[MENTION=8007]Hamburger[/MENTION] Video daha işleniyor 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=8007]Hamburger[/MENTION] Video daha işleniyor![]()
youtube küçük resimleri 1280x720 tam formatında yapmanı öneririm
güzel güzel beğendim benhadi bakalım sen sağdan ben soldan dalıyoruz piyasaya :d
Ben begendim. Hepsini izlemedim henuz. Oyunlari tanitirken hangi platformlarda oldugunu da belirtsen iyi olur. IOS'ta mi veya Android'de Windows Phone'da var mi vs. Aciklama kismina oyunlarin indirme linklerini de ekleyebilirsin. Bazi oyunlar Turk yapimi. Bunu ayrica belirtirsen iyi olur. Arka plani acik renk yapsan bence iyi olur. Kamera cekmek daha iyi bence. Ekrani kaydedersen izleyici el hareketlerini göremez. Sonucta dokunarak oynaniyor. Kucuk resimleri biraz daha kaliteli yapmalisin. Zorlama espriler yapma. Akisina birak zamanla kendi tarzini yakalirsin.
Bu tür oyunlarla hiçbir yere varamazsın. Tabletini tam göremedim ama iPad ise eğer Reflector programını satın al ve bilgisayara yansıtıp çek. Bu şekilde hiç hoş olmamış. Kendi ekmeğimi paylaşıyorum şuan ama ben öyle hemen zart diye dalmayacağım tabii kiRakip sayılırız
![]()
Hocam bu reflector harici uygulama var mı işe yarayacak bildiğiniz ?
youtube küçük resimleri 1280x720 tam formatında yapmanı öneririm
Merak ettim hocam neden HD yapmalı?
Merak ettim hocam neden HD yapmalı?
mesela ben videoyu ilk gördüğümde amatör oldugunu anladım hd önemli boyutuda önemli sanırım 2. videoda kenarlarda siyahlıklar falan var şahsen mükemmelliyetçi bi insan oldugum için yaptıgın işin en iyisi olması lazım mesela 2. videoyu başka bir platformda görsem izlemezdim
[MENTION=8007]Hamburger[/MENTION] farkettiysen 4 5 günden beri abonen 59'a takıldı.Konuşma tarzın kötü bence anasını satıyım falan hiç sevmem.Ayrıca 2048 adlı oyunda Flappy Bird'in değişik bir versiyonu falan demişsin bence alakası bile yok.
onu aşırı sinir bozucu olduğu manasında söyledimbu platform hariç hiçbir yerde paylaşmıyorum. o yüzden artmıyor aboneler. bu arada bende 64 gözüküyor ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.