MN rec olmak isteyenlere

aldım bende bir reclik bakalım hayırlısı :) sövüp sayıyorum hala Quiz e..

Mn rec şartları nedir? Her içeriği kabul ediyor mu? Hep adsense çalıştım bir quiz deneyim dedim onda da sıkıntı çıktı. Detaylı bilgi pmi atarsanız sevinirim ☺

Samsung Galaxy Note 2 telefonumdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

[MENTION=10259]lukama[/MENTION]

Skype adresimizi ekleyin hocam detaylı konusalım

44 arkadaşa toplamda rec verilmiştir pcden kalkıyorum telefondan kanal basvurularını onaylarım skype ekleyip ilerleyen saatler reclik alabilirsiniz

bizde aldık bir MN reclik bakalım hayırlısı olur inşallah ayrıca caner1992 yede teşekkürler yardımcı olduğu için

reclik alındı kendisi çok ilgili bi arkadaş. her sorumu cevapladı saolsun

Teşekkür ederim hocam 47 rec 3300 kanal ile hızlı büyüyoruz sorunlarınızla sorularınızla destegim devam etmektedir atılan kanallarınızı sokabilirsiniz boş kanallarınızı sokabilirsiniz

sıra ile skype üzerinden yazan arkadaşlara yardımcı olmaya calısıyorum teşekkür ederim ilginize

Bu akşamlık Bu kadar yeterlidir kapatıyorum pc yi telefondan gece gelenleri ara ara kalkar mnye yollarım teşekkürler ilginize skype ekleyip müsait vakitte reclikleriniz açılır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri