aknur
Yasaklanmış
aramızda bu işle ilgilenen ya da ilgilenmiş olan kimseler vardır muhakkak. mobil uygulama sektörü öyle uçsuz bucaksız bir derya geliyor ki gözüme, kayıtsız kalamıyorum fakat konu hakkında bilgi ve birikimim sıfır. dil desen yok. beni lise zamanında ağ sistemine yönlendiren bölüm şeflerine burdan selam(!) olsun. yine de pes etmeden bu sektörün içinde yer almak, bi şeyler üretmek için çaba göstermek istiyorum. bu sebepten ötürü bana " giriş, gelişme ve sonuç " halinde bu sektörü özetleyebilecek arkadaşlarımız var mı?
örnek vermek gerekirse;
giriş : şu şu dilleri bilmen şart
gelişme : şu şu programları kullanman gerek
sonuç : şu şu tasarımları da oluşturduktan sonra şu şu platformlarda ürününü arz edebilirsin gibi gibi.
çok kabataslak bi örnek oldu zira bilgim olmadığını belirtmiştim ama anlatmak istediğimi bu işin içinde olmuş ya da olmaya devam eden arkadaşlar anlamıştır muhakkak. kendinizi fazla yormadan( ya da yorun isterseniz ben destan da yazsanız okurum) bu konu hakkında birikimlerinizi az öz biçimde paylaşırsanız sevinirim.
örnek vermek gerekirse;
giriş : şu şu dilleri bilmen şart
gelişme : şu şu programları kullanman gerek
sonuç : şu şu tasarımları da oluşturduktan sonra şu şu platformlarda ürününü arz edebilirsin gibi gibi.
çok kabataslak bi örnek oldu zira bilgim olmadığını belirtmiştim ama anlatmak istediğimi bu işin içinde olmuş ya da olmaya devam eden arkadaşlar anlamıştır muhakkak. kendinizi fazla yormadan( ya da yorun isterseniz ben destan da yazsanız okurum) bu konu hakkında birikimlerinizi az öz biçimde paylaşırsanız sevinirim.