Ümit Korkmaz
Yasaklanmış
Hocam skype varmı? Konu hakkında detaylı görüşmek isterim.
PM gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam skype varmı? Konu hakkında detaylı görüşmek isterim.
bende skype alabilir miyim
arkadaşım bu partnerin ödeme ahlakı nı biraz açıklayabilirmisin ödeme konusunda birçok sıkıntı ve hatta telifli kanallara hiç öedeme yapmadığını duydum bu konuda aydınlatabilirmisin konuyu?
Hayırlı satışlar abi..
Ancak bildiğim gördüğümü aktarabilirim. Farklı bir şey olursa bilemem.
Ödemeler 1 ila 8 arası yapılır.
Kapalı kanallara ödeme yapmaz
Bir kaç arkadaşın telifli kanalının parası geç ödendi
Hiç bir sıkıntısı olmayan kanalın ödeme alamadığını görmedim
Genel olarak bildilerim gördüklerim bunlar. Fakat benim sattığım kanallarda sıkıntı olmaz. Telifsiz risksiz kanal hazırlıyorum. Kazanç olarakta konuda belirttiğim gibi yatırdığınızın 3 katını garanti ediyorum. Aksi olursa para iadesi yapıyorum.
Yüksek ücret ile çalışmadığım için riske girmeden çalışıyorum. Benim verdiğim şeklin üzerine tbiki kendinizde video ekleyip kazancı arttırabilirsiniz.
o kanalların alayının kazancları bloke olacak. bloke olduğunda mesaj atarsınız bana.
o kanalların alayının kazancları bloke olacak. bloke olduğunda mesaj atarsınız bana.
50 videolu MN kanaldan elinde varsa 3 adet almak istiyorum
artı videoları videoyaplamı yukledin eger oyleyse token aldıgın yetkiyi kaldırman lazım cunku bende kanalları alır almaz Videoyap a baglıcam
Genelde videoyap ile atıyorum. Kanal istiyorsanız ancak p.tesi teslim edebilirim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.