Mobileoyun.com Mobil oyunlar ile kazanmaya başlayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

madnessdaily

Yasaklanmış
mobileoyun.com adlı sitede sattığı ürünlerle yaşattığı mağduriyetleri gidermediği ve suçları başkasına yıkıp sıyrılmaya çalışmasından dolayı üye sınırsız banlanmış ve bu satış konusu da kapatılmıştır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet ben satın almak istiyorum hocam whatsapdan yazıyorum

Hocam satin aldığımız oyunu peki googleplaye yüklerken kabul etmeme ihtimali varmi

Hocam satin aldığımız oyunu peki googleplaye yüklerken kabul etmeme ihtimali varmi

bazen google playe yüklerken girdiğiniz açıklamadan bile kabul etmeye biliyor ben bir oyunumun sonuna iyi eğlenceler yazdığım için kabul etmemişti daha sonra düzeltip onaylatmıştım olası bir sorunde yardımcı oluyoruz her türlü merak etmeyin

selamün aleyküm 8 adet oyun gördüm benim satın aldığım oyunu bir başkasıda satın alabiliyor mu yoksa sadece 1 kişi mi alabiliyor? google playe yüklerken aynı oyunu bir kaç kişi yükleyemez sanırım ayrıca siz oyunları google playe yüklediniz mi?

selamün aleyküm 8 adet oyun gördüm benim satın aldığım oyunu bir başkasıda satın alabiliyor mu yoksa sadece 1 kişi mi alabiliyor? google playe yüklerken aynı oyunu bir kaç kişi yükleyemez sanırım ayrıca siz oyunları google playe yüklediniz mi?

aleykümselam hocam her müşterimize özel reskin yapıp admob reklamlarını entegre edip hazır bir şekilde teslim ediyoruz 0538 400 5288 mesaj atın dilerseniz detaylı konuşalım

Hocam, sizlerden uygulama satın alan arkadaşlarımız bu kazançlarını reklam vererek mi elde ediyor.

Hocam, sizlerden uygulama satın alan arkadaşlarımız bu kazançlarını reklam vererek mi elde ediyor.

satın alan arkadaşların google admob reklamlarını oyunun içine entegre ediyoruz ve teslim ediyoruz oyunlar google playden indirildikçe google oyun sahibine para ödüyor oyunun reklamı ne kadar çok yapılırsa ve indrilirse kazanç o akdar artıyor ayrıntılar için 0538 400 5288 whatsapptan yazabilirsiniz aklınıza takılan bir soru varsa

Arkadaşımızdan 1 oyun ile anlaştık. Sağolsun kendisi çok ilgilendi ve play store'de oyunumuzu yayınladık. Artık reklam verme kısmına geçtim. 1 hafta içinde de reklamlara başlayarak yavaştan bu sektöre aktif giriş yapmış olacağım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri