Minumum ücretle - dizi -film içeriklerinizi Buluyoruz..

SerkanYurtsever

Yasaklanmış
Selamlar Bol Kazançlar..

Uzun yıllardır internet sektöründe olan biriyim.. Yıllar önce Rapidshare ile başlayan uploaderlik işinde yüzlerce torrent sitesine üyeliğim mevcut.

Kısa süreliğine Encode işleriylele uğraştım bu dönemde türkçe ses eklemek için içerik ararken bir çok siteyi bu sayede öğrendim kısaca neyin nerde olduğunu hangi içeriği nerde bulacığımı Uploaderlik döneminde öğrendim..

Aynı zamanda Bir çok Filehostingle çalışma fırsatım oldu nitroflare uploaded turbobit keep2share gibi filehostinglerle çalışmamdan kaynaklı bu hesaplarımda olan kazançlarımı Premium üyelikler alarak kullanıyorum. bahsettiğim filehostinglere premium üyeliğim olduğu için bu filehostinglerden indirme yapmak zor olmuyor..

Bütün bu bilgi birikimimi zamanı olmayan aradığı içeriği bulamayan bulduğunda çeşitli nedenlerden ötürü indiremeyen Arkadaşlar için böylesi bir fırsatı sizlere sunmak istedim..

Forumda çok bilinen biri değilim Bilenlerde benim Dailymotion`cu olduğumu bilir öyle tanır yani ismini söylediğiniz içerikler deşifre olucak birileri çalısıcak gibi bir durum söz konusu dahi olamaz..

Peki nasıl yapılıcak bu iş

Yukarda bahsettiğim bilgi donanım ve premium özelliklerini kullanarak yapılcak bu iş.. Bazı arkadaşlarımız bu konuda çok sıkıntılar yaşıyor içeriği buluyor bulduğu torrent sitesinde seed yada leech eden olmadığı için indirme yapılamıyor.. Yada bazı arkadaşlarımız yoğun çalışma temposundan zaman bulamıyor. Bir başka durumda yukarda belirttiğim filehostinglerde olduğu için indirmede sıkıntı yaşıyor premium alması gerekiyor Başka başka sebeplerden bu olayı yaşıyan arkadaşlar için içerikleri bulup.. Kişinin istediği yere Upload ediyoruz..

QvrkYZ.jpg

Arkadaş sağolsun ücretsiz bir dizinin bölümlerini benim için bulmuştu tavsiye ederim

Jake 2.0 adlı dizinin Tüm bölümlerini Türkçe Altyazı ya da Türkçe dublaj olarak bulabilirmisiniz hocam. Bakmadan önce kapora isterim dersenizde 10 tl kapora da atabilirim. Diziyi çocukken izlerdim ama bulamıyorum.Verdiğin fiyatlar bana uygun geldi.

Sağlam ve güvenilir biridir. Hayırlı olsun şimdiden

özgür abi bu konuda çok iyidir sıkıntı yaşadığım çoğu içerikte yardımcı olmuştu

Jake 2.0 adlı dizinin Tüm bölümlerini Türkçe Altyazı ya da Türkçe dublaj olarak bulabilirmisiniz hocam. Bakmadan önce kapora isterim dersenizde 10 tl kapora da atabilirim. Diziyi çocukken izlerdim ama bulamıyorum.Verdiğin fiyatlar bana uygun geldi.
Türkçe içerikde çok reklam olduğu için çalışmıyorum..

Konu güncel..

İyi çalışmalar yakın zamanda işim düşecek size. mesajım bulunsun

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri