aileye telefon aldırma![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
aileye telefon aldırma![]()
sitemin reklamınıda yapayım dedim son haberlerdi onlar belki milyonlar indirirde hem uygulamadan hem siteden köşeyi dönerim
![]()
Türkçe Makaleler
1 - Üret,Paylaş ve Kazan !
2- ... İçin Bir Uygulama Üretebilir Miyim ?
3- Mobincube İle Neler Yapabilirim ?
Yardım Videoları (İngilizce-İspanyolca): https://www.youtube.com/user/Mobincube/playlists
Yardım Makaleleri (İngilizce-İspanyolca) : Mobincube
Konu başına ekledim hocam.Teşekkür ederim1 taşla 2 kazançBol kazanclar hocam ama cidden aileye telefon aldırma makaleni çok merak ettim
---------- Spam Engelliyici 16:11 ---------- Önceki Mesaj 16:10 ----------
hocam bu ayarladğınız makaleleri konu başlığına sabitleseniz hepsi bir arada olur
sitemin reklamınıda yapayım dedim son haberlerdi onlar belki milyonlar indirirde hem uygulamadan hem siteden köşeyi dönerim
![]()
Tüm platformlar için uygulama yapabilmeye olanak sağlıyor.AppStore için kullabilirmiyiz hocam bunu kimse sormamış sanırım.![]()
@Mobincube hocam telif hakkı olayı nasıl oluyor peki? Ben şimdi gitsem xxxx çizgifilm inin karekterlerini uygulamaya aktarsam telif hakkında bi problem olur mu acaba? App çizgifilm karekterlerinin olduğu bi uygulama olacak o yüzden soruyorum
Geçici bir sorun olmalı hocam@Mobincube bi uygulama yaptım denemek için telefonuma indirmek istiyorum ama %40lara gelince indirme başarısız diyor ve indirme duruyor ev ağından da denedim yine aynı.Neden böyle yapıyor?
Geçici bir sorun olmalı hocam![]()
Hayır hocamTamam onu halletim 6. denemede indi.Bir şey daha sorucam uygulama boyutu sıkıştırma gibi bir şey yok mu resimler var uygulamada resimleri sıkıştırdım zaten atmadan ama boyutu 20mb oldu uygulamanın bunu düşüremezmiyiz ?
Online sipariş derken whatsapp gibi mi ? Eğer bu tarz bir şey düşünüyorsanız kodlama bilgisi gerekmekte.Kodlama bilgisi olmadan şöyle yapabilirsiniz; uygulamada whatsap yönlendirmesi yaparak whatsappdan konuşabilirsiniz.İZMİT Hal Tedarik App Android, iPhone, Windows Phone uygulama yaptım şimdi tek sorum bununla online sipariş listesi almak mümkün olabilirmi öyle bir seçenek varmı geliştirilebilirmi amacıma uygun ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.