Mobil net paketi kullanan youtuberler var mı ?

UgurSeyma

Kayıtlı Üye
3-4 gün sonra yurda gideceğim başka şehre.
Tabi gidip modem resle abi diyecek halim yok.
Mobil net paketi arıyorum..sınırsızlara bakıyorum aylık 70 80 lira yazıyor
ama 15 gb kotasını aşınca hızınız 128 kbps ye düşer yazıyor mesela şu pakette..
Avea'dan 43Mbps Hızlı Modem Tarifeleri

Aranızda benzer durumda olan , bu tür paketler kullanan eden var mıdır..
128 kbps hız iyi mdiir sizce..tarayıcının açılmasını bekler miyim uzun uzun..
video falan izlemeyeceğim...sadece kanala giriş , bota bağlama , video ortası gibi işler için....

Malum ip değiştirmeden kanal değiştirince sorun çıkıyor..Şart :)

128 kb hızla 1 sayfanın açılması 1 saat sürebilir :)

valla ben 1 sene yurt modemiyle nete bağlandım yt işini yaptım bi sıkıntı olmadı

woops la 23 liralık olan 500dk5bin sms 2 gb lık paketle 70-100 arası kanal açıyorum ayda rahat 1 gb da bana kalıyor hocam paketin

uploada ucret almayan operator var mı? mobil cihazlarda

valla ben 1 sene yurt modemiyle nete bağlandım yt işini yaptım bi sıkıntı olmadı
hacı doğruyu söylemek gerekirse ben şimdiye kadar evdeydim uydunet pek değişemedim ama artık temiz çalışayım en azından video atmadan önce benzer ipler olmasın dedim kanalda :D
biri gitti mi zincir oluyor..

türkcell in 8gb olanını kullanıyorum.hız olarak bulunduğun mevki önemli ama en iyisi türkcell.avea kullanacaksan sakın kartı çıkarıp telefona takma çünkü paketten saymayıp ayrı ücretlendiriyor.

hacı doğruyu söylemek gerekirse ben şimdiye kadar evdeydim uydunet pek değişemedim ama artık temiz çalışayım en azından video atmadan önce benzer ipler olmasın dedim kanalda :D
biri gitti mi zincir oluyor..

ben biliirim yurt işlerini 4 senem geçti :D bişey olmaz ya bu kadar kurcalama takıl gitsin :D

128 kbps; internet kapatıldığında genelde hattın düşmemesi için belirlenen hızdır :)

yurtta zaten internet başlı başına sıkıntıdır sürekli yavaş olur :)
sen şimdiden vınn falan almaya bak. Ben yurtta arkadaşlarla cepten vodafone internetini kullanıyoduk yurttaki ttnet ten daha hızlıydı :D

yurtta zaten internet başlı başına sıkıntıdır sürekli yavaş olur :)
sen şimdiden vınn falan almaya bak. Ben yurtta arkadaşlarla cepten vodafone internetini kullanıyoduk yurttaki ttnet ten daha hızlıydı :D
Bireysel VINN Modem Kampanyası - TURKCELL
bunlarda da var abi hız düşürme politikası , her yerde var ya..

bak şöyle yazıyor..
*Sınırsız teklifte adil kullanım politikası gereği dönem içi kullanm 15 GB'a ulaştıktan sonra erişim hızı 128 kbps'e, ilave 3,75 GB'lık kullanımdan sonra da 96 kbps'e düşürülecektir. Faturaya ek bir ücret yansımayacaktır.

Bireysel VINN Modem Kampanyası - TURKCELL
bunlarda da var abi hız düşürme politikası , her yerde var ya..

bak şöyle yazıyor..
*Sınırsız teklifte adil kullanım politikası gereği dönem içi kullanm 15 GB'a ulaştıktan sonra erişim hızı 128 kbps'e, ilave 3,75 GB'lık kullanımdan sonra da 96 kbps'e düşürülecektir. Faturaya ek bir ücret yansımayacaktır.

Sınırsız olmadıkça sıkıntı çıkabilir sana söyliyim yurda ttnet bağlat kendi adına olabiliyosa tabi :D

Ben daha önce vodafone 7,99 sınırsız internet ile pc suit programıyla telefonun internetini bilgisayara aktararak kullandım hız 96 kb civarıydı. Biraz yavaştı ama öyle sayfaları açması bir saat sürmüyordu. Açtığın sayfanın büyüklüğü önemli tabi ama ortalama 10 sn. açılıyordu. Yani bağlantı kopmazsa işini görür.

128 kb yt dahi yetmez modem alıp kurma şansın yokmu yalın internet var 60 tl yurt yerine eve çıksan çok daha iyi karşınanın yok yurtta sen yt para kazanıyorum desen başından 50 kişi ayrılmaz üniversiteler parasız insan dolu 150 tl 1 ay geçinmeye çalışan gördüm o adam öğrense böyle imkanları valla başını çatlatır en iyisi ev yalın internet yada 2 tane vın alıp kota bitince diğerini kullanmak ayda 120 tl patlar sana ama sen zaten 1k altında almıyorsun sıkıntı olmaz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri