Arkadaşlar mobil programlamaya giriş yapıyorum . C# wordpress ve photoshop bilgim orta düzeyde var . Akşam 8 den sonra 2-3 saat düzenli çalışma ile mobil programlamayı öğrenmek istiyorum . Bu süreci bir ekip ile geçirmek istiyorum . Bir ekip kurup her akşam düzenli olarak el birliğiyle güle eylene makara muhabbet ile java eclipse yi c# c i tam anlamıyla kavramak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçerlerse hem onlar hem benim için iyi olur .
İsteklerim :
Programlama alt yapısı ve bilgisi olması .
Olgun ve çalışma düzenine uyumlu olması .
Eski youtuberler bu şekil kurduğum grupları ve sonuçlarını bilir . Forumun ilk zamanlarında kurduğumuz gruplarda youtubede büyük bir ilerleme sağlamıştık . 3 rakamlı paralar hayalken 4 rakamlıları bulduğumuz açıklarla taktiklerle makara muhabbetle rahat bir şekilde alabiliyorduk .Tabi herkezin katkısıylaydı bu , herkez duzenlı olarak çalışır araştırır ve kimseden bırsey saklamazdı . Amacım Bu sıcak ilişkiyi bu grupta .
Çalışma şeması :
İlk amacım bu iştede spam yapmaktır . Araştırdığıma göre zor ama imkansız değil . Bu bize hem öğrenmeye yol hemde bu süreçte çerez paramızı çıkaracaktır .
Bu süreçler içinde Storelerı yakın takibe alıp diğer ulkelerde yapılmış projelerı türkçeye çevirim yapacağız .
Devamında programlamayı tam kavrayıp ilgi çekecek uygulamalar ve oyunlar geliştireceğiz .
Daha sonrasında mobil seo ya giriş yapacağız inşallah .
Benim umudum inancım var bu yolda yoldaş bulamazsam tek ilerleyeceğim .
Hayırlı forumlar .
İsteklerim :
Programlama alt yapısı ve bilgisi olması .
Olgun ve çalışma düzenine uyumlu olması .
Eski youtuberler bu şekil kurduğum grupları ve sonuçlarını bilir . Forumun ilk zamanlarında kurduğumuz gruplarda youtubede büyük bir ilerleme sağlamıştık . 3 rakamlı paralar hayalken 4 rakamlıları bulduğumuz açıklarla taktiklerle makara muhabbetle rahat bir şekilde alabiliyorduk .Tabi herkezin katkısıylaydı bu , herkez duzenlı olarak çalışır araştırır ve kimseden bırsey saklamazdı . Amacım Bu sıcak ilişkiyi bu grupta .
Çalışma şeması :
İlk amacım bu iştede spam yapmaktır . Araştırdığıma göre zor ama imkansız değil . Bu bize hem öğrenmeye yol hemde bu süreçte çerez paramızı çıkaracaktır .
Bu süreçler içinde Storelerı yakın takibe alıp diğer ulkelerde yapılmış projelerı türkçeye çevirim yapacağız .
Devamında programlamayı tam kavrayıp ilgi çekecek uygulamalar ve oyunlar geliştireceğiz .
Daha sonrasında mobil seo ya giriş yapacağız inşallah .
Benim umudum inancım var bu yolda yoldaş bulamazsam tek ilerleyeceğim .
Hayırlı forumlar .