Mobincube - Tanıtım

• Kullanıcı Mobincube
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Mobil Uygulamalar Android & IOS
:) sitemin reklamınıda yapayım dedim son haberlerdi onlar belki milyonlar indirirde hem uygulamadan hem siteden köşeyi dönerim :)

1 taşla 2 kazanç :D Bol kazanclar hocam ama cidden aileye telefon aldırma makaleni çok merak ettim :D

---------- Spam Engelliyici 16:11 ---------- Önceki Mesaj 16:10 ----------

hocam bu ayarladğınız makaleleri konu başlığına sabitleseniz hepsi bir arada olur

1 taşla 2 kazanç :D Bol kazanclar hocam ama cidden aileye telefon aldırma makaleni çok merak ettim :D

---------- Spam Engelliyici 16:11 ---------- Önceki Mesaj 16:10 ----------

hocam bu ayarladğınız makaleleri konu başlığına sabitleseniz hepsi bir arada olur
Konu başına ekledim hocam.Teşekkür ederim :)

---------- Spam Engelliyici 18:14 ---------- Önceki Mesaj 18:12 ----------

:) sitemin reklamınıda yapayım dedim son haberlerdi onlar belki milyonlar indirirde hem uygulamadan hem siteden köşeyi dönerim :)

Youtube fenomenleri,yüksek hitli site sahipleri için birebir :) :D

Gerek youtube ta, gerek webde ve gerekse uygulamalarda olsun parayı kazandıran her zaman seçtiğiniz kategori ve hitap ettiğiniz ülkelerdir.
Hangi ülkede hangi kategorilerin aranma hacmi yüksek ama rekabeti düşükse, en hızlı para kazandıran da o kategoriler olacaktır.
Web teki her türlü reklam kazancı bu mantık üzerine kurulur.

AppStore için kullabilirmiyiz hocam bunu kimse sormamış sanırım. :)

[MENTION=47810]Mobincube[/MENTION] hocam telif hakkı olayı nasıl oluyor peki? Ben şimdi gitsem xxxx çizgifilm inin karekterlerini uygulamaya aktarsam telif hakkında bi problem olur mu acaba? App çizgifilm karekterlerinin olduğu bi uygulama olacak o yüzden soruyorum

@Mobincube hocam telif hakkı olayı nasıl oluyor peki? Ben şimdi gitsem xxxx çizgifilm inin karekterlerini uygulamaya aktarsam telif hakkında bi problem olur mu acaba? App çizgifilm karekterlerinin olduğu bi uygulama olacak o yüzden soruyorum

Play store telif hakları ve spam konusunda gelişmiş algoritmaya sahip. Bu sebeple resim atarsanız ilk zamanlar belki bir problem yaratmayabilir ama ilerde sizi uğraştırabilir.Bu yüzden bu tür içerikler atarken resme biraz makyaj yaparsanız işinizi garantiye almış olursunuz.

Ayrıca uygulamayı üretirken ünlü,şirket isimlerini mecbur kalmadıkça yazmayın.Hatta hiç yazmayın :D Yazacaksanız bile resim şeklinde yer almasına dikkat edin.Bu gibi ufak ayrıntılara dikkat ederseniz.Hiç bir şekilde sorunla karşılaşmasınız. :D

--------------------------------------------

Mobincube Türkçe Makaleler
1 - Üret,Paylaş ve Kazan !
2- ... İçin Bir Uygulama Üretebilir Miyim ?
3- Mobincube İle Neler Yapabilirim ?
4 -Mobincube Nedir?
5 - Neden Mobincube Kullanmalıyım ?
6 -
Mobincube Uygulama Yönetimi
7 - Mobincube Hesabı Açma
8- Mobincube Arayüzünü Anlamak

9 - Starter - Mobincube Hesapları
10- Home - Mobincube Hesapları
11 - Freelancer - Mobincube Hesapları
12 -Agency - Mobincube Hesapları

Hesap özellikleri ve Mobincube ile ilgili makalelerimiz hazırlandı.Umarım faydalı olur. :)

Aranan kan bulundu desenize :)

Mesajım bulunsun. Güzel bir sisteme benziyor :)

[MENTION=47810]Mobincube[/MENTION] bi uygulama yaptım denemek için telefonuma indirmek istiyorum ama %40lara gelince indirme başarısız diyor ve indirme duruyor ev ağından da denedim yine aynı.Neden böyle yapıyor?

Geçici bir sorun olmalı hocam :)

Tamam onu halletim 6. denemede indi.Bir şey daha sorucam uygulama boyutu sıkıştırma gibi bir şey yok mu resimler var uygulamada resimleri sıkıştırdım zaten atmadan ama boyutu 20mb oldu uygulamanın bunu düşüremezmiyiz ?

Tamam onu halletim 6. denemede indi.Bir şey daha sorucam uygulama boyutu sıkıştırma gibi bir şey yok mu resimler var uygulamada resimleri sıkıştırdım zaten atmadan ama boyutu 20mb oldu uygulamanın bunu düşüremezmiyiz ?
Hayır hocam :( Uygulamanın boyutunu hep resim,müzik gibi multimedyalar artırıyor. Bunları sıkıştırıp öyle mobincubeye atılırsa ancak öyle istenilen boyuta getirilebilir.

Yeni bir kapı..Hadi hayırlısı bakalım

İZMİT Hal Tedarik App Android, iPhone, Windows Phone uygulama yaptım şimdi tek sorum bununla online sipariş listesi almak mümkün olabilirmi öyle bir seçenek varmı geliştirilebilirmi amacıma uygun ?
Online sipariş derken whatsapp gibi mi ? Eğer bu tarz bir şey düşünüyorsanız kodlama bilgisi gerekmekte.Kodlama bilgisi olmadan şöyle yapabilirsiniz; uygulamada whatsap yönlendirmesi yaparak whatsappdan konuşabilirsiniz.

Bu arada uygulama ilk denemenize rağmen harika olmuş :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri