Mn partner kapanan kanallarin parasini oduyor mu arkadaslar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
şuan açıkları bile ödemiyor. aveden farkı yok.
Ödeme yapıyor ama kesinleştikten sonra ödüyor.
yuregıme su doktun bırader
Mn partner kapanan kanallarin parasini oduyor mu arkadaslar
Mn için ne kadar erken kesinleşirse bireysel kullanıcılarımız için o kadar iyidir. Kanallarda cpm olarak 10 u geçmemenizi tavsiye ederim. Yüksek cpm den bloke koyabiliyor. Ama diyelim kanalın ödemesi kesinleşti ardından kapandı, eğer kesinleşmede bloke yoksa, her türlü ödüyor. Tamamen sistemleriyle alakalı bişey.
dostum cpm nedır,ben kanallarımı baglıyorum paypal ayarı yapıyorum okadar,baska yapılması gereken bırsey varmı acaba
CPM paneldede var.
CPM ve CPC tabirleri, Cost Per Mile ve Cost Per Click terimlerinin kısaltmalarıdır.
CPM ve CPC nedir?
( Sabit gösterimler hariç ). CPM kısaca 1000 gösterim başına maliyeti göstermektedir. Dönüşümlü gösterim türü reklamlarda CPM maliyeti üzerinden fiyatlandırma yapılmaktadır. CPC ise tıklama bazlı kampanyalarda 1 tıklama başına maliyeti gösterir.
CPM paneldede var.
CPM ve CPC tabirleri, Cost Per Mile ve Cost Per Click terimlerinin kısaltmalarıdır.
CPM ve CPC nedir?
( Sabit gösterimler hariç ). CPM kısaca 1000 gösterim başına maliyeti göstermektedir. Dönüşümlü gösterim türü reklamlarda CPM maliyeti üzerinden fiyatlandırma yapılmaktadır. CPC ise tıklama bazlı kampanyalarda 1 tıklama başına maliyeti gösterir.
Senin partner işi vardı ne oldu
Unutmayın Ceyo candır!
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.