MN Partner Hazır 75 Videolu Kanallar. Garantili.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bloke olacağını nereden çıkarttın.

Kanalın temiz ise hiç bir şey olmaz. MN için 50 tane konu açıldı. Bir Allahın kuluda benim kanalım temizdi param bloke oldu demedi.

Kapanan kanalın ödemez. Bunu herkes biliyor. Konu baltalamayalım lütfen.

kardeş kanallara youtube dan çekildiği gibi video yükleniyorsa adım gibi eminim en az %50 bloke olma durumu var mn de. test edilip onaylandı bizzat.

kardeş kanallara youtube dan çekildiği gibi video yükleniyorsa adım gibi eminim en az %50 bloke olma durumu var mn de. test edilip onaylandı bizzat.

Sen bana şunu söyle. Telifsiz ve topluluk yememiş temiz bir kanalın bloke olduğunu gördün mü ?

Sürekli konu açılıyor param bloke oldu diye. Soruyoruz kapanmıştı yok 2 telif vardı yok bilmem ne vardı.

Sen bana tertemiz kanalının parasının bloke olduğunu ispatla ben sana günlük 15 dolar getiren kanalımı hediye edeceğim.

Bu kadar adamın içinde de bu kadar iddaalı konuşuyorum.

Sen bana şunu söyle. Telifsiz ve topluluk yememiş temiz bir kanalın bloke olduğunu gördün mü ?

Sürekli konu açılıyor param bloke oldu diye. Soruyoruz kapanmıştı yok 2 telif vardı yok bilmem ne vardı.

Sen bana tertemiz kanalının parasının bloke olduğunu ispatla ben sana günlük 15 dolar getiren kanalımı hediye edeceğim.

Bu kadar adamın içinde de bu kadar iddaalı konuşuyorum.

kardeş amacım burda yapılan işi baltalamak değil. ben kimsenin emeği boşa gitmesin diye yardımcı olayım dedim. sonucda parası bloke olacak ben değilim.

yaptığım denemede temiz sorunsuz kanalların parası bloke oldu.
ayrıca diğer bir denemede 2 topluluk ve telifli kanalların parasını aldım ve halada alıyorum.

Arkadaşlar kanal teslimlerine bir iki saat içinde başlıyorum. Pazar ve p.tesi için aldığım siparişleri bı gece teslim etmeye çalışacağım.

Birde dün için söz verdiğim arkadaş vardı. İlk onunkini teslim edeceğim.

Gecikmeler için herkesten teker teker özür dilerim.

Bir çok arkadaşın kanalını dün ve bu gün teslim ettim. Kalanlarıda bu gün teslim ediyorum. Kanal bekleyenler özelden yada skype den dönerse hızlandırmış oluruz. Yarına temiz çıkalım.

Mexis seninki en son :)

Kanallar teslim alındı henüz 2 kanala baktım birinde 1,5k izlenim olmuş bile toplam arkadaşa teşekkür ediyorum umarım bu ilgisi devam eder,güvenilir biri.

Kanallar teslim alındı henüz 2 kanala baktım birinde 1,5k izlenim olmuş bile toplam arkadaşa teşekkür ediyorum umarım bu ilgisi devam eder,güvenilir biri.

Aksine ilgi gösteremedim kimseye. Ciddi özel sıkıntılarım oldu ama atlattım.

Eksik gedik bir durum olursa telafi ederim.

Bende beklemedeyim merakta ediyorum bugün teslim alacam inş hocamdan merak artıyor :)

Arkadaşlar Uğraşamayanlar için hazır Music Nation partner kanallar hazırlıyorum.

Kanallar MN partnere sokulmuş ve içerisine 75 video atılmış şekilde teslim edilecek.

Kanalların kazanması garantili olacak. Bu garanti nasıl olacak peki ?

Teslim ettiğim kanallar eğer 10 gün sonunda izlenimleri kazançları kötüyse 10 gün sonra yeni videolar yükleyeceğim. Sonra 10 gün daha bekleyip halen düzelmemişse tekrar yeni videolar ekleyeceğim.

Bir ay sonunda kanal için verdiğiniz ücretin 3 katını kazanmamışsa kanalı geri iade alacağım.

Kanallarınız siparişi verdikten sonra en geç 24 saat içinde teslim edilecek.

Aşağıdaki konu referansımdır.

http://www.ytpara.com/partnerli-kanal-alim-satim/51381-mn-partner-kanal-50-video-yuklu-3-tl.html

Kanal ücreti 10 Tl olacak.

Ödemeler. Paypal, Enpara ve İş Bankası

skype varmı?

Hocam sebebinide yazın neden bloke olacagınında ortaya lafı atıpta gitmeyin Ümit Abiyle bayadır calışıyorum ve bu ayın 7 sinde ilk kazançlarımı alıcam herhangi bir blokede olmadı[/QUOvalla bende mn ye kanal sokarken çok düşünmüştüm allaha şükür adamlar kanal temiz olunca 4 haneli kazançlarımı bile ödüyorlar sıkıntı yok

[MENTION=12822]Ümit Korkmaz[/MENTION] hocam ben halen beklemedeyim skype dan yazıyorum da ulaşamıyorum size.

Kanalı teslim aldım bakalım nasıl olacak gelişmeleri yazarım. Teşekkür ederim.

1 adet kanal alınmıştır. Teşekkürler, bol kazançlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri