Mobil Sektöre Dikkat Edin.

• Kullanıcı Myo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

Myo

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar son gunlerde mobıl sektörde cok fazla tıcaret konusu var. Dıkkat edın. Yapılan sey cok basıt. Bazı codecanyon benzerı sıtelerden oyun yada uygulama alarak onları edıtleyıp sızlere kazanclı olarak yuksek fıyata satıyorlar. Kazanclı olmasının sebebı ıse adsense reklamları vererek 1-2 hafta o uygulama yada oyunu kazanclı olarak gosterıyorlar. Hıc bır oyun yada uygulama ılk gunden reklamsız kazandırmaz. Daha google playde arattıgınızda cıkmaz bıle dogru durust. Dıkkat edın bu tur seylere.
Mobil sektore yonelmek ısteyenler codecanyon benzerı sıtelwrden oyun yada uygulama alarak ucuza edıtletebılırler. Ve bıraz da reklam yaparak kazanabılırsınız.

Hocam para tuzagi hepsi baska bisi degil zamaninda ben de az para kaptirmadim simdi akillandik sukur

bu kadar basitse bir yardım ette bizde atılalım bu sektöre..

Gerçekten böyle bilenler varsa konu açıp nasıl yapılır anlatsa aslında iyi olur. En azından böyle satış konuları son bulur.

Hocam bilgin varsa bi konu açarmısın daha detaylı nasıl alınır editlenir gibisinden

Gerçekten böyle bilenler varsa konu açıp nasıl yapılır anlatsa aslında iyi olur. En azından böyle satış konuları son bulur.
Suan mobil olmazsam bastan asagıya yazardım hocam. Ama suan elımde pc yok. Ama insaallah yakın zamanda bıldıklerımı yazarın.
Ornegın bu oyun: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.colorfullines.ozkanapp&hl=tr
Ben yukledım bunu ama reklam falan yapmadım ugrasamadım. Zaten sıze verılecek olan oyun yada uygulamalar sıfırdan yazılmayacak. Bı yerlerden alınacak

Eğer bu günkü olayı ele alarak bu kanıya vardıysanız keşke biraz ön yargılı olmak yerine forum yöneticilerinden ve o satışı yapan kişiden biraz daha fazla açıklama beklesek, daha iyi olmazmıydı?

Yazdıklarınıza kısmen katılıyorum her önümüze gelene iş vermek (heleki yüksek tutarlarda) ve böylesine risklere girmek kesinlikle doğru olmaz fakat bu forumda inanıyorumki bu işi hakkıyla, emeğiyle ve şerefiyle yapıp ekmeğini yiyen insanlarda var ama böyle görüşler belirterek onlarında ekmeğinden etmiş gibi olmazmıyız? Peki bu işin yapıldığı siteler neden şimdi açıklandı yada madem bahsettiğiniz gibi basit o sitelerden bu şekilde yazılımları yapmak, ozaman uzun uzun tartışmak yerine biri çıksında anlatsın ama ozamanda o işlemleri yapamayıpta para karşılığı yapması için danışılan kişilere haksızlık olacaktı.

Bu yorumum tamamen kendi görüşlerim, herhangi bir tartışma ortamı yaratmaya çalışmıyorum ama en mantıklı yol kafa karışıklığı yaşamamak adına biraz beklemek olacaktır. Bende o kişiyle anlaştım hemde paket 1 için ama birçok kişinin gözünde bu olayın sonu ne olarak gözüküyor olursa olsun kendisi ve sayfa yöneticileri bu olaya kesin bir dille nokta koymadıkça ben dolandırıldığımı kabul etmiyorum, dolandırılacak olsamda canımız sağolsun deyip kendi açımdan olayı kapatacak değilim her konuda.

Eğer bu günkü olayı ele alarak bu kanıya vardıysanız keşke biraz ön yargılı olmak yerine forum yöneticilerinden ve o satışı yapan kişiden biraz daha fazla açıklama beklesek, daha iyi olmazmıydı?

Yazdıklarınıza kısmen katılıyorum her önümüze gelene iş vermek (heleki yüksek tutarlarda) ve böylesine risklere girmek kesinlikle doğru olmaz fakat bu forumda inanıyorumki bu işi hakkıyla, emeğiyle ve şerefiyle yapıp ekmeğini yiyen insanlarda var ama böyle görüşler belirterek onlarında ekmeğinden etmiş gibi olmazmıyız? Peki bu işin yapıldığı siteler neden şimdi açıklandı yada madem bahsettiğiniz gibi basit o sitelerden bu şekilde yazılımları yapmak, ozaman uzun uzun tartışmak yerine biri çıksında anlatsın ama ozamanda o işlemleri yapamayıpta para karşılığı yapması için danışılan kişilere haksızlık olacaktı.

Bu yorumum tamamen kendi görüşlerim, herhangi bir tartışma ortamı yaratmaya çalışmıyorum ama en mantıklı yol kafa karışıklığı yaşamamak adına biraz beklemek olacaktır. Bende o kişiyle anlaştım hemde paket 1 için ama birçok kişinin gözünde bu olayın sonu ne olarak gözüküyor olursa olsun kendisi ve sayfa yöneticileri bu olaya kesin bir dille nokta koymadıkça ben dolandırıldığımı kabul etmiyorum, dolandırılacak olsamda canımız sağolsun deyip kendi açımdan olayı kapatacak değilim her konuda.

Dunku bugunku yada yarın acılacak konuyu elestırmıyorum. Genel olarak olanlardan bahsettım. Yapılanlar bunlar zaten. Sıfırdan oyun yazılmıyor. Ben kendı gorusumu yazdım. Herkesın gorusune saygı duyarım.

bende arkadaşa katılıyorum. önce site ile başladı sonra mobile döndü iş. uzaktan takip ediyorum konuları yorumları. dikkatimi çeken kazanç garantisi verilmesi. eğer gerçekten böyle bu kazancı garantiliyebiliyorsa neden kendisi yapıp kazancını yükseltmiyor zaten bunu yaparsa kimseye iş yapmak gibi bir durumuda olmaz garanti gelir sonuçta.. neyse herkese bol kazançlar..

arkadaşlar,bir yerde sağlam para varsa bunu kimse gelip paylaşmaz.1 2 aya amorti edecek düzeyde bir içerik varsa zaten bu kişi bu işi kendi yapar kimseye bırakmaz.Uyanık olun.

adam forum'a üye oluyor direk reklam veriyor buna sınırlama getirilmeli eğer bir reklam veriliyorsa bu ytpara güvencesinde veriliyor hali ile bi kısıtlama olmalı..

Siz bu reklamı X forum'unda görseniz ilgilenir miydiniz ? tabiki de hayır

Merhaba arkadaslar son gunlerde mobıl sektörde cok fazla tıcaret konusu var. Dıkkat edın. Yapılan sey cok basıt. Bazı codecanyon benzerı sıtelerden oyun yada uygulama alarak onları edıtleyıp sızlere kazanclı olarak yuksek fıyata satıyorlar. Kazanclı olmasının sebebı ıse adsense reklamları vererek 1-2 hafta o uygulama yada oyunu kazanclı olarak gosterıyorlar. Hıc bır oyun yada uygulama ılk gunden reklamsız kazandırmaz. Daha google playde arattıgınızda cıkmaz bıle dogru durust. Dıkkat edın bu tur seylere.
Mobil sektore yonelmek ısteyenler codecanyon benzerı sıtelwrden oyun yada uygulama alarak ucuza edıtletebılırler. Ve bıraz da reklam yaparak kazanabılırsınız.

yazdıklarınızın doğru olma ihtimali çok yüksek hocam. dikkat etmek gerek

Bende bir yerde denk geldim gerçekten dikkat etmek gerek

Adamlar yüz binlerce liralık iş yapıyor. Umarım kimse bu konulardan mağdur olmaz

İsını ıyı yapanda var. Ama hıc bır uygulama reklamsız ılkgunden kazanamaz. Ama reklam yaparak kazanan uygulama oyunlar da kazancları garantı olmaz. Sızde kendınız oyun uygulama yukleyebılırsınız.
En fazla 300-500 tl nız gıder 500 TL de reklama versenız tamamdır.

bu iş aynı facebook da iddaa kuponu satışına benziyor tuttuyorsan kendin neden oynamıyorsun :D

Mesela CodaCanyon' un bu sayfasında bulunan oyunların hepsi HTML5 dilinde yazılmış olan oyunlar. Kategoride toplamda 600 civarında Construct 2 programıyla hazırlanmış oyun bulunmakta. Programı belli bir ücret karşılığında full sürüm olarak kullanabiliyorsunuz. Program hakkında Türkçe detaylı rehberler de bulunmakta. CodeCanyon'dan satın aldığınız bu oyunları bu program ile sanki Paint'te çalışıyorsunuz gibi düzenleyebilir renklerini, yazıları ve hatta görselleri dahi değiştirebilirsiniz. Bu işleme mobil piyasasında "ReSkin" denmekte. Eğer program hakkında kendinizi geliştirirseniz satın aldığınız oyuna bir çok yenilik ekleyebilir hatta sadece grafikler satın alarak kendi oyununuzu geliştirebilirsiniz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri