★Mobil Yazılıma Aspire Farkıyla Merhaba Deyin !- Kazanç ve İade Garantili,Sözleşmeli Yazılım Hizmeti

İade süresi şartı nedir ? Kaç günlük bir plan olacak ödemeden kaç gün sonrw teslim edilecek gelir düşer yada uygulama kapatılırsa zararımızın ne kadarı karşılanacak ? 5 k para verdikten sonra bizim zarar etme ihtimalimi nedir ?

---------- Spam Engelliyici 22:07 ---------- Önceki Mesaj 21:44 ----------

Ayrıca ofisiniz nerede müsaitse direk gelip ofisinizde direk konuşup anlaşıp sözleşme herneyse ona göre yapmak daha uygun olur benim için

---------- Spam Engelliyici 22:40 ---------- Önceki Mesaj 22:07 ----------

hocam açıklama bekliyorum beğendiniz ama açıklama yapar mısınız .? ödemelerle beraber ciddi olarak düşünüyorum çünkü anlaşmamız halinde

İade süresi şartı nedir ? Kaç günlük bir plan olacak ödemeden kaç gün sonrw teslim edilecek gelir düşer yada uygulama kapatılırsa zararımızın ne kadarı karşılanacak ? 5 k para verdikten sonra bizim zarar etme ihtimalimi nedir ?

---------- Spam Engelliyici 22:07 ---------- Önceki Mesaj 21:44 ----------

Ayrıca ofisiniz nerede müsaitse direk gelip ofisinizde direk konuşup anlaşıp sözleşme herneyse ona göre yapmak daha uygun olur benim için

---------- Spam Engelliyici 22:40 ---------- Önceki Mesaj 22:07 ----------

hocam açıklama bekliyorum beğendiniz ama açıklama yapar mısınız .? ödemelerle beraber ciddi olarak düşünüyorum çünkü anlaşmamız halinde

Dostum beğendim çünkü tapatalktayım.Skype'tan yazan arkadaşlara yazıyorum. Skype adresimi eklermisin sorularını cevaplayalım.Ofisimiz Gaziantep 'te bu arada.Beklerim her zaman.Hafta içi sabit oradayız.

Dostum beğendim çünkü tapatalktayım.Skype'tan yazan arkadaşlara yazıyorum. Skype adresimi eklermisin sorularını cevaplayalım.Ofisimiz Gaziantep 'te bu arada.Beklerim her zaman.Hafta içi sabit oradayız.

İstanbul olsa iyiydi hocam sıkıntı yok.bakalım ödeme gelsin konuşacağız yada gece tekrardan size yazacağım skypeden

İstanbul olsa iyiydi hocam sıkıntı yok.bakalım ödeme gelsin konuşacağız yada gece tekrardan size yazacağım skypeden

1 de uçağım var bu gece :) her haftasonu istanbuldayım iş ve aile gereği.İstanbulda da yüzyüze işlem yapabiliriz.Size bir uygulama teklifi ilettim.Düşünebilirsiniz onu,saygılar

Reklama her tıkladığımda avast virüs uyarısı veriyor. :D Adblock otomatik engellememiş reklamı tıklayayım dedim de. :)

Hayırlı satışlar virüs için bir bakın isterseniz.

Hocam yanlış anlamayın hizmet çok iyi ben de almayı düşünebilirim ama tek bir şey sormak istiyorum..

Burda bir üye sizin hizmetin aynısını veren bir konu açmıştı, siz ve bazı üyeler konuya tecavüz etmişti. O konuya ilk yorumu yazdığınızda böyle bir hizmet vermek aklınızda var mıydı yok muydu?

Sadece dürüst bir cevap istiyorum sizi de tanımam, diğer arkadaşın nickini bile hatırlamıyorum. Soru da gayet net. böyle bir hizmet vermeyi planlıyor muydunuz yoksa planlarınızda yok muydu?

Hocam yanlış anlamayın hizmet çok iyi ben de almayı düşünebilirim ama tek bir şey sormak istiyorum..

Burda bir üye sizin hizmetin aynısını veren bir konu açmıştı, siz ve bazı üyeler konuya tecavüz etmişti. O konuya ilk yorumu yazdığınızda böyle bir hizmet vermek aklınızda var mıydı yok muydu?

Sadece dürüst bir cevap istiyorum sizi de tanımam, diğer arkadaşın nickini bile hatırlamıyorum. Soru da gayet net. böyle bir hizmet vermeyi planlıyor muydunuz yoksa planlarınızda yok muydu?

Bekleriz kardeşim çalışmayı düşünebiliriz sizlerle de. Diğer arkadaşlar yazılımcı değildir,biz yazılımcıyız.Bilgisayar mühendisleriyiz.Benim tek başıma android uygulama yapabilecek ne zamanım var nede ihtiyacım vardı.Kendi kitaplarım ve sitelerim mevcut biliyorsunuzdur.Aktifte site konumuz mevcuttur.Diğer banner da bizimdir buradaki. Bu işe girmek her zaman aklımızda vardı zaten,ancak tek başıma yetemeyeceğim sonunda işten ayrılmaya ikna ettim,çok yetenekli bir yazılımcımızı.Zaten iş aldığınızda görürsünüz,yapamayacağı iş yok :) Ve projelerimiz tamamen fırından çıkıyor.Yani ofisimizden..
Size tüccar mantığı ile 2-3 ay oyalayan eden,aylarca da üstüne bekleten,dışarıdan uygulama alan arkadaşlardan farklıyız. Kimi kastettiğinizi bilmiyorum,o yüzden bende genel konuşuyorum ;)

---------- Spam Engelliyici 17:29 ---------- Önceki Mesaj 15:35 ----------

Tüm PM'lere dönülmüştür :)

Hayırlı satışlar hocam.

Bu virüs uyarısını konunun ilk sayfasını açınca ben de alıyorum.

hotefiley.com gibi bir siteden kaynaklı sorun sanırım.

[MENTION=9224]mNote[/MENTION]; hocam ilgilenme imkanin var midir ?

Acaba yaptigimiz demo uygulamayi (apk dosyamizi) paylastik onu mu virus sayiyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tekrar denermisiniz hocam rica etsem sizden?

Zdrl5g.png

Geçen gün sormayı unuttum şimdi sorayım hocam.tüm kodlama vs vize teslim edilecek dimi ? Yani sizde tek bir tane bile dosya kalmayacak seğil mi ? Allah korusun hesabımız hacklendi birşey oldu yada biz yazılımın üzerine kendimiz yazılım yapmak istesek yapabileceğiz dimi ?

Geçen gün sormayı unuttum şimdi sorayım hocam.tüm kodlama vs vize teslim edilecek dimi ? Yani sizde tek bir tane bile dosya kalmayacak seğil mi ? Allah korusun hesabımız hacklendi birşey oldu yada biz yazılımın üzerine kendimiz yazılım yapmak istesek yapabileceğiz dimi ?

Zaten sizin oluyor herseyiyle kardesim,teslim ediliyor size.bizde de yedek olarak mevcut olacak zaten.Hacklenme vs olmaz :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Öncelikle hayırlı olsun...

Vereceğiniz hizmet (bilerek verdiğiniz yazmıoyrum) güzel görünüyor.

Fakat bu forumda bir arakdaş buna benzer konu üzerinden bir çok kiyi mağdur etti haliyle insanlar size mesefali duracaklar ve zor yaklaşaaklardır diğer bir konudan dolayı ...oysaki günümüzün para kazanma yolu artık bu sektör ...

dediğim gibi diğer arkadaşın darbesini yiyebilrisiniz bunu bilin...

gelecek ay bir paket için görüşübeilirim..iyi çalışmalar

ahmet hocam konu başındaki resimde virüs var ekran görüntüsüne bakınca hangi resim olduğunu anlarsın.

yV8P57.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri