mNote Birşeyide Bilmiyorum de Yardım almadan Kilitledin konuyu

• Kullanıcı jamut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jamut

Kayıtlı Üye
mNote Dostum S.mod olduğun için herşeyi biliyon anlamına mı geliyor.
Bir yardım istediğim konuda siz Hiç alakası olmayan bir cevap verdiniz
Size Tekrar söyliyorum Bilmiyorsanız cevap vermyin
S.mod görevleri yanlış cevap verip sonra haklıymış gibi konu kilitlemek değil.
Buyrun link Bakın bakim Yarım mı etmiş bana Arkadaş.. Yorum seçeneği ile
video yanıtın ne anlama geldiğini bilmemek ayıp değil
Ama bilmeyipte Mesaj sayısını arttırmak için Mesaj iyi bir durum değil.
İnşallah banlamam bu konuda haklı olduğumu da bazıları konuyu okursa görecek... Boş yere konu kilit..Bence herkes S.mod olamaz.

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...orum-secenegini-kapatma-sorunu.html#post93035

mNote Dostum S.mod olduğun için herşeyi biliyon anlamına mı geliyor.
Bir yardım istediğim konuda siz Hiç alakası olmayan bir cevap verdiniz
Size Tekrar söyliyorum Bilmiyorsanız cevap vermyin
S.mod görevleri yanlış cevap verip sonra haklıymış gibi konu kilitlemek değil.
Buyrun link Bakın bakim Yarım mı etmiş bana Arkadaş.. Yorum seçeneği ile
video yanıtın ne anlama geldiğini bilmemek ayıp değil
Ama bilmeyipte Mesaj sayısını arttırmak için Mesaj iyi bir durum değil.
İnşallah banlamam bu konuda haklı olduğumu da bazıları konuyu okursa görecek... Boş yere konu kilit..Bence herkes S.mod olamaz.

http://www.ytpara.com/youtube-hakki...orum-secenegini-kapatma-sorunu.html#post93035

İlk sayfada tüm videoları seç
İşlemler>>>Gelişmiş>>>Video Yanıtları>>> Burda 3. sıradaki ''Video yanıtlarına izin verme'' seçeneğine tıkla ve seçili videoları yorumlara kapat.

Umarım anlatabilmişimdir.

adam sana cevap weriyo sen

"dostum sen neye cevap verdin tam olarak bir daha sorunu okumakta fayda var.
Lütfen bilmeyenler boş mesaj yazmasın :( "

yazarsan ban yesende yeridir.

Telif falan yemişsen o yüzden kapanmış olabilir öyle bir durum yoksa düzelir 1-2 saat veya gün içinde olmadı YouTube Destek'e mesaj at.

Şimdi diğer konuya gelecek olursak mnote'nin S.Mod olduğum için her şeyi biliyorum demiyor.
Sen iğneleyici aşağılayıcı şekilde yazarsan seni banlarda. İnsan da bir gurur vardır. Yanlış anlamış konuyu sende normal bir şekilde cevaplasan problem çıkmayacak. O adamın günde ettiği yardımları hiçbiriniz yapmıyor bunları da göz önünde bulundurun. Buna dayanarakta adam yorgun düşüyor. Yani mnote'yi 1 gram bile eleştirme hakkınız yok.

İlk sayfada tüm videoları seç
İşlemler>>>Gelişmiş>>>Video Yanıtları>>> Burda 3. sıradaki ''Video yanıtlarına izin verme'' seçeneğine tıkla ve seçili videoları yorumlara kapat.

Umarım anlatabilmişimdir.

Dostum bak Senın dediğini bende biliyorum Bak senın dediğini yaptıgımda sadece Video yanıtları kapanıyor.. Benim sordugum yorumları kapatamıyorum.. Toplu işlemde Kapatma seçeneği yok... Anlatabildim mi dostum..

s5dm1.png

---------- Mesaj saat 18:42:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:39:19 civarında gönderildi. ----------

adam sana cevap weriyo sen

"dostum sen neye cevap verdin tam olarak bir daha sorunu okumakta fayda var.
Lütfen bilmeyenler boş mesaj yazmasın :( "

yazarsan ban yesende yeridir.

Bir s.mod Olarak öyle rahat konusa biliyorsan Ne yapsan yeridir. Burada Amaç Yardım etmekse İnsanları banlayaarak Çare bulamazsın bu işe ve konumla alakası yok bak konu başlıgına
Yorum seçeneğini Kapatma Sorunu
Ama Arkadaş Video Yanıt sorununu anlattı
Forumda bilende yazıyor bilmeyende Sorun bende mi oluyor şimdi.
Ban yesende yeridir Kelimesi Hiç Doğru bir söz değil.

Dostum bak Senın dediğini bende biliyorum Bak senın dediğini yaptıgımda sadece Video yanıtları kapanıyor.. Benim sordugum yorumları kapatamıyorum.. Toplu işlemde Kapatma seçeneği yok... Anlatabildim mi dostum..

s5dm1.png

Yorumlara izin verin yanındaki tiki kaldırsana üstat

Bu konuyu kimse kitlemesin mümkünse forumda nelerle uğraştığımızı herkes görsün

Senin anlatmak istediğini daha şimdi anladım. Jeton yeni düştü müdür. :D
O seçenek yok. 5 kanala baktım 5'inde de o seçenek yok. Toplu olarak kapatamıyorsun.

Arkadas düzgün bir şekilde anlatmış sorun ne anlamadım :confused: izin ver tikini kaldır tamamdır ?

adam iyi yapmıs ben olsam ban atardım, önce siz bi kendinizi karsı tarafın yerine koyun ondan sonra elestiri yapın. sahsen biri bana bu sekilde yaklasımda bulunsa benim gururuma dokunurdu

Bu konuyu kimse kitlemesin mümkünse forumda nelerle uğraştığımızı herkes görsün

Konu Amacından Dışarı Çıkarsa kilitlersin kilitlenir.
Ama Bir konuda yardım alamadan neden konumuzu Kilitlemek gereği duyuyorsunuz. haksız oldugum bir konuda varsa sizde beyana getirin.
Biraz sert söylemişsem oda forumda bazıları bilmediği konulara öylesine cevap veriyor seninde verdiğin cevaba bakarsak
Ben Yorum seçeneğini Kapatma Sorunu Diye açtıgm konuya
Sen Video yanıt seçeneğini anlatıyorsun.
Bende doğal olarak siteden Kim olursa olsun aklıma gelecek tek şey sırf
Mesaj sayısı artsın Diye Mesaj Atan İnsanlara benzettim..
Normaldır.
Ayrıca biz foruma bir konu açtığımızda Dalğa konusu oldugunda
Kimseye demedik banlansan yeridir..
Herkese İyi forumlar İyi Kazançlar.

adam iyi yapmıs ben olsam ban atardım, önce siz bi kendinizi karsı tarafın yerine koyun ondan sonra elestiri yapın. sahsen biri bana bu sekilde yaklasımda bulunsa benim gururuma dokunurdu

Sen zaten hiç bir sitede bu şekilde Mod olamazsın.. konuya balıklama atlarsan çakılırsın dikkat et yer sert kafan kırılır...

---------- Mesaj saat 19:05:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:05:03 civarında gönderildi. ----------

Yorumlara izin verin yanındaki tiki kaldırsana üstat

Dostum bu seçenek Arkadasın anlattığını yaptıktan sonra oluyor
Benim Dorduğum Toplu şekilde yorumları kapatma Sorunudur..

---------- Mesaj saat 19:07:49 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:05:58 civarında gönderildi. ----------

Arkadas düzgün bir şekilde anlatmış sorun ne anlamadım :confused: izin ver tikini kaldır tamamdır ?

yanıtları okursan cevabını almış olacan dostum
Sorun Videolardan toplu işlem de yorumları kapatmak..
Tek tek manuel anlatmıyorum..

