Mobil Onaylı (Gmail Taktiği) Satılık

furqanx42

Yasaklanmış
Günde ortalama maximum 30 adet mobil onaylı e-posta hesabı açılabiliyor.
Bunun yanı sıra kullandığım site deki numaralar tamamen çalışmaktadır bütün dünyanın kullandığı numaralar değil kod gelmeme Muhabbeti yok.

1 numara ile 6 kez onay alıyorum. Ve numara 5-8 saat aradan sonra aynı numara ile tekrar onay almak mümkün.

Taktiğin satış fiyatı 200TL

Sadece nasıl Mobil onaylı Gmail açılır onu göstereceğim.

Günde ortalama maximum 30 adet mobil onaylı e-posta hesabı açılabiliyor.
Bunun yanı sıra kullandığım site deki numaralar tamamen çalışmaktadır bütün dünyanın kullandığı numaralar değil kod gelmeme Muhabbeti yok.

1 numara ile 6 kez onay alıyorum. Ve numara 5-8 saat aradan sonra aynı numara ile tekrar onay almak mümkün.

Taktiğin satış fiyatı 200TL

Sadece nasıl Mobil onaylı Gmail açılır onu göstereceğim.

Merhaba hocam, ne kadar zamandır sistemi kullanıyorsunuz ? Mobil onaylı derken hesapları açarken google tel onayı istiyor ve bildiğiniz bir siteden aldığınız numara ile onaylayıp mı açıyorsuz hesabı? Aynı numara ile +15 de yapabiliyor musunuz ? Son olarak numaralara herhangi bir ücret ödüyor musunuz ?

Merhaba hocam, ne kadar zamandır sistemi kullanıyorsunuz ? Mobil onaylı derken hesapları açarken google tel onayı istiyor ve bildiğiniz bir siteden aldığınız numara ile onaylayıp mı açıyorsuz hesabı? Aynı numara ile +15 de yapabiliyor musunuz ? Son olarak numaralara herhangi bir ücret ödüyor musunuz ?

+15 denemedim. Evet mobil numara kullanarak onay alabilirsiniz Gmail hesabını mobil onaylı oluyor. Evet bildiğim bir siteden numarayı alıyorum.

Hayır numaraya her hangi bir ücret yok, 3.ayına girecek allah izin verirse bir sorun olmadan devam ediyorum Gmail satışıma iyi ekmek yedim bu taktiğin sayesinde aylık 400-500-600tl hala kazandırıyor

hocamı tanırım taktiği sağlamdır. alıcı arkadaş mutlaka faydasını görecektir.

kullandıgınız onaylama sitesini acaba twitter da vs denedniz mi oralarda calisirmi

Facebook ve İnstagram için çalışıyor ama stabil mi değilmi bilmiyorum, sürekli onay yaptırmadım çünkü.

Twitter için bu numarayla doğrulama yapılamaz diyor hocam. Suanda Gmail de sorunsuz.

+15 denemedim. Evet mobil numara kullanarak onay alabilirsiniz Gmail hesabını mobil onaylı oluyor. Evet bildiğim bir siteden numarayı alıyorum.

Hayır numaraya her hangi bir ücret yok, 3.ayına girecek allah izin verirse bir sorun olmadan devam ediyorum Gmail satışıma iyi ekmek yedim bu taktiğin sayesinde aylık 400-500-600tl hala kazandırıyor

Gmail satışını yaptığınız konu linkini p.m atar mısınız?

[MENTION=18090]furqanx42[/MENTION] Konularınızı inceledim hocam. Aşağıdaki postunuzda masraftan bahsetmişsiniz, nereye harcama yapıyoruz? Taktiği alacaksam nereye ne harcayacağım bilmem gerekiyor malum..

https://www.ytpara.com/1815098-post2.html

Ek olarak, 3-5 tane satış konunuz var, sizden link istememin nedeni satın alanların hesaplarla herhangi bir problem yaşayıp yaşamadıklarını gözlemlemek öğrenmekti ama satış konularının hiç birinde aldım v.s yazan olmamış.

Son olarak, taktiği kaç kişiye satmayı düşünüyorsunuz? Taktiğinizde önemli olan kısım telefon onayı yapan site, daha önce bir kaç kere telefon sistemi var diye taktik satın aldım ama bir kaç gün sonra bütün telefon sistemleri patladı ( çok fazla kişiye site adresi verildiği ve tel sistemine yüklenme olduğu için diye düşünüyorum ) siz herhangi bir süre garantisi verebiliyor musunuz telefon sistemi için ?

[MENTION=18090]furqanx42[/MENTION] Konularınızı inceledim hocam. Aşağıdaki postunuzda masraftan bahsetmişsiniz, nereye harcama yapıyoruz? Taktiği alacaksam nereye ne harcayacağım bilmem gerekiyor malum..

https://www.ytpara.com/1815098-post2.html

Ek olarak, 3-5 tane satış konunuz var, sizden link istememin nedeni satın alanların hesaplarla herhangi bir problem yaşayıp yaşamadıklarını gözlemlemek öğrenmekti ama satış konularının hiç birinde aldım v.s yazan olmamış.

Son olarak, taktiği kaç kişiye satmayı düşünüyorsunuz? Taktiğinizde önemli olan kısım telefon onayı yapan site, daha önce bir kaç kere telefon sistemi var diye taktik satın aldım ama bir kaç gün sonra bütün telefon sistemleri patladı ( çok fazla kişiye site adresi verildiği ve tel sistemine yüklenme olduğu için diye düşünüyorum ) siz herhangi bir süre garantisi verebiliyor musunuz telefon sistemi için ?

Hocam 1 tl ye veriyorum, elimdeki telefon ile açıyorum emek sarfediyorum 1,25 e yükselttim hiç bir masraf yok.

3 aydır kullanıyoruz bir sorun yok, inşallah daha da olmayacak sadece sizde ve bizde olacak emin olabilirsiniz.

Numara Sitesi patlar ise bir yabancı eebmaster forumuna gold üyeyim, gold üye bölümünde paylaşıyorlar size de aynı siteyi göndereceğim eğer patlar ise.

mobilden açılması daha sonra sorun çıkarır mı hocam. biraz kanal kasmak düşüncesindeyim

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri