Yeni videonuz yine çok iyi![]()
Teşekkürler hocam yorum yaptığınız için. Bazı arkadaşlar, hasta olduğumdan dolayı sesimdenmidir bilmem, hiç bakmadan bütün videolara dislike atmışlar
Tekrar teşekkürler yorumunuz ve ilgilenidğiniz için hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yeni videonuz yine çok iyi![]()
Teşekkürler hocam yorum yaptığınız için. Bazı arkadaşlar, hasta olduğumdan dolayı sesimdenmidir bilmem, hiç bakmadan bütün videolara dislike atmışlarCanları sağolsun yinede.
Tekrar teşekkürler yorumunuz ve ilgilenidğiniz için hocam![]()
Teşekkürler hocam yorum yaptığınız için. Bazı arkadaşlar, hasta olduğumdan dolayı sesimdenmidir bilmem, hiç bakmadan bütün videolara dislike atmışlarCanları sağolsun yinede.
Tekrar teşekkürler yorumunuz ve ilgilenidğiniz için hocam![]()
sözde dedin diye atmışlardır hocam kafana takma böyle devam et
İstek----> Çanakkale Savaşında ortadan kaybolan Norfalk alayı
bu video gerçekten güzeldi![]()
Artık her gün kontrol edeceğim kanalınızı![]()
Aldım hocam, en kısa zamanda işleyeceğim emin olun.Teşekkürler ilgilendiğiniz için, hiçbir zaman yalnız bırakmadınız valla.
Beğenmenize çok sevindim hocam teşekkürler.
Sağolun hocam, eksik fazla önerilerinizi bekliyorum zahmet olmazsa ilerleyen günlerde.
![]()
Hocam konunuzu zaten takip ediyorum mesajlarım da var söylemiştim daha önce uzayla ilgili şeyler enteresan şryler falan biraz önce deney videosunu izledim tam aradığım türde videolardan
Harika olmuş.Sesimden ötürü her zaman bu tarz bir kanal yapmak istemişimdir.Galiba sizin yaptığınız gibi " hadi yapalım şunu " demek gerekiyor
Umarım dediğiniz gibi daha çok 0`lı rakamlara ulaşırsınız.Baş koyduğuz bu yolda başarı dileklerimi sunuyorum.
Aynen hocam her konuda yardımcı oluyorsunuz. O yüzden dedim yalnız bırakmıyorsunuz diye. Deney videosu biraz uzun oldu, pek ilgisi olmayna insanlara sıkıcı geliyor. Video sürelerini 3-4 dakika yapıcam, uzay çok iyi bir konu fakat ne tür bir konu olabilir sizce hocam?
Teşekkür ederim hocam, bir heves başladım umarım dediğiniz gibi başarıya ulaşırız. Tekrar sağolun güzel yorumunuz ve güzel dilekleriniz için![]()
Hocam 51. Bölge hakkında çok video yapıldı mesela işte galaksilerden bulunan ilginç şeylerden uzayda yaşanan olaylardan falan bahsedin daha konu bulurum ben size![]()
Dostum çalışmaların çok güzel tebrik ederim ama birşeyi çok merak ediyorum Ruhi Çenet'ten esinlenerek mi bu tarzda seslendirme yapıyorsun??
bu kanal tutar![]()
Çok sağlam bence
Sent from my iPhone using Tapatalk
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.