Sen zaten hiç bir sitede bu şekilde Mod olamazsın.. konuya balıklama atlarsan çakılırsın dikkat et yer sert kafan kırılır...

yanlıs tahmin tam olarak 3-4 ay modluk yaptım ister inan ister inanma modluk yapmayan biri özellikleri bilmez ama ben bilirim sorabilirsiniz =)

yerin sertligine gelicek olursak önce sen sorununu düzgünce açıklamayı bil ki öyle bi sorunda yokmus emre kardesimiz açıkladı. sen daha sorunu bilmeden konu açıyosun ve yardım etmek isteyenede ters cevap veriyosun. önce edeb adab ögren sonra yardım iste

bu olayıda daha fazla uzatma istersen

yanlıs tahmin tam olarak 3-4 ay modluk yaptım ister inan ister inanma modluk yapmayan biri özellikleri bilmez ama ben bilirim sorabilirsiniz =)

yerin sertligine gelicek olursak önce sen sorununu düzgünce açıklamayı bil ki öyle bi sorunda yokmus emre kardesimiz açıkladı. sen daha sorunu bilmeden konu açıyosun ve yardım etmek isteyenede ters cevap veriyosun. önce edeb adab ögren sonra yardım iste

bu olayıda daha fazla uzatma istersen

Boş konuşanın Boş Kalfası Eyvallah
Senden Öğreniyoruz Edebi adabı..
Sen çok edepli adaplısın Maşallah
Edebi adabı Biliyor olsaydın sen Konuya Cevap yazmazdın
Özel Mesaj Atardın.
Hatayı hatayla Düzeltemezsin.
Burada Bir edepsiz Varsa Oda sensin.
Senden Değil Mod
Ne köy olur nede kasaba..
Dediğim Gibi çakılırsın.
Hakaret edersen Hakaret Görürsün.
Dünyada Başka Bir kural Biliyormusun..
Edepli kardeşim..Daha Fazla Çakılma Derim.;)

Boş konuşanın Boş Kalfası Eyvallah
Senden Öğreniyoruz Edebi adabı..
Sen çok edepli adaplısın Maşallah
Edebi adabı Biliyor olsaydın sen Konuya Cevap yazmazdın
Özel Mesaj Atardın.
Hatayı hatayla Düzeltemezsin.
Burada Bir edepsiz Varsa Oda sensin.
Senden Değil Mod
Ne köy olur nede kasaba..
Dediğim Gibi çakılırsın.
Hakaret edersen Hakaret Görürsün.
Dünyada Başka Bir kural Biliyormusun..
Edepli kardeşim..Daha Fazla Çakılma Derim.;)

bu yasınıza kadar ögretememisler bu saatten sonra ben hiç ögretemem zaten öyle bi gayemde yok. sana neden özel msj atayım sen [MENTION=1523]mNote[/MENTION] özel msj attın mı ki ? sen adama herkezin içinde küçük düsürücü yorum yap (küçük düsme gbi bisey söz konusu dahi olamz) sonra gel burda bana özel msj at de oh ne ala memleket zaten yazılanları okuyan aklı basında birisi haklıyı haksızı ayırt edebilir onun için fazla yorum yapma klavyene yazık

bu yasınıza kadar ögretememisler bu saatten sonra ben hiç ögretemem zaten öyle bi gayemde yok. sana neden özel msj atayım sen [MENTION=1523]mNote[/MENTION] özel msj attın mı ki ? sen adama herkezin içinde küçük düsürücü yorum yap (küçük düsme gbi bisey söz konusu dahi olamz) sonra gel burda bana özel msj at de oh ne ala memleket zaten yazılanları okuyan aklı basında birisi haklıyı haksızı ayırt edebilir onun için fazla yorum yapma klavyene yazık

Kafanı yorma Sen yaz yaz.. boş gezenin boş kalfası.. Kale alınmıyorsun..Edepli

Konu en başından beri yanlış anlamadan ibarettir , Arkadaş yorumları toplu kapatmak istemiş , Cevap veren kişiler ise Video Yanıtları kısmını sandıgı için , Kesin bi şekilde Video Yanıtları kısmından kapatıldıgını belirtmiş , Konuyu açan arkadaş kendini ifade etmekte zorlandıgı için böyle bi konuya başvurmuş .

Özet olarak soruları sorarken neyden bahsettiginizi açık olarak belirtin lütfen , Konu daha fazla uzamaması adına konu kilit . İyi Forumlar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri