bence gayet güzel videoların kendini izletiyor. 3-5 ay sonra aboneler 1000 in üzerine çıkar ekmeğini yemeğe başlarsın.
Takipteyim seni.
Teşekkürler hocam inşallah dediğiniz gibi olacak. Tekrar sağolasınız yorumunuz için.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bence gayet güzel videoların kendini izletiyor. 3-5 ay sonra aboneler 1000 in üzerine çıkar ekmeğini yemeğe başlarsın.
Takipteyim seni.
Yeni video eklendi arkadaşlar. Gözatmak isteyen arkadaşlar, yorum yaparsa çok sevinirim.
dostm son videon çok başarısıznasıl kazanılıyor o para asgari ücret mi yoksa ortalama bi iş mi ?
Vergilere göre asgari ücret. İçeriği ben yapmadım alıntı içerik. Ülkelerin kestiği vergilere o yüzden yer vermişler sanırım.
yani videonda belirtilmemiş veya ben kaçırdım o kısmı
Asgari ücrettir denilmemiş hocam benim hatam unutmuşum sanırım. İçeirk olarakmı başarısız buldunuz yoksa, montajdır, seslendirmedir falanmı. Düzeltmek için öğrenmek isterim eğer bir mahsuru yoksa.
Gayet güzel olmuş , ses güzel ama biraz daha pro. yapabilirsen daha güzel olur
Milli boksörümüz Sinan Şamil Sam anısına yaptığımız videoyu ekledim arkadaşlar.
Gündemdeki olayları takip edip böyle paylaşımlar yapman çok güzel hocam sadece bir konu dikkatimi çekti onuda pm olarak atacam.
[MENTION=41620]BilgiSehri[/MENTION]
Cezmi Kaloriferde Videonuz Paylaşılmış
Başarılar
Ancak videoda hiç reklamınız yok. Bu gibi durumlar için, video sonuna intro koyun hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.