yapmaz ve zarar etmekten kurtulur. Ayrıca Cevaben İnsanların hayatını kurtaracak gibi gereksiz bir cümle kurmana gerek yoktu, şuan ki piyasayı bilmiyorum demen yeterli olacaktı. Ülkemizin tek sorunu bilmiyorum demeyi bilmemesidir.! İnsanların vakti değerlidir.

Dostum inan kusura bakma senin üstün zekan karşısında ezildim, ve inanırmısın senin yazdıklarına bakan bu işi yapmaz ve zarar etmekten kurtulur. Ayrıca Cevaben İnsanların hayatını kurtaracak gibi gereksiz bir cümle kurmana gerek yoktu, şuan ki piyasayı bilmiyorum demen yeterli olacaktı. Ülkemizin tek sorunu bilmiyorum demeyi bilmemesidir.! İnsanların vakti değerlidir.

hocam nasıl bilmiyorum piyasayı ya. yazdım ya oraya kaç dolara kadar çıktığını.
4300 e çıkmış şuan 2700. nerdeyse %50 yani. sanki %7 düşmüş de ben %50 demişim :D zaten var bi %30 40 düşüş. gereksiz uzatmayalım
♥ iyi geceler

Ben yapıyorum 2 ayrı rigim var

birinci rigimde 7 tane rtx 3070 birtane rtx 3080 var

520 Mh gücünde 3 hafta öncesine kadar 4000 dolar veriyordu aylık

şimdi 900 dolar a kadar düştü

4000 dolarken sürekli kart arayışındaydım inanılmaz bir kazançtı ama şuanki kazancı heycan vermiyor

gittikçede düşüyor

yapılır mı dersen ucuza kart bulursan yapılır ama şişirme fiyatlardan almaya kurmaya kalkarsan biraz yorar seni

ben kartları 10 11 bin tl arasında aldım

---------- Spam Engelliyici 02:36 ---------- Önceki Mesaj 02:33 ----------

4000 dolar kısmıda sadece 2 hafta sürdü eth kazançları birden fırladı
2 hafta 4000 dolar a kadar çıktı sonrasında düşüş geldi

ama onun öncesinde 1500 2000 dolar arası gidip geliyordu

hocam nasıl bilmiyorum piyasayı ya. yazdım ya oraya kaç dolara kadar çıktığını.
4300 e çıkmış şuan 2700. nerdeyse %50 yani. sanki %7 düşmüş de ben %50 demişim :D zaten var bi %30 40 düşüş. gereksiz uzatmayalım
♥ iyi geceler

Tamam biliyorsun uzatmayalım :)

Ben de 3070- 3080 ve 1660 super ile yapıyorum gelirler baya düştü bu ara. Kartlar çok uçuk fiyatlara satılıyor bu fiyatlarla girilmez çünkü amorti süresi 2 sene şu anki fiyatlarla. Ucuz ekran kartı bulunursa kesinlikle girilir. Mesela ben piyasa fiyatı 25 30 bin olan 3080 i 15.500 e 20 bin olan 3070 i 10.500 e aldım. Bunlar aslında normal fiyatlar ancak kart bulunamadığı için 2- 3 katına satılıyor. Whattomine sitesinden hangi kart aylık ne kadar getiriyor hesap yapabilirsiniz.

Arkadaşlar kimse kazım zorlugundan bahsetmemis.
Fiyatlar artar yada azalır coinlerde
Ama madencilikte birde kazım zorluğu var.
Örnek olarak yeni ekran kartları çıktıkta kazım güçleri daha yüksek oluyor. Bu da eski kartların kazançlarını etkiliyor.
Bu işi yapmak isterseniz sürekli yeni kartları takip edip çıkar çıkmaz almanız gerekecek.

Aşağıda zorluk durumu görüldüğü gibi aynı kartla sürekli olarak kazanç düşüşü yaşarsınız. Bunu etheriumun fiyatının sabit olduğunu düşünerek söylüyorum değerli arkadaşlar.

Bu videodada kısaca durum özetlenmiş

https://www.youtube.com/watch?v=srM7PkApJeE

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri