MN ye alternatif partner istermisiniz.

azat_usta

Yasaklanmış
Web sitesi
www.ustanetwork.com
Selamun aleykum.

Suanda mn ,zoomin tasarimini kullanan alternatif bos kanal kabul eden firmayla gorustum ve anlastim. Istek olursa bu bayiligimide sizlerin hizmetine sunucam. Ayrica. 10 kanal ve fazlasini getirecegini soyleyen herkese %5 lik bayilik 50 ve uzeri getiren herkesede %10 luk rec bayilikler vericem. Kazanc orani ayni %70 odeme tarihleri ve kesinlesme tarihleride benzer. Ozgun kanallarin kazancini %80 yapabilirim. Eger kazanci ve izlenimi iyiyse %85 lere kadar cikarabilirim.

Hemen baslamak istiyorum konuyu beklemek isyemiyorum diyen arkadaslar icin. Ozelden isim soy isim, mail adresi ve paypal adreslerini yollarlarsa rec bayiliklerini acip kayit linklerini yollarim.

Herkese bol kazanclar

yeni bi partnere hayır demeyiz ama bi sorun var bana göre zoominin tasarımını kullanıyorsa o da zoomin tayfasındandır hocam.mn ile arasında ne fark olucak ki aynı ekipden
oldukdan sonra.

not : zoomin tasarımını kullanıyor dediginiz heralde panel.mn,creative,zoomin hepsi aynı paneli kullanıyor ya onu demek istedim yani.

Son düzenleme:
film, çizgi film kanallarını atmıyorsa uyar,birde ödeme yaparken mn gibi %40 a yakın kesmiyorsa daha iyi olr.

film, çizgi film kanallarını atmıyorsa uyar,birde ödeme yaparken mn gibi %40 a yakın kesmiyorsa daha iyi olr.

Kesinti orani sabit 10 aylik sozlesme mevcut bu yuzden kanallariniz atilmaz.

---------- Spam Engelliyici 12:46 ---------- Önceki Mesaj 12:45 ----------

yeni bi partnere hayır demeyiz ama bi sorun var bana göre zoominin tasarımını kullanıyorsa o da zoomin tayfasındandır hocam.mn ile arasında ne fark olucak ki aynı ekipden
oldukdan sonra.

not : zoomin tasarımını kullanıyor dediginiz heralde panel.mn,creative,zoomin hepsi aynı paneli kullanıyor ya onu demek istedim yani.

Saydigin tum bayilerde panelim var ve hepsinde onaylamayi yapan kisi ismi hep ayni ama bu partnerde onaylamayi yapan kisi ismi farkli. Deneme surecindeyim yinede isteyenler olurda berber partneri deneriz diye dusundum. Mn kadar sorunlu oldugunu dusunmuyorum

Bencede denenebilir sonuçlar burada yazılırsa bizlerde takip etmek isteriz

kapanan kanalların ödemesi yapılıyor mu?

telif gelen kanalların ödemesi yapılıyor mu?

kapanan kanalların ödemesi yapılıyor mu?

telif gelen kanalların ödemesi yapılıyor mu?

Telif gelenlerin oduyor ancak kapanan kanalalr icin deneme yapmadim. Odemiyordur muhtemelen. Yinede denemek lazim

---------- Spam Engelliyici 14:23 ---------- Önceki Mesaj 14:22 ----------

sözleşme var diye atmayacak partner tanımıyorum.baştan bunun gibi iddaalı yazarsanız sonra cevap vermekte zorlanabilirsiniz.

Haklisiniz yasadigim deneyimlerden dolayi soyledim bunu. Mn ve zoominde telif haricinde kanal atildigini gormedim. Life ve quizde atiliyordu sanirim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri