Mobilden Kontrol Zamanı

spartacusmcryan

Kayıtlı Üye
Youtube Creator Studio

Google, YouTube'da kanalı olan kullanıcılara kolaylık sağlamak için yeni mobil uygulamasını yayınladı.

Dev arama motoru Google, dünyanın en popüler paylaşım sitesi Youtube'a yeni özellikler kazandırmak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bildiğiniz gibi kullanıcıların, YouTube'daki kanalını mobilden kontrol etmesi oldukça zor. Şimdiye kadar tek çözüm, kanal yöneticilerinin mobil için mevcut YouTube uygulamasını kullanmasıydı. Ancak Google, yeni yayınlamış olduğu bir uygulama ile bu sorunu ortadan kaldırıyor.
Google, YouTube'da kanalı olan kullanıcıları sevindirecek uygulamasını yayınladı. YouTube Creator Studio adını taşıyan bu uygulama sayesinde artık kullanıcılar, mobil cihazları üzerinden sahip olduğunu kanalını çok kolay bir şekilde yönetebilecek. Yayınlanan söz konusu uygulama sayesinde kullanıcılar, videoların istatistiklerini görebilir ve aynı zamanda kanala gelen yorumlara erişebilir. Özel bildirimleri kontrol edebilecek olan kullanıcılar, her şeyi güncel tutabilmek adına kanal ayarlarını düzenleyebiliyor.

YouTube Creator Studio adlı uygulama Android için buraya tıklayın.

YouTube Creator Studio adlı uygulama IOS için buraya tıklayın.

bende bu ay windows pone almayı düşünüyordum ama bu gibi durumlar geçekten almamam için zorluyor

Sakın ha sakın alma. Gördüğün herkesi de uyar, almasınlar Windows Phone falan. Youtube uygulaması bile yok. Youtube'tan video izleyemiyorsun resmi olmayan uygulamaları indirmediğin sürece. Hiçbir siteden video da açamazsın. Sakın alma.

Okadarda kötü değil be kardeş ne yaptın [emoji1]

HTC EVO 3D X515m cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakın ha sakın alma. Gördüğün herkesi de uyar, almasınlar Windows Phone falan. Youtube uygulaması bile yok. Youtube'tan video izleyemiyorsun resmi olmayan uygulamaları indirmediğin sürece. Hiçbir siteden video da açamazsın. Sakın alma.

şu anda tam anlamıyla vaz geçmiş durumdayım uyarın için teşekkürler.

arkadaşlar sakın windows phone almayın evde bir tane var hiç bir işe yaramıyor. hem uygulama yok hem de ayarları çok sıkıntılı internet ayarları için bile uğraşırsınız. wifi açmak bile bir mesele. alırsanız general mobile discovery alın hem Türk'müş sahibi, ben kullanıyorum gayet iyi internet ayarı falan elle yapmadım hepsi otomatik. samsung s5 falan almıcaksanız en iyisi budur. fiyat/performans olarak da en iyi.

arkadaşlar artık nokianın devri bitti android ve ios işletim sisteminden sakına şaşmayın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri