MN rec olmak isteyenlere

Cuma vaktidir Kalkıyorum Hayırlı Cumalar Skype ekleyin müsait vaktim reclik isteyenlere recliklerini açalım

İyi Akşamlar Bayiligimde Tüm Davetiyesi Gelmemiş Herhangi bir sorun yaşayan varsa Bana Ulaşsın Ticket atacagım Toplu gönderiyim Bayiligimde Olup kanalı atılan varsada Yazsın Konusalım kanalında Uyarı varmıydı normal bir kanalmıydı Ögrenmiş oluruz

Film dizi gibi iceriklere ödeme alabilir miyiz bu agdan?

Hocam Şahsen Ben şimdi sorunsuz alırsınız derim alamassınız Ben suçlu olmuş Olurum Denemek İsteyen Denesin Ben sorunsuz aldım Bu zamana kadar Başlıca alamama sebebleri
1.Video ortası reklam süreleri 7 dakika aralıklı olmadır minumum 2 dakika aralıklı koyanlar beklemesin ödeme
2.Tıklanmaya teşvik Şeyler olmamalıdır

REC alındı ve mail siparişi verildi.Arkadaş oldukça ilgili bu dediklerim 3 dk içinde yapıldı :)

rec ne demek oluyor ne avantajı zararı var ?

Rec Music Nation Çalışanlar Normalde yüzde 70 kazanıyorlar Ekstra %10 avantajları olmuş oluyor

Yada kendi Linklerinden Sokulmuş Kanal Satışı yapanlar oluyor

%10 kazanç için bu 2 avantajı var dezavantajı yok yani

Duyuru 31.08.2015
24 saat önce başvurdugum boş kanalıma davetiye gelmiştir Sorunsuz

Son düzenleme:
Boş kanal 25 saat önce başvurduguma davetiyeler gelmedi sordugumda ise 50 izlenme şartı kondugu ile konuştu önceden gelmeyen davetiye yazdıgında ticket hazırlayan mn önce kanala bakıyor boşsa atmıyor arkadaşlar bilginiz olsun

Boş kanal 25 saat önce başvurduguma davetiyeler gelmedi sordugumda ise 50 izlenme şartı kondugu ile konuştu önceden gelmeyen davetiye yazdıgında ticket hazırlayan mn önce kanala bakıyor boşsa atmıyor arkadaşlar bilginiz olsun

hocam elliden fazla izlenim olan kanalıma gelmemiş napmam gerek

arkadaşdan recrutier alınmıştır kendisine çok teşekkür ederim ... arkadaşımız ilgili bir arkadaş kolay gelsin ...

Arkadaştan reclik alındı gayet ilgili bir arkadaş. Teşekkürler ilgi alaka için.

Rica ederim Arkadaşlar Bol kazançlar iyi çalışmalar Bana gelen tüm başvuruları mn yolluyorum ama mn bazen davetiye yollamıyor bazı kanallara sebebinini bilmiyorum yazıyorum dikkate alacagız diyorlar ama davetiye birimine tekrar gönderiyolar süreç uzuyor genel bir sorun oldugunu düşünüyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri