MN Partner Hazır 75 Videolu Kanallar. Garantili.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşım bu partnerin ödeme ahlakı nı biraz açıklayabilirmisin ödeme konusunda birçok sıkıntı ve hatta telifli kanallara hiç öedeme yapmadığını duydum bu konuda aydınlatabilirmisin konuyu?

arkadaşım bu partnerin ödeme ahlakı nı biraz açıklayabilirmisin ödeme konusunda birçok sıkıntı ve hatta telifli kanallara hiç öedeme yapmadığını duydum bu konuda aydınlatabilirmisin konuyu?

Ancak bildiğim gördüğümü aktarabilirim. Farklı bir şey olursa bilemem.

Ödemeler 1 ila 8 arası yapılır.
Kapalı kanallara ödeme yapmaz
Bir kaç arkadaşın telifli kanalının parası geç ödendi
Hiç bir sıkıntısı olmayan kanalın ödeme alamadığını görmedim

Genel olarak bildilerim gördüklerim bunlar. Fakat benim sattığım kanallarda sıkıntı olmaz. Telifsiz risksiz kanal hazırlıyorum. Kazanç olarakta konuda belirttiğim gibi yatırdığınızın 3 katını garanti ediyorum. Aksi olursa para iadesi yapıyorum.

Yüksek ücret ile çalışmadığım için riske girmeden çalışıyorum. Benim verdiğim şeklin üzerine tbiki kendinizde video ekleyip kazancı arttırabilirsiniz.

Hayırlı satışlar Ümit abi, başarılarının devamını diliyor ve takip ediyorum :)

Ancak bildiğim gördüğümü aktarabilirim. Farklı bir şey olursa bilemem.

Ödemeler 1 ila 8 arası yapılır.
Kapalı kanallara ödeme yapmaz
Bir kaç arkadaşın telifli kanalının parası geç ödendi
Hiç bir sıkıntısı olmayan kanalın ödeme alamadığını görmedim

Genel olarak bildilerim gördüklerim bunlar. Fakat benim sattığım kanallarda sıkıntı olmaz. Telifsiz risksiz kanal hazırlıyorum. Kazanç olarakta konuda belirttiğim gibi yatırdığınızın 3 katını garanti ediyorum. Aksi olursa para iadesi yapıyorum.

Yüksek ücret ile çalışmadığım için riske girmeden çalışıyorum. Benim verdiğim şeklin üzerine tbiki kendinizde video ekleyip kazancı arttırabilirsiniz.

bana gönderdiğiniz adresi skype adresi sandım ve ekledim bekleyip duruyom :D Satışın devam ediyorsa ödemeyi geçiyim mi

o kanalların alayının kazancları bloke olacak. bloke olduğunda mesaj atarsınız bana.

o kanalların alayının kazancları bloke olacak. bloke olduğunda mesaj atarsınız bana.

Bloke olacağını nereden çıkarttın.

Kanalın temiz ise hiç bir şey olmaz. MN için 50 tane konu açıldı. Bir Allahın kuluda benim kanalım temizdi param bloke oldu demedi.

Kapanan kanalın ödemez. Bunu herkes biliyor. Konu baltalamayalım lütfen.

Bende bir tane almak istiyorum hazır var mı yok mu ? Pm atarsanız sevinirim.

50 videolu MN kanaldan elinde varsa 3 adet almak istiyorum

artı videoları videoyaplamı yukledin eger oyleyse token aldıgın yetkiyi kaldırman lazım cunku bende kanalları alır almaz Videoyap a baglıcam

Hocam sebebinide yazın neden bloke olacagınında ortaya lafı atıpta gitmeyin Ümit Abiyle bayadır calışıyorum ve bu ayın 7 sinde ilk kazançlarımı alıcam herhangi bir blokede olmadı

Dün ödeme yaptım pazartesiyi bekliyorum bakalım kanalın gidişatı yazarım

50 videolu MN kanaldan elinde varsa 3 adet almak istiyorum

artı videoları videoyaplamı yukledin eger oyleyse token aldıgın yetkiyi kaldırman lazım cunku bende kanalları alır almaz Videoyap a baglıcam

Genelde videoyap ile atıyorum. Kanal istiyorsanız ancak p.tesi teslim edebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri