Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar bu konu aldı yürüdü. Hiç bakmadım nedir ne değildir. Yapılışı zor mudur? Biraz uğraşsak bi şeyler çıkartabilir miyiz? Kazanç sağlayan oldu mu?
Mobincube çok basit kullanmasini bilene, asil sorun yapilan app uygulamayi tanitmak indirtmek reklam. Ben burada takildim sadece ne yapacagimi bilemedim![]()
![]()
hazır şablonlardan web to app olan şablonu kullandım düzenleme ve demoda bu hata çıkıyor
AYRICA DEMODAN PROGRAMI APK OLARAK İNDİRDİM YÜKLERKEN UYGULAMA YÜKLENMEDİ HATASI GELİYOR
Doğru işlemleri yapmanıza rağmen böyle bir hata çıkıyorsa geçici bir hatadır.Sonra tekrar deneyin.
►İndirme,reklam gösterimi,reklam tıklaması sayesinde gelir elde edebilirsiniz.
...
-Şu an sadece paypal ile ödemeler yapılıyor ve ödeme alt limiti 100 Dolar olup ödemeler 2 ayda bir yapılıyor.
+İlerde banka hesaplarına da ödeme yapmaya başlayacağız.
-Site dili Türkçe değil.
+En kısa sürede güzel dilimiz de yer alacak.
İlerisi için :
...
-Reklamlar en yüksek kazancı sağlayacak şekilde uygulamalara entegre ediliyor.Sizi hiç bir şekilde reklam koduyla uğraştırmıyoruz. demişsinizzz
tam olarak ne kdr indirme ne kdr kazandırıyor ?
sadece indirmelerden mi para kazanılıor ?
yt deki 1k izlenim 5 dolar mantıgı gbi bir şey söz konusu mu ?
bu konuda ayrıntılı bilgi beklyrz
Ödemelerin 2 ayda ödenmesinin sebebi , Mobincube birden fazla reklam şirketiyle çalışıyor ve her reklam şirketi aynı sürede ödemiyor. Bir kullanıcı için konuşursak elde ettiği gelirler farklı firmalardan parça parça geliyor. Bunların birleştirilmesi ve kullanıcıya eksiksiz ve sorunsuz yollanması için zaman gerektirmesidir.Bu sürenin uzun olmasındaki diğer sebep Mobincube ana ofisinde işler çok yavaş yürüyor . İlerde Mobincube Türkiye olarak çok yüksek reklam gelirlerine ulaşırsak reklam şirketlerine ve Mobincube genel merkezine nazımız geçecek hale geliriz. Bu duruma geldiğimizde ödemeleri Mobincube Türkiye olarak direkt reklam şirketinden alıp Türk kullanıcılara zaman kaybı olmadan yollayabiliriz. Bunun için zamana ihtiyacımız var. İlk önceliğimiz siteyi Türk kullanıcılarımızın kendini yabancı hissetmeyecekleri bir görümü kazandırmak . Site Türkçeleştirme çalışmalarından sonra mobil uygulama piyasasının daha iyi anlaşılması için destek sağlayacağız.20 sayfayı oturdum okudum ama kimse yazmamış
Ödemeler neden ayda bir değilde 2 ayda bir yapılıyor?
Bari ilk ay alacağımız ödeme hemen gönderilsinde sistemin güvenilir olduğu kesinleşsin.Forumdan birisi ödeme kanıtı paylaşırsa daha çok kişi kullanır bu sistemi sizinde işinize gelir yani.
@Mobincube o arkadaşın google play adresini alma şansımız var mı ?![]()
Peki hocam ne tür reklamlar yayınlanıyor. Cinsel icerik veya yaniltici reklamlar cikiyor mu
---------- Spam Engelliyici 05:08 ---------- Önceki Mesaj 05:04 ----------
Ayrica ispanyol arkadasin istatistiginde hesaba yatacak para hangisi erpm yazan yerdeki mi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.