MN Partner Hazır 75 Videolu Kanallar. Garantili.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar kanalların hepsini takip ediyorum. Bir kısmı izlenim alamıyor ve çok çok az kazandırıyor.

İzlenim alamayanlar özelden dönüş sağlarlarsa gereken müdehale yapılacak.

ümit bey öncelikle sorununuz ne ise (umarım sağlık ölüm kalım vs değildir) inşallah çözülmüştür.

buradaki duruma gelecek olursak tabiki reel hayat önceliklidir ama verilen söz ve sorumluluklar her platformda geçerlidir diye düşünüyorum..

neyse konu çokta uzasın istemiyorum. benim görüşüm üstte belirttiğim gibi ve öylede kalacağını hissediyorum.. (insanlara karşı peşin hükümlü olmak hiç huyum değildir ama bazı şeyler iyi kötü belli eder kendini)

sattığınız kanala gelecek olursak, ne partner başvurusundan cevap geldi ne kanal doğru düzgün izlenim aldı.. yani sıfıra sıfır...

kanala teslim ettiğiniz bilgilerle ulaşabilir ve ister ilgilenir ister es geçersiniz size kalmış..

son olarak: yine forumda ticaret yapacak olursanız, lütfen şu anı düşünün ..

iyi çalışmalar !

ümit bey öncelikle sorununuz ne ise (umarım sağlık ölüm kalım vs değildir) inşallah çözülmüştür.

buradaki duruma gelecek olursak tabiki reel hayat önceliklidir ama verilen söz ve sorumluluklar her platformda geçerlidir diye düşünüyorum..

neyse konu çokta uzasın istemiyorum. benim görüşüm üstte belirttiğim gibi ve öylede kalacağını hissediyorum.. (insanlara karşı peşin hükümlü olmak hiç huyum değildir ama bazı şeyler iyi kötü belli eder kendini)

sattığınız kanala gelecek olursak, ne partner başvurusundan cevap geldi ne kanal doğru düzgün izlenim aldı.. yani sıfıra sıfır...

kanala teslim ettiğiniz bilgilerle ulaşabilir ve ister ilgilenir ister es geçersiniz size kalmış..

iyi çalışmalar !

aksine benimde aldığım kanal çok iyi çıktı :)

Hocam eğer kanalalsat.com üzerinden bu işlemi gerçekleştirebilirsek 2-3 tane daha alırım..sizden haber bekliyorum

iyi çalışmalar !

Konuyu bende uzatmak istemiyorum. Boşuna kendimizi yorarız.

MN başvurusu gelmediyse bir şeyi eksik yapmışız demektir. Size söyleyeceğim tek şey, göreceksiniz ki kimse mağdur kalmayacak.

Daha şimdiden 3 arkadaşa yeni videolar yüklemeye başladım. Eksik gedik kanalları toparlıyorum. Sattığım kanal adedine göre kazanamayan kanal adedi çok az. Zaten büyük kazançlar tahhahüt etmedim. Daha önemlisi kazanamayan kanalları geri iade alacağımıda belirttim.

Sizden ricam size verdiğim kanalım mail adresini bana özelden atarsanız gereken müdehaleyi yapacağım.

---------- Spam Engelliyici 00:43 ---------- Önceki Mesaj 00:31 ----------

Hocam eğer kanalalsat.com üzerinden bu işlemi gerçekleştirebilirsek 2-3 tane daha alırım..sizden haber bekliyorum

Bir kaç gün kanal satışı yapmayacağım. Önce var olan drumu bir toparlayalım. Sonra devam ederiz.

Zaten kanal satımında bir değişiklik yapacağım. Önce siparişi vereceksiniz. Sonra ben kanalı hazırlayıp hazır olunca ödemeyi alacağım.
Yada önce izlenimi belli bir seviyeye getirip öyle satacağım.

MN başvurusu gelmediyse bir şeyi eksik yapmışız demektir. Size söyleyeceğim tek şey, göreceksiniz ki kimse mağdur kalmayacak.

Daha şimdiden 3 arkadaşa yeni videolar yüklemeye başladım. Eksik gedik kanalları toparlıyorum. Sattığım kanal adedine göre kazanamayan kanal adedi çok az. Zaten büyük kazançlar tahhahüt etmedim. Daha önemlisi kazanamayan kanalları geri iade alacağımıda belirttim.

Sizden ricam size verdiğim kanalım mail adresini bana özelden atarsanız gereken müdehaleyi yapacağım.

Bir kaç gün kanal satışı yapmayacağım. Önce var olan drumu bir toparlayalım. Sonra devam ederiz.

Zaten kanal satımında bir değişiklik yapacağım. Önce siparişi vereceksiniz. Sonra ben kanalı hazırlayıp hazır olunca ödemeyi alacağım.

takipteyim..

2 hafta oldu kanalları bekliyorum

merhaba arkadaşlar,

satış konularını gezerken dikkatimi çekti.. beyfendi en son 19.11'de yazmış foruma ve en sonra 24.11 tarihinde online olmuş..

bu süre zarfında söz verilen vaatlerden gerçekleşen oldumu çok merak ediyorum...

ve 15.11.2014 tarihinde yazdığım mesajı yinelemek istiyorum..

çok iyi niyetliyiz çoookk :)

Pm attım inş dönüş yapılır

Benimde aldığım kanal ( Pazartesi teslim aldım ) 500 küsür görüntülenme kazanç : 0.25 $
Mesaj kutusu dolu olduğu için buraya yazayım . skype dan zaten cevap alamıyorum pek

20 gün olmuş ben de sipariş vereli, unutmuşum bile valla sen yazmasan :D

Döner dedim ama dönmedi, ayıp ettin abi..

Beyler kanallarin kazandirip kazandirmayacagi bir yana (biri kazandirmaz oburu kazandirir) Acaba size verdigi kanallari takip etmedigi nereden belli ??
Nedenmi bu kaniya vardim ? Arkadasa zamaninda benim rec'ten basvurup bos kanal acmasini istemistim.(sadece benim icin). Ama o sekilde fazla bir kazancinin olmayacagini soyleyip reddetmisti.(rec'e %10 gidiyor ).Biliyorsunuz ki Kendi rec' inden basvurulup acilan kanallar kolaylikla takip edilebilir .

hocam mesaj kutunuz dolu bana 5 adet MN Kanal lazım pm attın paypalnzı

Bende 16 gün önce bir kanal alacaktım hala bekliyor :D

Hocam mesaj kutunuz dolu özelden belirtmiştim daha önce,kanallar hiçbirşekilde kazanç getirmiyor ilk başta iyi gibiydi ama öyle kaldı ve ilgilenmediniz,hiç memnun değilim 40 lira çöp oldu belirteyim.

2 hafta oldu kanalları bekliyorum

2 kanal için ödeme yapıldı. Beklemedeyim.

hocam 4 tane ödemesini geçtim kaç kez yazdım dönüş yapmadın 2 hafta oldu

ben de 5 kasım da ödemesini yapmıştım henüz teslim almadım....

Konudaki maduriyetler giderilene kadar konu kilitli. Birisi sikayet konusu acsin, magdur olanlar oraya yazsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri