Merhaba Arkadaşlar Mn çalışmak isteyen arkadaşlara
Music Nations Rec Olmak isteyen Skype eklesin Beni
%70 kazancınız rec ile %80 olsun mn mail satmak isteyenlerde ekleyebilir Reclerimizle birlikte kazanmalara başladık son 3 aydır birlikte kazanıyoruz
sende aramıza katılabilirsin
bilgi almak içinde ekleyebilirsin partnerle ilgili açık kanalın ödemesini yolluyorlar
uzun süredir ödeme alıyorum kendi yükledigim kanallardanda alternatif olarak görebilirsiniz
Reclik İstemiyorum Ama Sizin Agınıza katılayım yüzde 70 yeter bana diyenlere başvuru linkim
http://networks.musicnationsnetwork.com/forms/index.cfm?cid=120
Konu açıldıgından itibaren 90 arkadaşla anlaşıldı.
şuan agımızdaki kanal sayı 4300
Duyuru : 22.08.2015
Davetiye sistemini bakıma almışlar öncelik sırasına göre yavaş gelecegini pazartesi çözeceklerini söylediler sorunu
banka ödemeleri gecikecek banka sistemleri sorunu gidermeye calısıyorlar
1 eylül için sordum halen konuşuluyormuş nasıl bir yol izleyecekleri hakkında net bir belirginlik yok yani
Duyuru:23.08.2015
En geç haftaya Cumaya kadar kesinleşmeler Olacagı endişelenmeyin dedi
Banka Sistemine Bugun bakmaya başlamışlar yarında bakacaklarmış
Duyuru:25.08.2015
Banka Sorunu Çözülmüştür
Duyuru 1.09.2015
24 saat önce başvurdugum boş kanalıma davetiye gelmedi günlük 50 izlenme şartı gerekiyormuş
Skype Eklemek için tıklayın alttakine

Music Nations Rec Olmak isteyen Skype eklesin Beni
%70 kazancınız rec ile %80 olsun mn mail satmak isteyenlerde ekleyebilir Reclerimizle birlikte kazanmalara başladık son 3 aydır birlikte kazanıyoruz
sende aramıza katılabilirsin
bilgi almak içinde ekleyebilirsin partnerle ilgili açık kanalın ödemesini yolluyorlar
uzun süredir ödeme alıyorum kendi yükledigim kanallardanda alternatif olarak görebilirsiniz
Reclik İstemiyorum Ama Sizin Agınıza katılayım yüzde 70 yeter bana diyenlere başvuru linkim
http://networks.musicnationsnetwork.com/forms/index.cfm?cid=120
Konu açıldıgından itibaren 90 arkadaşla anlaşıldı.
şuan agımızdaki kanal sayı 4300
Duyuru : 22.08.2015
Davetiye sistemini bakıma almışlar öncelik sırasına göre yavaş gelecegini pazartesi çözeceklerini söylediler sorunu
banka ödemeleri gecikecek banka sistemleri sorunu gidermeye calısıyorlar
1 eylül için sordum halen konuşuluyormuş nasıl bir yol izleyecekleri hakkında net bir belirginlik yok yani
Duyuru:23.08.2015
En geç haftaya Cumaya kadar kesinleşmeler Olacagı endişelenmeyin dedi
Banka Sistemine Bugun bakmaya başlamışlar yarında bakacaklarmış
Duyuru:25.08.2015
Banka Sorunu Çözülmüştür
Duyuru 1.09.2015
24 saat önce başvurdugum boş kanalıma davetiye gelmedi günlük 50 izlenme şartı gerekiyormuş
Skype Eklemek için tıklayın alttakine

Son düzenleme: