Son videoyu güncelledim arkadaşlar, hayırlı akşamlar =)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Son videoyu güncelledim arkadaşlar, hayırlı akşamlar =)
hocam her video attında güncelle modlara report etcem hee![]()
Hocam harf hatası yok değil mi güncelleme falan yazmayacaktınız yani![]()
Mevzu Çıkaran Sayılar - Matematik Belgeseli bu sefer allah belasın dememişsin, senden ricam bundan sonra videolarda allah belasını versin tarzından söylemlerden kaçın.
Hocam sende ricamytpara spam yapan bizleri konu olarak bir video hazırla
Aynen hocam dikkat edeceğiz ona haklısınKonuyu aldım ilerde siteye özel birşey yaparız inşallah, sağolasın =)
Mevzu Çıkaran Sayılar - Matematik Belgeseli bu sefer allah belasın dememişsin, senden ricam bundan sonra videolarda allah belasını versin tarzından söylemlerden kaçın.
Hocam sende ricamytpara spam yapan bizleri konu olarak bir video hazırla
Haftanın 2. si videosunu güncelledim, hepinize hayırlı akşamlar =)
Hocam konuyu güncellerken 30.000 aboneyi de 100.000 yap artık zamanı gelmiş, bu ara TRT belgesel'de bir kere senin bir seslendirmene denk geldim ama benzetme değildi ön seyir kısmıydı sanırım. Direkt senin sesindi hocam. O iş teklifi youtube üzerinden mi geldi bilgi verebilir misin?
Aynen hocam diğerinde 100 bin inşallah =) Bahsettiğiniz türde bir iş teklifi almadım hocam benzetenler vardı sanırım yanılma. Veya alıntı olabilir ama sanmıyorum.
Hocam o zaman alıntıdır ama kesinlikle senin sesindi ondan eminimÖzellikle çıkınca dikkatlice dinledim birebir senin sesindi
![]()
Olabilir hocam o halde neyle ilgili olduğunu hatırlarsanız bende bir göz atmak isterim =)
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.